28
-
Gade #28 Szerintem igen sokat. A turizmusbol. Jolvan nem 3 évre gondoltam azért. -
TheZsenyka #27 Sokat? -
Gade #26 Ebböl jópár év mulva valaki menyit fog kaszálni?
-
#25 oh, my gosh. -
TheZsenyka #24 Nézd Tetsuo, valljuk be, nem ez a legizgalmasabb "űrtechnikás cikk" amit valaha olvastunk. Nem azt írtam, hogy rossz, hanem hogy nem izgalmas. Így legalább lett pár hozzászólás. -
#23 Az mér van, h az űrtechnikás cikkekre mindig ilyen agyatlan baromságokat írtok? Ill miért van h a #6ost nem moderálták, engem meg 1 csomószor? :) -
Cat #22 Meteor a Mars egén -
TheZsenyka #21
És az emberek még válaszolnak is ezekre a hozzászólásaimra. Oltári! -
#20 atyaég mi megy itt -
#19 Én meg ha én lennék, akó erre azt válaszolnám, hogy nagyon gyorsan fordulj orvoshoz, mer lehet, hogy fertőző. -
Cat #18 "nem az első hullócsillag képe, hanem az első kép a hullócsillagról"
ha zsenyka lennék, most visszakérdeznék: tehát egyetlenegy hullócsillag volt, és most készítették róla az első fotót? lesz még több is? -
#17 Hjaj, ez már majnem fájt.
Nem ezt most a gonosz űrlényufoélijenek fotózták promóciós célokból, hogy elcsábíccsák a földi túristákat (Különössen tidzsikisztániakat, mer azokat naon szeressék.), és azok inkább a marsra mennnyenek nyaralni, ahol maj kapnak ingyen szalonna jegyekt, ésmaj orbitális szalonasütő tivornyákat fognak rendezni. De persze, hogy ne legyen olyan eccerű a dolog, a szalonnát megmérgezik, na ettől meg maj egy csomót fognak fingani a túristák (különössen a tidzsikisztániak)
, és jó megszennyezik a levegőt, amitől fölgyorsul a bolygó légkörének a felmelegedése, és a gonosz űrlényufoélijenek előbújhatnak maj a földalatti titkos bázisaikról, és elfoglalhatttyák a Földet. Na asszem ennyi. -
HuHa #16 Engem például lenyűgözött, és akiben van egy kis hajlam az űrről való álmodozásra, annak biztosan jobb lett a napja. -
#15 Közvetett módon, de igen. -
TheZsenyka #14 "Elég ritkán fotózzák le ott emberek."
Ezt most emberek fotózták? -
Picador #13 Nekem van jegyem jovohetre. Par 10milkaert eladom neked. Garancia nincs. -
#12 Az alatt a röpke pár milliárd év alatt szerintem nem valószínű, hogy bármi is hullott volna a felszínre. loál!
-
Robin Hood #11 Elég ritkán fotózzák le ott emberek. -
Zedas #10 Zsenyka, te nagyon egyszerű vagy :)
Annyi az egész hogy félrefordították, nem az első hullócsillag képe, hanem az első kép a hullócsillagról.
-
Windforce #9 Mibol gondolod?
Nagy a vilagur... -
#8 A Mars viszont elég ritka, abból 1db van az egész Univerzumban. :) -
#7 Nem ritka. :) -
TheZsenyka #6 És akkor ez azt jelenti, hogy már máskor is estek le közettörmelékek a Mars felszínére? Úgy értem, korábban? Szóval ez nem valami nagyon ritka dolog? -
Flashy #5 előjegyzek jegyet 2007 decemberre -
mrzool #4 "Honnan tudják, hogy még soha nem hullott kőzet a Mars felszínére ezelőtt?"
Soha senki nem mondta, hogy ez lenne az első hullócsillag. Ha megnézed az eredeti cikket:
The picture is the first of a shooting star above Mars.
Azaz ez az első hullócsillag, amit lefényképeztek. -
FTeR #3 megint érzem, h ettől jobb lett a világ és én is boldogabban élek tovább... -
#2 Az inkább egy UFO -
TheZsenyka #1 "Lefotózták a Mars első hullócsillagát"
Honnan tudják, hogy még soha nem hullott kőzet a Mars felszínére ezelőtt?
Különben is, a fénykép - legalábbis az alapján, ami látszik rajta - készülhetett Salgótarján környékén is.