Project Offset
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
http://software.intel.com/en-us/forums/showthread.php?t=72129&o=d&s=lr
Addig marad a Dark Messiah...
Biztos a neten olvasott valami hírt.
Remélhetõleg hamarabb lesz belõle valami, mint várható volt.
Lehet cserélni szerintem!
Ingame jeleneteket is tartalmaz.Nagyon komoly.Dark Messiahhoz tudnám hasonlítani.
"Egyenlõre nem tudni lesz-e egyjátékos mód!"
😞 Remélem azért lesz benne.
...
-
-
-
-
-

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Aztán lehet hogy tévedek.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
De ez is marhára ottvan a toppon.
A tervek szerint a Project Offset egy méretes fantasy világban játszódna, ahol kedvünkre választhatunk karakterosztályt, ahol a klánok küldetésalapú rendszerben nyomulnak és foglalnak el egyre nemesebb poziciót a ranglétrán, s ahol egyedül, koop, illetve csapatban egyaránt megadatott a túlélés lehetõsége. Íjászként távolról hergelhetjük az ellenséget, majd a közelükbe érve kardot ránthatunk és megforgathatjuk az életünkre áhitozó bestiákban. Képességeink a használt fegyverek függvényében fejlõdnek.
A jármûharcra áhitozó játékosoknak sem kell keseregniük. Megülhetjük a szabadon rohangáló párkányokat és irányíthatunk ostromfegyvereket.
A csapat jelenleg kiadót keres, mert fogytán a spájzban lévõ konzervkészlet. Így akinek akad néhány millió dollár a bankszámláját, írjon Sammynek.
Az Offset Engine-t következõ generációs játékok fejlesztésére készítette a csapat. A nagy fejlesztõi csapatok kiszolgálására hivatott rendszer kialakításakor fontos szerepet játszott a gyors, lényegretörõ kezelõfelület kialakítása, mely hosszú órákat és vaskos pénzkötegeket spórol a fejlesztõknek.
Egyesített shaderek és megvilágítás: A motor átfogó 64 bites, lebegõpontos, HDR renderelõ pipeline-t alkalmaz, mely lehetõvé teszi a filmekben alkalmazott színtartomány és a különféle 3D effektusok, pl. motion blur, depth of field és specular bloom, kihasználását. Mindemellé normal mapping technológia (a'la Doom3) és a fejlett shader rendszernek hála programozói felügyeletet mellõzõ effektkészítõ áll rendelkezésre. Ha mégis extra effektusokra lenne szüksége a csapatnak, akkor XML fileok segítségével bõvíthetõ a készlet.
Az összes shader kódot a program generálja menet közben, így mellõzhetõk a különbözõ megvilágításokhoz külön-külön elkészített shaderek és külsõ fileok használatára sincs szükség, a rendszer mindent maga elvégez. Az Offset Engine textura alapú árnyékolást használ, s ha a hardver támogatja, akkor különféle izom shadow mapping technológiával nyakonöntve. A világban szereplõ összes objektum globális rendszerben csücsül, így a megvilágítás, az árnyékok és az önárnyékok mindenhol jelen vannak.
info: Hardwired
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Honlap
Trailer
Hát nemsemmi lesz ez a game se mármint az oldalon leirtakat elolvasva és a videot elnézve <#eljen>#eljen><#worship>#worship>