.:SensatioN:.

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
Remélem nem gond, többször nem postolom.

Aki szereti a Trance széles világát-t, szívesen várom az érdeklõdõket a most induló csoportba facebookon:

>>>KATT<<<
A Sensation Black-et már nem csinálják? Régebben a white and black majdnem egymás után jött, most meg sehol se találok rá ticketeket..csak white-ra :/

Alienware M17x R4 - Nvidia 780m

CSOCSO
LIVE

http://www.sensation.com/spain/en/news/index/584/live-broadcast-sensation-spain-11
CSOCSO
hahh :D nem is mondom hogy en mennyit koltottem arra, hogy lathassam vegre a Sensation Whiteot.

ja amugy ne fikazzatok Budapestet!!!!!!!!!!!! szerintem szebb mint Rio de Janeiro meg Sao Paulo!
CSOCSO
Tegnap erkeztem haza. ISTENI VOLT!!!!!!!!!!!!!! semmi nem hasonlithato a Sensationhoz! Igazan-igazan nem tancoltam... "lotyogtem" meg amultam-bamultam! Sajna a pialas szar volt mert jegyeket lehetett venni es a pultnal csak jegyekre lehetett valtani az italt es whisky,n vodkan soron semmi nem volt alkoholos es 5 ticketert nem adtak csak keveset :( sor 1 ticket volt normalis 3 deci az jobban megszeditett csak baromira nem birom a keseru sort.

Latvanyilag odabaszott, belekonnyeztem mikor elkezdodott!!! Kar hogy nem ocean of white volt, de a wicked wonderland is jo volt. Ket nagy baj volt. Mivel Brazilban volt, ezert portugalul beszeltek, nem angolul :( pedig elvileg mindenhol mashol angolul nyomtak. A masik hogy ESZMELETLEN SOK ember maszkalt! nagyon tancolni se lehetett mint valami bespeedezett orult mert mindenkit levertem volna a kezemmel, labammal.

Ja es Brazil csajoknak NAGYON jo alakjuk van! az a kerek comb, mindenkinek formas fenek... nagyon LIKE :D
zsir volt a parti! Es jobb volt mint kiadott video mert ahol mi voltunk ott voltak pillango szarnyai is a hatalmas center stagenak.
<#szeret>

ahhh, irigy vagyok :)
CSOCSO
CSOCSO
vegre en is meglesem milyen a Sensation White party!!! <#action>

.

Hali! Már eléggé sok helyen kerestem a prágai Sensation-re jegyeket értékesítõ oldalakat, de alig találok. Tudom, sazkaticket.cz, de kb 20e forint mire eljut hozzám. Ha valaki tud valamit, segítsen!!!

---Wicked Wonderland---

Mauro
Valakinek meg van God Is My DJ (The Story Of Sensation)?
Tényleg csak DJ-kel készült interjúkat tartalmaz ez a DVD?

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

WuFraZselic
egy Axwell, (Sebastian Ingrosso), Sander van Doorn, Tocadisco line-up bárhol a világon megállja a helyét...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

AntiHero
a szánalmas line-up azért az utolsón nem volt rossz sõõõt. Elég nagy nevek lettek azóta. Igaz már engem nem nagyon mozgat meg a house zene.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Csuhai G
Az országunk hibája, hogy szánalmas line-uppal kecsegtettek minket mindkét évben. Nem mindenki ad ki tízezret szar fellépõkre, csak azért, mert "Sensation"..

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

JaSoN HuNTeR
nincs nyereség csak veszteség benne. Mit vársz ettõl az országtól? =)

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

AntiHero
szerintem nem lesz.

lehet már vhonnan tudni h 2011-ben lesz e Magyarországon?
AntiHero
Nem tudni. Remélem 2011be lesz.

CSOCSO
mikor lesz legkozelebb???? most mar nagyon szivesen elmennek egy ilyenre...
miért?:P
mixeket le lehet tölteni ingyen, torrentrõl nem szoktam ilyeneket szedni :)

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

nandorb
torrent only man:)

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

WuFraZselic
õszintén szólva egyik set sem fogott meg... még az általában pörgõs SvD setje is teljesen unalmas volt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

"No permission for Ingrosso's set"... gondolom a WMC elõtt nem akarja felvetetni már a szettjét, szal csak SOlveigem van :P

Martin Solveig Sensation White Belgium 2010.03.13.

