A legjobb Sci - fi filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hurok.
egész jó kis idõutazós sci-fi, Winnie Jones -al, aki a Blöff -ben is játszott...
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
commited, az mirõl szól? Eddig kimaradt, érdemes pótolni?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
még szerencse, hogy a point pleasant-ot jó érzékkel 2 rész után abbahagytam (pedig nagy elvérésaim voltak😊, mert sajnos rögtön lehetett látni, hogy bukta lesz. nekem túl tinisorozat volt.
4400 meg asszittem csak ennyi, aztan kijott a season2 pilot, es mar a 3.resz is kintvan. 😊
Amit nem kellett volna abbahagyni:
Point pleasant
commited
Revelations mondjuk tényleg nem a csúcsok csúcsa, de arról még nem hallottam, hogy megbukott volna
Ami kimaradt:
Brimstone: Annyira sötét, hogy betiltatta a vatikán
Elnök emberei: fantazma, hogy valaha is egy közgazdász nobel díjas "hozzáértõ ember" legyen az usa elnöke 😊))
Cold Case: ez krimi, de nagyon érdekesen tálalva. Olyan mély, szívbemarkoló
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Dead like me: Alapmu, aki nem nezte meg nemtudja mit veszitett.
numb3rs: Teljesen hihetetlen baromsag, de azert teccik. 😊
Medium: Lmegy kategoria. ha nincs mas megnezi az ember.
Revelations: Kibaszott unalmas, meg is bukott.
😊)
Angel (a legsötétebbek egyike, üdítõen durva)
The 4400 (nem is rossz, van storyline, és nagyon ütõs a fõcímzenéje)
Odyssey 5 (egyik kedvencem, kb az elsõ 40 percben elpusztul a föld, Many Coto remekmûve, de befelyezetlen)
Dead Like Me (elsõre kicsit butácska, de nagyon is tartalmas sorozat .... a halálról)
John Doe (ismét egy kedvenc, az ipse, aki mindenre tudja a választ, csak arra nem, hogy ki is õ)
Misfits Of Science (de nagy durranás is volt ez annakidején 😊 )
Numb3rs (azért scifi, mert fantasztikum, hogy az FBI használná a saját, vagy más eszét😊 )
Medium (ala 6. érzék)
Regenesis (kanadai sorozat a bioterrorizmusról, jóó )
Revelations (fsz: Bill Pullman, elég ütõs sorozat a krisztus és antikrisztus eljövetelérõl)
Smallville (ki ne ismerné Supermen kölyökkori kalandjait)
The Outer Limits (Many Coto elsõ nagy remekmûve, kedvencem. Minden rész egy story, kb 10 részenként kipusztul a föld ... Nagyon nagyon tanúlságos, igazi oktatófilm, minisztereknek és tábornokoknak kötelezõvé tenném)
Battlestar Galactica (az eredeti és az új is kiemelkedõ alkotás)
Kár hogy nem ismétlik
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Van film is sorozat is. <#worship>#worship>
How much can you take,before you snap?
Tron
ez egy igazán korszakalkotó film.
Mátrix nagyon korai elõdje.
Számítógépes trükkök tekintetében is ez volt az egyik legelsõ ilyen film
Készült ilyen játék C64 -re is.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Tron! Mekkora már az a film! Egyik kedvencem volt annak idején 😊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
milyen király volt amikor bekapcsolták megint a számítógépet az ûrhajón.
olyan plexi lemezeket kellett betologatni a gép agyába.
De hogy az oroszok képesek legyenek ilyen
fejlett ûrhajót építeni ? Hmm, hát nem is tudom. DDD
A végén kicsit beparáznak amikor
a Jupiterrel történik valami. D
Azt hiszem emlékszem, a Szív Tv-n ment az a sorozat!
Most láttam a 2001 Ûrodusszeiát ELÕSZÖR és még egy darabig el fogok rajta gondolkodni! Szerintem értem...
Valamikor általános közepe felé a panel vett egy parabolát a ház tetejére (kábelTv kb 10 év múlva kezdett). Akkoriban még hétfõn nem volt adás TV1-en.
Mekkora királyság volt akkoriban a sok német adó.
Parabolán RTL kircsi mûsorok mentek: rajzfilmek (spiderman minden mennyiségben), A-TEAM, Knight Rider, Battlestar Galactica 😊))
Érdekes, hogy totál lenullázták az RTL-t
SAT1-en pár rajzfilm, meg a Star Trek minden mennyiségben 😊)
Ezekbõl tanultam meg németül 😊)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
jó kis sorozat volt, amíg itt maximum a "kórház a város szélén" ment
Így néztük a Knight Rider -t is. DD
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Én a STar Trek -et elõször az Osztrák 1 -en néztem.
még kisiskolás voltam. DDD
de lenyûgözött teljesen.<#nyes>#nyes>
Raumschiff Enterprise....
Der Weltraum - unendliche Weiten.
Wir schreiben das Jahr 2200.
Dies sind die Abenteuer des Raumschiffs Enterprise,
das mit seiner 400 Mann starken Besatzung fünf Jahre lang unterwegs ist,
um neue Welten zu erforschen, neues Leben und neue Zivilisationen.
Viele Lichtjahre von der Erde entfernt,
dringt die Enterprise in Galaxien vor,
die nie ein Mensch zuvor gesehen hat.<#nyes>#nyes>
Bár az is igaz, hogy akkoriban már az is nagy szám volt, hogy hétfõn is van adás a TV1-en 😊))
Hát ez az vazze... 😄
Egyébként nem voltam 10 éves sztem mikor néztem. Akkor még nem számított a story. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Már akkor is olyan gyengének számított mint story, mind technika terén, és olyan gagyin volt az egész összerakva is, hogy már élvezet volt nézni :p
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Royo féle kép:
hmm
Erre emlékszik még vki rajtam kívül?
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
A régebbi film az, aminek sehogy se jut eszembe a címe (ott volt a klónozásról szó, és durvább volt a maffiás szál)
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Apropó,
most megy a tv -ben a Vérbeli hajsza.
Mert ha mondjuk klónoztatom magam,
és felébredek, akkor azt hiszem hogy nem történt semmi és élem tovább az életem az új tesben,
de ha meglátom a régebbi énemet - mint a filmben is megtörtétnt,
akkor mit fogok érezni ?<#confused>#confused>
-Azt fogom érezni hogy én élek tovább, a régi énem nem számít vagy,
- Mindennek vége, ez már nem én vagyok hanem csak egy klón - Mint a doki felesége, aki nem hagyta hogy újraklónozzák....
Komoly dolgok ezek kéremszépen.....
robot-detektív volt ?
Az elromlott robotok után nyomozott,
Mert valaki szándékosan manipulálta a robotokat....
De komolyra fordítva a sót:
Alienek, 2001 Ûrodüsszeia, Kedves ellenségem, Star Trek: First contact
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!