1139
INGYENES NETTELEFON
-
#257 Lehet, hogy találtam kiskaput. Valaki próbálja ki, mert én megyek. Fogod a vezetékes telódat és átirányítod arra a (mobil)számra, amit hívni akarsz. Majd felhívod a vezetékest, az átirányít és BAMMM! Na? Persze az átirányítást állandóan be kell állítani. Hívás végén, meg ki kell venni! -
#256 regelj egy publicosat légyszi -
Darkboy #255 megcsináltam mindet, de nem megy -
#254 én még mindig tudok regelni.. :D
lehet azért mert már regelve vok.. -
#253 nézzétek már meg hogy nektek lehet-e pls! -
#252 :( nekem még mindig nem enged regelni -
zintan #251 Amennyiben még nem sikerült megoldani a telefon hangrögzítést, akkor ezt az egyszerü kis progit ajánlom. Sőt még netes rádiófelvételnél is használható mp3-ban és a felvétel folyamatos.
Amennyiben mindkét irányu hangot akarod rögziteni akkor csináld végig a következőt.
http://www.mp3towav.org/Audio-Record-Wizard/
Ezután bemész a START/Vezérlőpult/Hangok, audióeszközök - felül a "hangok" megnyitása után bejelölöd a hangerőikon elhelyezése a tálcán. - OK. Ezután egér jobb billentyüvel megnyitod. Beállítások /Tulajdonságok. Ezen a panelon alul bejelölöd a mikrofont - OK
Ezután a fejedre teszed a headsettet és beszabályozod a hangerőt. Ekkor a fülhalgatón keresztül hallod a külső (zajokat) hangokat.
A progit megnyitod és a jobb odalon a sztereo-ra állítod.
Kiprobálhatod egy mp3-as zenével a felvételt, úgy hogy közben Te is beszélsz. a mikrofonba.
A hangerő panelon (ami a tálcáról is megnyitható)) a mikrofonnál alul az elnémítás NE legyen bejelölve.
Seialt is találsz a googlival, ha megnyeri a tetszésed a progi.
Ha lehet, majd egy pár sor visszajelzést, ha jól múködik - persze szidni is lehet !
No - akkor sok sikert és jó felvételt. -
#250 Hívjátok fel éjjel Gyurcsányt...
Mert megérdemli. -
#249 Aztán ott van az a lehetőség is hogy pl winamppal amit lejátszok hangfilet az fog szolni a vonal tulsó végén :)
pl felhivsz vkit és bejátszol neki egy chewbacca üvöltést :DD vagy egy Vader szuszogást :DD vagy akármit -
Coco #248 [email protected] :) -
#247 honlapomról is lejön : a hangtorzító:)
csak én midnig ftpén akartam elérni, de vmiért ugy az UW-t nem lehet:S -
Darkboy #246 msn cím? :-) -
#245 hogy?:) -
Coco #244 találtam hangtorzítót, írjon privit akinek kell, vagy addoljon msnen ;) -
#243 kurva jó tudtam regelni :D -
Darkboy #242 privi ment! -
fery91 #241 na nem tudjátok
kérlek nagyon kéne
-
#240 vagy tök vékony, (mikiegér) hangon:D -
#239 attól hogy ez a legnépszerűbb topic........... -
flashX #238 Tényleg kelkle egy hangtorzító...gondold el Dart Vader hangon beszólni a telefonba :P -
Coco #237 a neve megvan, de szart sem érek vele, mert csak trial része az ingyenes
full kéne jómagamnak is :) -
fery91 #236 Sziasztok
nem tudjátok hohy mit kell csinálni a bin és cue fájlal -
#235 én a sajátomat akarnám, den emlékszem anevére, rohadt uw meg nem jön be:DDD pedig én tetem fel:D és csa ugy van fent hogy hang.zip vagy ilyesmi:D de az első hozzászolásokban említették tán -
Coco #234 melyik torzító progit használjátok? -
Coco #233 Hangtorzító progi full verziója vkinek esetleg? :P -
Darkboy #232 tényleg:D felhívom :D -
#231 van itt helyi rádió, kívánságműsor, ami matávos szám:D:D:D
MV: haló tesék.
Hangtorzítós hangon: b**************zdddddd m***********ggggggggggggg:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#230 Kár, hogy 0690-re nem müködik :((( -
#229 A Nagy Ő -
#228 :DDDDD -
#227 Meg kéne csinálni azt, ami a "Nagy"-os reklámban volt. "Igen, én vagyok az, a nagyon Nagy".
Felkeresni az összes budapesti Nagy-ot :) -
#226 Nem adná meg valaki a felhasználó nevét és a jelszavát? ő ugyanúgy használhatná!
Vagy valaki küldje el privát üzenetben nem mondom senkinek.
Wanadoo pass ért?
-
#225 hm, érdekes..... ezek szerint több progi is létezik??? -
#224 az fixde várjál, ott vannak a különféle hangtorzítós progik... oszt amig ez ingyenees....
ingyen sms..miaz:D -
#223 megnéztem hogy nemlehet regelni. regeltem egy nevet de mostmár nemtok többbet ááááááááááááááááááááá :D -
#222 Ehh, a telefonbetyárkodás új értelmet nyert -
#221 a legnépszerűbb témáknál diszkalifikálták az első helyet, igy mi vezetünk:DDDDDDD -
Darkboy #220 pl :DD -
#219 hmm.. akkor magyarán aki regelt eddig az élvezheti aki nem az meg szivott? :D -
#218 ezek szerint igen:(( valaki adja meg aregjét:)