14
Deer Park Alpha
-
#14 értem :)
-
#13 Nem vagyok fejlesztő (még csak informatikus se), csak egyszerű mezei felhasználó. -
#12 ne haragudj Sil,hogy ilyen kérdésekkel zaklatlak, de nem tudom tovább magamban tartani ezt a kérdést, győzött a kíváncsiság :D
látom,hogy nagyon informált vagy Firefox ügyileg...
megkérdezhetem,hogy ez saját utánajárás a dologban, esetleg magyar fejlesztőcsapat tagja vagy? -
#11 Te szerintem se telepítsd, ez egy nagyon-nagyon korai tesztverzió a Firefox 1.1-hez, elsősorban fejlesztőknek, tesztelőknek. Nem a nagyközönségnek szánták, ezért is van kódneve meg más ikonja. -
#10 A Deer Park Alpha 1-ből tudomásom szerint nincs magyar verzió. A megtárgyalására pedig ott a Firefox topic, ezért fölösleges volt új topicot nyitni. -
#9 még nem telepítem, majd a véglegest fogom. mi más benne? :) -
#8 htx -
Garfield #7 Klikk ide -
#6 jah az alpha kiadás? ok :) -
Garfield #5 Nem kéne f*szságokat beszélni: a Deer Park az a Firefox 1.1 alpha kiadása...
Mellesleg miért nem jó a Firefox topik erre? -
#4 használtál már Firefoxot (és kiterjesztéseit) ? Mi tetszik a Deer Parkban? :) -
#3 Szerintem ez százszor jobb mint a firefox -
Nadi #2 Használj Firefoxot!! -
#1 Hi
Ha valaki megtuná mondani hogy lehetséges a Deer Park böngészőbe beállítani a magyar nyelevet előre köszi.
YA és ha van valakinek valami tapasztalata vagy véleménye a böngészőröl légyszi írja le.
Szerintem elég sirály és gyorsabb is mint az ie.