Lefotózták a Mars első hullócsillagát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem igen sokat. A turizmusbol. Jolvan nem 3 évre gondoltam azért.

Sokat?

Ebböl jópár év mulva valaki menyit fog kaszálni?

jointeer
oh, my gosh.

köcsög

Nézd Tetsuo, valljuk be, nem ez a legizgalmasabb "ûrtechnikás cikk" amit valaha olvastunk. Nem azt írtam, hogy rossz, hanem hogy nem izgalmas. Így legalább lett pár hozzászólás.

Tetsuo
Az mér van, h az ûrtechnikás cikkekre mindig ilyen agyatlan baromságokat írtok? Ill miért van h a #6ost nem moderálták, engem meg 1 csomószor? 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

<#eplus2>

És az emberek még válaszolnak is ezekre a hozzászólásaimra. Oltári! <#nyes>

immovable
atyaég mi megy itt<#ticking>
darkey
Én meg ha én lennék, akó erre azt válaszolnám, hogy nagyon gyorsan fordulj orvoshoz, mer lehet, hogy fertõzõ.<#idiota><#nyes>

"nem az elsõ hullócsillag képe, hanem az elsõ kép a hullócsillagról"

ha zsenyka lennék, most visszakérdeznék: tehát egyetlenegy hullócsillag volt, és most készítették róla az elsõ fotót? lesz még több is?

darkey
Hjaj, ez már majnem fájt.
Nem ezt most a gonosz ûrlényufoélijenek fotózták promóciós célokból, hogy elcsábíccsák a földi túristákat (Különössen tidzsikisztániakat, mer azokat naon szeressék.), és azok inkább a marsra mennnyenek nyaralni, ahol maj kapnak ingyen szalonna jegyekt, ésmaj orbitális szalonasütõ tivornyákat fognak rendezni. De persze, hogy ne legyen olyan eccerû a dolog, a szalonnát megmérgezik, na ettõl meg maj egy csomót fognak fingani a túristák (különössen a tidzsikisztániak)
, és jó megszennyezik a levegõt, amitõl fölgyorsul a bolygó légkörének a felmelegedése, és a gonosz ûrlényufoélijenek elõbújhatnak maj a földalatti titkos bázisaikról, és elfoglalhatttyák a Földet. Na asszem ennyi. <#violent><#wow1>

Engem például lenyûgözött, és akiben van egy kis hajlam az ûrrõl való álmodozásra, annak biztosan jobb lett a napja.
Sub
Közvetett módon, de igen.

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

"Elég ritkán fotózzák le ott emberek."

Ezt most emberek fotózták?

Nekem van jegyem jovohetre. Par 10milkaert eladom neked. Garancia nincs.
Sub
Az alatt a röpke pár milliárd év alatt szerintem nem valószínû, hogy bármi is hullott volna a felszínre. loál!

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

Elég ritkán fotózzák le ott emberek.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Zsenyka, te nagyon egyszerû vagy 😊

Annyi az egész hogy félrefordították, nem az elsõ hullócsillag képe, hanem az elsõ kép a hullócsillagról.

Mibol gondolod?
Nagy a vilagur...
Tetsuo
A Mars viszont elég ritka, abból 1db van az egész Univerzumban. 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Esrohnoil
Nem ritka. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

És akkor ez azt jelenti, hogy már máskor is estek le közettörmelékek a Mars felszínére? Úgy értem, korábban? Szóval ez nem valami nagyon ritka dolog?

elõjegyzek jegyet 2007 decemberre

"Honnan tudják, hogy még soha nem hullott kõzet a Mars felszínére ezelõtt?"

Soha senki nem mondta, hogy ez lenne az elsõ hullócsillag. Ha megnézed az eredeti cikket:

The picture is the first of a shooting star above Mars.

Azaz ez az elsõ hullócsillag, amit lefényképeztek.

megint érzem, h ettõl jobb lett a világ és én is boldogabban élek tovább...
Tomo15
Az inkább egy UFO<#alien2>
"Lefotózták a Mars elsõ hullócsillagát"

Honnan tudják, hogy még soha nem hullott kõzet a Mars felszínére ezelõtt?

Különben is, a fénykép - legalábbis az alapján, ami látszik rajta - készülhetett Salgótarján környékén is.