14
Deer Park Alpha
  • burkusdió
    értem :)
  • Sil78
    Nem vagyok fejlesztő (még csak informatikus se), csak egyszerű mezei felhasználó.
  • burkusdió
    ne haragudj Sil,hogy ilyen kérdésekkel zaklatlak, de nem tudom tovább magamban tartani ezt a kérdést, győzött a kíváncsiság :D
    látom,hogy nagyon informált vagy Firefox ügyileg...
    megkérdezhetem,hogy ez saját utánajárás a dologban, esetleg magyar fejlesztőcsapat tagja vagy?
  • Sil78
    Te szerintem se telepítsd, ez egy nagyon-nagyon korai tesztverzió a Firefox 1.1-hez, elsősorban fejlesztőknek, tesztelőknek. Nem a nagyközönségnek szánták, ezért is van kódneve meg más ikonja.
  • Sil78
    A Deer Park Alpha 1-ből tudomásom szerint nincs magyar verzió. A megtárgyalására pedig ott a Firefox topic, ezért fölösleges volt új topicot nyitni.
  • Aquir
    még nem telepítem, majd a véglegest fogom. mi más benne? :)
  • Aquir
    htx
  • Garfield
    Klikk ide
  • Aquir
    jah az alpha kiadás? ok :)
  • Garfield
    Nem kéne f*szságokat beszélni: a Deer Park az a Firefox 1.1 alpha kiadása...

Mellesleg miért nem jó a Firefox topik erre?
  • Aquir
    használtál már Firefoxot (és kiterjesztéseit) ? Mi tetszik a Deer Parkban? :)
  • zsoleszq
    Szerintem ez százszor jobb mint a firefox
  • Nadi
    Használj Firefoxot!!
  • zsoleszq
    Hi
    Ha valaki megtuná mondani hogy lehetséges a Deer Park böngészőbe beállítani a magyar nyelevet előre köszi.
    YA és ha van valakinek valami tapasztalata vagy véleménye a böngészőröl légyszi írja le.
    Szerintem elég sirály és gyorsabb is mint az ie.