00. Sensation Intro
01. Martin Solveig - One 2 3 Four (Deepside Deejays Remix)
02. Martin Solveig feat. Dragonette - Boys & Girls w/ Daft Punk - Burnin'
03. Chemical Brothers - Hey Boys, Hey Girl (ID Remix)
04. Tocadisco - Morumbi (Original Mix)
05. Deadmau5 & Chris Lake - I Said (Michael Woods remix)
06. Temper Traps - Sweet Disposition (ID Remix)
07. Wolfgang Gartner & Francis Preve vs La Roux - Yin For The Kill (Dave Spoon Bootleg)
08. Unkle - Restless (Fake Blood Remix)
09. Black Eyed Peas - Boom Boom Pow (ID Remix)
10. Dizzee Rascal - Holiday (Laidback Luke Remix)
11. Major Lazer - Pon De Floor w/ Kelis - Milkshake (Acapella)
12. Proxy - Raven (Crookers Remix) w/ Run DMC vs. Sidney Samson - Riverside's Like That (Martin Solveig Edit)
13. ID w/ N.E.R.D. - Everyone Nose (Acapella)
14. Martin Solveig feat. Jay Sebag - C'est La Vie (Original Mix w/ Kid Cudi - Day 'N' Nite (Acapella)
15. MGMT - Kids (Soulwax Nite Version)
16. Big World feat. Markus Binapfl - Quadrillion (Moguai Remix)
17. Larry Tee feat. Roxy Cottontail - Let's Make Nasty (Afrojack Remix)
18. ID
19. Laidback Luke - My G*O*D (Guns On Demo)
20. Diplo & Laidback Luke - Hey! (ID Remix) w/ Justice vs. Simian - We Are Your Friends (Acapella)
21. Zombie Nation - Kernkraft 400 (Laidback Luke Bootleg)
22. Fake Blood - Mars (Exclusive Herve Re-Fix)
23. Alex Gopher - Handguns (Dada Life Remix)
24. Deadmau5 - Moar Ghosts N Whatever
25. Sebastian Ingrosso & Dirty South - Meich (Original Mix) w/ Nirvana - Smells Like Teen Sprit
26. Nirvana - Smells Like Teen Sprit w/ Daft Punk - Television Rules The Nation w/ Around The World

Linket akarunk<#worship>
Belga Sensationt hallgatja vki?

SOlveig van, sztem már nem várom meg, de tuti letöltöm holnap Ingrosso szettjével együtt

SL
azért bízok benne, hogy egyszer ide is ellátogat a Black.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Csuhai G
"veszteségesnek, vagy fölöslegesnek"
Hollandiára ezáltal a második vonatkozik.

Egyébként abszolút nem szeretem a house-t, a jó bulikat letaszítani pedig végképp nem szeretném. Szimplán be kell látni, hogy ide (egyelõre) nem való Black, mert nincs rá kereslet.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

SL
Hollandiában azért nem szerveznek mivel ott a Q-dance és a b2s szóval ott egy évben kb. 20 Hardstyle rendezvény van, tehát oda a Black. lásd: Decibel Outdoor, Defqon 1, Qlimax stb. Szóval nem hinném, hogy Hollandiában veszteséges lenne. Látom, hogy te nagy House-os vagy :D így már megértem miért akarod "letaszítani" a Black-et :]

#505: Valószínû, hogy elnézünk! :]

zolo
Márc. 20, Brennan Heart, Diesel-ben, mi ottleszünk, gyertek ti is ;)

http://flickr.com/photos/zolika90/

Csuhai G
Te se gondolhatod komolyan, hogy ha Németországban, Hollandiában, és a világ minden táján egyelõre veszteségesnek, vagy fölöslegesnek tartják a Black szervezését, akkor pont Magyarországon dobnak tétre pártízmilliót.

SL
nem tudom mire vár az ID-T a Blackel. Mert, hogy idén is csak Belgiumban rendezik annak semmi értelme. Legalább egyszer megpróbálhatnák itt is a Blacket és 100%, hogy mennék, de csak is a Hardstyle miatt :D

Már rendelhetõ a jegy a prágai Sensationre
nandorb
ami volt budapesten sensation kene a mix-ek vagy amik lettek eresztve radion... axwell meg mittom en linkek ahonnet letolthetnem... torrent volna a legjobb de amit adtok...

Kosszonom szepen elore is.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

:(
<#conf>
WuFraZselic
hát, ezt ma kaptam =/

"Dear Zsolt,

There will be no Sensation in Hungary or Austria in 2010, so I suggest you buy tickets for the Czech Republic.

Regards, Brenda"

amúgy a Prágaira vélhetõen ugyanannyi lesz a jegy, mint bármelyik másikra, nagyjából 60 euró

AntiHero
A Prágaira mennyi lesz a jegy?

JaSoN HuNTeR
A Sensation White 2010 Budapest idõpontja még nem dõlt el illetve hogy egyáltalán megrendezik-e.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Hogy hogy?

Nagy kár<#szomoru1>
Csuhai G
White sem, nem hogy Black.

JaSoN HuNTeR
Ebbe az évbe lesz Black is Magyarországon?

Egyre valószínûbb :)

Mind a 2 itthoni sensation májusban volt, idén csak 1 szerepel a listában: Prága. Május 29-én. Úgy látszik, ebbõl a körbõl kimaradunk :(
Jó lenne végre megtudni..
AntiHero
50%

Ez mennyire biztos?
AntiHero
"Sziasztok!
2010.-ben nagyon úgy néz ki,hogy nem lesz S.W magyarországon.Legalább is a showtime kft (akik megszervezték a 2007-2008-as S.W-ot) azt a felvílágosítást adta,hogy ök nem szervezik meg 2010 a show-t. Üdv:Tomasz"

itt találtam

Fasza:(

JaSoN HuNTeR
HA VIPba megyek milyen elõnyöket élvezek? Tényleg minden ingyen van úgye bent?

AntiHero
Sehol semmi:( kezdek félni.

Vki vmi konkrétat?
Oldal 1 / 11Következő →