A legjobb Sci - fi filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LittleL
most néztem a:
Hurok.
egész jó kis idõutazós sci-fi, Winnie Jones -al, aki a Blöff -ben is játszott...

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

sitcom, sztem van olyan jo mint a jobaratok.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

mrzed001
Hát, a PP-t majdnem abbahagytam. Az tuti, hogy legalább annyira mûfajteremtõ, mint a Buffy volt (persze az jobb volt). Azért van benne 1-2 jó színész, talán csak ezt tartja még életben (a storyline-t akarták nagyon durvává tenni, de ahhoz nem ártott volna egy normális író :p). Szóval az éphogy nézhetõ kategória nálam (bár ránézve az ehavi kijövetelekre, csak vasárnap 1-1 The 4400, hát, most azért már a PP-t is megnézném )

commited, az mirõl szól? Eddig kimaradt, érdemes pótolni?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

a 9. már kijött, szerintem a többi is lesz
A PP meg tesomnak tetszett igazan, aztan kozosen kezdtuk nezni enis mexerettem. Kihozhatnak mar azta par reszt még. 😄

Nem tudtam h mini.

a revelations alapból egy hatrészes minisorozatnak volt tervezve, tehát nem csoda, hogy nincs folytatás.

még szerencse, hogy a point pleasant-ot jó érzékkel 2 rész után abbahagytam (pedig nagy elvérésaim voltak😊, mert sajnos rögtön lehetett látni, hogy bukta lesz. nekem túl tinisorozat volt.
Nemlesz uj szezon a revelationsbol. 😞
4400 meg asszittem csak ennyi, aztan kijott a season2 pilot, es mar a 3.resz is kintvan. 😊

Amit nem kellett volna abbahagyni:

Point pleasant
commited

mrzed001
Angel annak indult, igen, de nagyon sötét és mélyre sikeredett (egy vámpír szenvedései)
Revelations mondjuk tényleg nem a csúcsok csúcsa, de arról még nem hallottam, hogy megbukott volna

Ami kimaradt:
Brimstone: Annyira sötét, hogy betiltatta a vatikán
Elnök emberei: fantazma, hogy valaha is egy közgazdász nobel díjas "hozzáértõ ember" legyen az usa elnöke 😊))
Cold Case: ez krimi, de nagyon érdekesen tálalva. Olyan mély, szívbemarkoló

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Angel: Bah. Szepfiu fsz csajok szamara.
Dead like me: Alapmu, aki nem nezte meg nemtudja mit veszitett.
numb3rs: Teljesen hihetetlen baromsag, de azert teccik. 😊
Medium: Lmegy kategoria. ha nincs mas megnezi az ember.
Revelations: Kibaszott unalmas, meg is bukott.

😊)

mrzed001
Akkor ha már sorozatok, akkor mindenképpen:
Angel (a legsötétebbek egyike, üdítõen durva)
The 4400 (nem is rossz, van storyline, és nagyon ütõs a fõcímzenéje)
Odyssey 5 (egyik kedvencem, kb az elsõ 40 percben elpusztul a föld, Many Coto remekmûve, de befelyezetlen)
Dead Like Me (elsõre kicsit butácska, de nagyon is tartalmas sorozat .... a halálról)
John Doe (ismét egy kedvenc, az ipse, aki mindenre tudja a választ, csak arra nem, hogy ki is õ)
Misfits Of Science (de nagy durranás is volt ez annakidején 😊 )
Numb3rs (azért scifi, mert fantasztikum, hogy az FBI használná a saját, vagy más eszét😊 )
Medium (ala 6. érzék)
Regenesis (kanadai sorozat a bioterrorizmusról, jóó )
Revelations (fsz: Bill Pullman, elég ütõs sorozat a krisztus és antikrisztus eljövetelérõl)
Smallville (ki ne ismerné Supermen kölyökkori kalandjait)
The Outer Limits (Many Coto elsõ nagy remekmûve, kedvencem. Minden rész egy story, kb 10 részenként kipusztul a föld ... Nagyon nagyon tanúlságos, igazi oktatófilm, minisztereknek és tábornokoknak kötelezõvé tenném)
Battlestar Galactica (az eredeti és az új is kiemelkedõ alkotás)

Gorvik
Asszem a Seaquest-et még nem említettük.
Kár hogy nem ismétlik

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

ÉS a Csillagkapuról volt már szó?
Van film is sorozat is. <#worship>

How much can you take,before you snap?

