41
-
#41 [URL=http://www.gamestar.hu/project-offset-kivegezte-az-intel-a-pc-s-csodafegyvert.html]Project Offset - Kivégezte az Intel a PC-s "csodafegyvert"[/URL] -
#40 Életjelek! -
mocs4k #39 Game over, srácok. Ezt buktuk. Mégse készül olyan játék, ami űberelné a Dark Messiah-t... Ez biz nem egy játék. Mióta az intel bácsi pénzeli... ez csak egy engine:
http://software.intel.com/en-us/forums/showthread.php?t=72129&o=d&s=lr -
Noodlee #38 -
mocs4k #37 Jó hír: ha minden igaz, Game Developers Conference, San Francisco 2010.03.09. Ott és akkor végre alaposabban nyilvánosságra kerülnek a dolgok az Intel bácsinak köszönhetően a project offsetről.
Addig marad a Dark Messiah... -
#36 Project Offset Status Update Coming Early 2010 -
#35 Hát ahogy ez alakul lesz vagy 2015 mire kész lesz! Semmi info pedig elég ígéretesnek néz ki! -
Noodlee #34 Újabb életjel! -
#33 Pár új koncepciós kép -
#32 Jónak tűnik -
#31 El sem hiszem van életjel! 2 új Trailer
GDC 09: Meteor Demo
GDC 09: Prefab Demo -
Noodlee #30 Egy bolti eladó?
Biztos a neten olvasott valami hírt. -
veterán #29 576 áruház egyik eladóje megerősítette nekem hogy singlebe lehet majd nyomni és álítólag az elder scroll oblivion és az assasins creed keveréke a játék szabad játék léghajókat sárkányokat és egybeket lehet vásárolni király -
Noodlee #28 Az Intel megvette az egész céget.
Remélhetőleg hamarabb lesz belőle valami, mint várható volt. -
#27 Némi életjel! -
#26 De jobb csak gyorsan paintbe összevágtam 1-et hogy legyen valami!
Lehet cserélni szerintem! -
#25 Ez nem lenne jobb?
-
#24 TEASER!! Nemhivatalos.
Ingame jeleneteket is tartalmaz.Nagyon komoly.Dark Messiahhoz tudnám hasonlítani. -
#23 Most olvastam pc guruban :
"Egyenlőre nem tudni lesz-e egyjátékos mód!"
:( Remélem azért lesz benne.
-
#22 Minimál életjel -
#21 Jöhetne valami újabb szösszenet ebből az istenségnek tünő gameből! -
#20 Ez dx9 v. dx10? naon jo lesz... kell hozza gep... de sztem megerne beruhazni ra...utos gamma lesz:) -
#19 Mire ebből game lesz pff :( -
#18 Hihetetlen hangulatos ez a game, igaz még qrva keveset láttam belőle, de nagyon ÜT. A grafika pazar, valami isteni. Topic megy a kedvencekbe, hirtelen Most wanted game lett nálam, kár hogy még nagyon sok idő a megjelenésig, még kiadójuk sincs, akik egy kicsit megpénzelnék, és ezáltal felgyorsítanák a fejlesztést. Pár screen:
-
-
-
-
-
-
#17 Movie trailer of GDC 2006 (17MB) -
#16 Nem rossz csak mire ilyen engine-el game jön pff hát kell várni az tuti. :( -
#15 Megjelent egy új vidi.Érdemes megnézni. -
#14 Ez volt az első kérdés ami felmerült benned, ilyen kb 3 év múlva ha lesz egy game ha nem több.
Aztán lehet hogy tévedek. -
#13 Nem semmi, az ziher... -
GrimReaper78 #12 Nagyon komoly ez a video. Csak milyen vidkarin fog ez ilyen minőségben elfutni? -
GrimReaper78 #11 Na ugye, mondtam :P -
#10 Project Offset 2 sneak-peek
-
GrimReaper78 #9 A múltkori nyúlfarknyi mozi után már egy második szníkpík is készen van, a honlapon írják, hogy mirror-okat keresnek. Remélem, hamarosan elérhető lesz valahol. -
#8 Én inkább az első álleejtős ezzel az engine-el készült game ingame movie-ját nézegetném inkább.