Jano
Inframan kimaradt. -.-

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

LittleL
Tényleg a

Tron

ez egy igazán korszakalkotó film.
Mátrix nagyon korai elõdje.
Számítógépes trükkök tekintetében is ez volt az egyik legelsõ ilyen film

Készült ilyen játék C64 -re is.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Eye-scream
Kifelejtettem egyet!-meg asszem ti is, legalábbis nem emlékszem, hogy akárki is írta volna.

Tron! Mekkora már az a film! Egyik kedvencem volt annak idején 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

LittleL
aha,
milyen király volt amikor bekapcsolták megint a számítógépet az ûrhajón.
olyan plexi lemezeket kellett betologatni a gép agyába.

Jano
Scheider, sry. -.-

LittleL
Roy Sneider jól játszott..

De hogy az oroszok képesek legyenek ilyen
fejlett ûrhajót építeni ? Hmm, hát nem is tudom. DDD

A végén kicsit beparáznak amikor
a Jupiterrel történik valami. D

LittleL
jó filmek mind...

mrzed001
Akkor most nézd meg a 2010-et 😊

Christiansen
ja és Blade Runner, Dark City.

Christiansen
Így most nekem:
Külön vélemény,Majmok bolygója,Kedves ellenségem,
2001 Ûrodüsszeia,

Christiansen
Captain Power-ba volt ilyen gonosz-repülõ-dinoszaurusz szerû robot?
Azt hiszem emlékszem, a Szív Tv-n ment az a sorozat!

Most láttam a 2001 Ûrodusszeiát ELÕSZÖR és még egy darabig el fogok rajta gondolkodni! Szerintem értem...

mrzed001
Jééé, én is 😊)
Valamikor általános közepe felé a panel vett egy parabolát a ház tetejére (kábelTv kb 10 év múlva kezdett). Akkoriban még hétfõn nem volt adás TV1-en.
Mekkora királyság volt akkoriban a sok német adó.
Parabolán RTL kircsi mûsorok mentek: rajzfilmek (spiderman minden mennyiségben), A-TEAM, Knight Rider, Battlestar Galactica 😊))
Érdekes, hogy totál lenullázták az RTL-t
SAT1-en pár rajzfilm, meg a Star Trek minden mennyiségben 😊)
Ezekbõl tanultam meg németül 😊)

PLaci
Kb. 6-7-8 éves lehettem, és a német adókon néztem a rajzfilmeket, és lassan kezdtem megérteni, amit mondtak. Álltalános 2.-ban kezdtek idegen nyelvet oktatni nekünk, 3-4. osztályban már magasan az osztály elõtt jártam német tudásilag 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Én a német TV adókból tanultam meg németül 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

LittleL
de régen meg nálunk itt a határ mellett be lehettt fogni antennával. DDD
jó kis sorozat volt, amíg itt maximum a "kórház a város szélén" ment

Így néztük a Knight Rider -t is. DD

Esrohnoil
Lehet h. én is néztem volna inkább azt, de sajna nagyon nem vagyok kibékülve a német nyelvvel. Annyira h. akkor sem nézném ha azt mondanák h. az ORF1-en v. a sat1-en épp Jézus beszél...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

LittleL
Jah, emlékszem,
Én a STar Trek -et elõször az Osztrák 1 -en néztem.
még kisiskolás voltam. DDD

de lenyûgözött teljesen.<#nyes>

Raumschiff Enterprise....
Der Weltraum - unendliche Weiten.
Wir schreiben das Jahr 2200.
Dies sind die Abenteuer des Raumschiffs Enterprise,
das mit seiner 400 Mann starken Besatzung fünf Jahre lang unterwegs ist,
um neue Welten zu erforschen, neues Leben und neue Zivilisationen.
Viele Lichtjahre von der Erde entfernt,
dringt die Enterprise in Galaxien vor,
die nie ein Mensch zuvor gesehen hat.<#nyes>

mrzed001
Akkoriban ment németeknél a ST TOS (vagy már TNG?), hát, inkább azt néztem 😊 Ott azért volt valami sztoricska is (Kirk-Spock-McCoy-Scoty meg übermagasra tette a színészi mércét), szóval nagyon a színvonal alá mentek.
Bár az is igaz, hogy akkoriban már az is nagy szám volt, hogy hétfõn is van adás a TV1-en 😊))

Esrohnoil
"hogy már élvezet volt nézni"
Hát ez az vazze... 😄
Egyébként nem voltam 10 éves sztem mikor néztem. Akkor még nem számított a story. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

mrzed001
Ja, "pajzsot fel" 😊
Már akkor is olyan gyengének számított mint story, mind technika terén, és olyan gagyin volt az egész összerakva is, hogy már élvezet volt nézni :p

Jano
Loál, hogyne! Anno a Super-en néztem elõször.

javitas: faszom h nem vagyok vip. strazincki 😊

Asszem ezt csinalta srazincki..? 😄

Esrohnoil
Captain Power-re emlékszik vki? Anno megnéztem belõle pár részt.

Royo féle kép:

hmm
Erre emlékszik még vki rajtam kívül?

Jano
Nils Holgerson. 😄

Esrohnoil
ld. #107

Loál János
<#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Francba, tényleg.😊 Mentségemre szolgáljon hogy éjszakás mûszakból jövet írtam, és hála egy közös ismerõsünknek egy nem túl messzi topicból nem voltam a helyzet magaslatán szellemi frissességben.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

mrzed001
Na, közeledünk, szóval nem a Stange Days (összekevertem a szereplõket SORRY), ez az újabb feldolgozás.
A régebbi film az, aminek sehogy se jut eszembe a címe (ott volt a klónozásról szó, és durvább volt a maffiás szál)

Loál János
Nelson?

😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Ez esetleg lehet a Strange days, kivéve hogy nem játszott benne Liam Nelson (egy halom más neves szinész viszont igen), nem volt klónozás, meg végtelenített orgazmus. Lehet hogy erre gondoltál, csak összefolyik egy másik filmmel is.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

LittleL
Igen ez az, jó film volt...

Apropó,
most megy a tv -ben a Vérbeli hajsza.

Aramir
LittleL
Egyébként a 6. Napon nagyon komolyan elgondolkodtatott engem.

Mert ha mondjuk klónoztatom magam,
és felébredek, akkor azt hiszem hogy nem történt semmi és élem tovább az életem az új tesben,
de ha meglátom a régebbi énemet - mint a filmben is megtörtétnt,
akkor mit fogok érezni ?<#confused>

-Azt fogom érezni hogy én élek tovább, a régi énem nem számít vagy,

- Mindennek vége, ez már nem én vagyok hanem csak egy klón - Mint a doki felesége, aki nem hagyta hogy újraklónozzák....

Komoly dolgok ezek kéremszépen.....

LittleL
És annak mi volt a címe, amikor Tom Selleck valami
robot-detektív volt ?
Az elromlott robotok után nyomozott,
Mert valaki szándékosan manipulálta a robotokat....

Eye-scream
Betmen! <#idiota>

De komolyra fordítva a sót:
Alienek, 2001 Ûrodüsszeia, Kedves ellenségem, Star Trek: First contact

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Jano
np -.-
😊