De ez is marhára ottvan a toppon. -
GrimReaper78 #7 Napvilágot látott egy áll-leejtős in-game screenshot.
Low-res
Hi-res -
#6 Az Offset Software jelenleg három embert foglalkoztat. Sam McGrath alapítót, aki CTO, vezető programozó és játékdizájner is egyben, illetve a művészetben jártas Stringer fivéreket Travist és Travort. A csapat három tagja a Savage: The Battle for Newerth c. játékon dolgozott korábban. Ez a három fős csapat készíti a Project Offset (munkacím) című epikus fantasy FPS-t és az alatta dübörgő, ígéretes 3D motort. A bemutató múviban látottak alapján könnyen alkalmazható, korhű motort alkottak, mely az Unreal Engine-hez hasonló büntetéssel szolgál.
A tervek szerint a Project Offset egy méretes fantasy világban játszódna, ahol kedvünkre választhatunk karakterosztályt, ahol a klánok küldetésalapú rendszerben nyomulnak és foglalnak el egyre nemesebb poziciót a ranglétrán, s ahol egyedül, koop, illetve csapatban egyaránt megadatott a túlélés lehetősége. Íjászként távolról hergelhetjük az ellenséget, majd a közelükbe érve kardot ránthatunk és megforgathatjuk az életünkre áhitozó bestiákban. Képességeink a használt fegyverek függvényében fejlődnek.
A járműharcra áhitozó játékosoknak sem kell keseregniük. Megülhetjük a szabadon rohangáló párkányokat és irányíthatunk ostromfegyvereket.
A csapat jelenleg kiadót keres, mert fogytán a spájzban lévő konzervkészlet. Így akinek akad néhány millió dollár a bankszámláját, írjon Sammynek.
Az Offset Engine-t következő generációs játékok fejlesztésére készítette a csapat. A nagy fejlesztői csapatok kiszolgálására hivatott rendszer kialakításakor fontos szerepet játszott a gyors, lényegretörő kezelőfelület kialakítása, mely hosszú órákat és vaskos pénzkötegeket spórol a fejlesztőknek.
Egyesített shaderek és megvilágítás: A motor átfogó 64 bites, lebegőpontos, HDR renderelő pipeline-t alkalmaz, mely lehetővé teszi a filmekben alkalmazott színtartomány és a különféle 3D effektusok, pl. motion blur, depth of field és specular bloom, kihasználását. Mindemellé normal mapping technológia (a'la Doom3) és a fejlett shader rendszernek hála programozói felügyeletet mellőző effektkészítő áll rendelkezésre. Ha mégis extra effektusokra lenne szüksége a csapatnak, akkor XML fileok segítségével bővíthető a készlet.
Az összes shader kódot a program generálja menet közben, így mellőzhetők a különböző megvilágításokhoz külön-külön elkészített shaderek és külső fileok használatára sincs szükség, a rendszer mindent maga elvégez. Az Offset Engine textura alapú árnyékolást használ, s ha a hardver támogatja, akkor különféle izom shadow mapping technológiával nyakonöntve. A világban szereplő összes objektum globális rendszerben csücsül, így a megvilágítás, az árnyékok és az önárnyékok mindenhol jelen vannak.
info: Hardwired -
#5 Azzal nem lesz gond mivel nem holnap fogják kiadni. -
GrimReaper78 #4 Ja, nekem is elnyerte a tetszésemet... azt kivéve, hogy már a prezentációs gépen is beszaggatott... -
#3 tényleg f@sza... De ez kb 20Mb os video a többi fekete képernyő logoval!:(((( -
#2 nem rossz, bár az a három másodperces jelenet, amit láthatunk belőle, az nem túl sok :)