1139
INGYENES NETTELEFON
-
#659 sztem vasárnap lehet hívni mobilt, legalább is remélem, mert ha kivették ezt a "szolgáltatást" , akkor az szemétség -
#658 valamikor lehet,h mikor..(?) -
Darth Angel #657 hi alles! most akkor csak vezetékes telót lehet hívni? vagy lehet vmikor mobilt is? -
#656 na és akkor mi csörög?:S -
flashX #655 nem akar menni oo -
Darkboy #654 tart inkább :D -
#653 http://akyyy.uw.hu/public/index.php
pass:
kukac
csak ne legyen nagy méretű naon, mert akkor sokáig tört:) -
Darkboy #652 felveszed.. és feltöltöd :D -
flashX #651 Loál van kb 8 felvételem, higy lehet ftpre felrakni? -
Darkboy #650 publicreg? :D -
#649 ha felhasználó nevét:) -
Darkboy #648 és mit kel beírni? -
#647 VoipBuster felhasználókat is lehet ingyen hívni... :) mint Skype -
abonyitomz #646 nem örül hogy ingyen telefonálhat , inkább fizet érte , no comment -
Darkboy #645 kurva annyát! -
#644 ne legyen igazam -
#643 Valaki balfaszt zavarta, hogy ha mobilt hív az elején dumál vmit, miközbe csörög, és hamar felveszik.... ezért beleírt a forumukba vegyék ki, és persze azonnal ki is javították....:@ -
#642 lehet mobilt ugy enged hívni, hogy most csúcsidő van? csak kitudja svácban vagy hunn hogy van az ilyesmi....vasárnap 14:00,tól van mobil tán.... hétköznap lehet csak 6-tól, bár lehet hogy csak hétvégén, sőt, csak vasárnap van:(((.... de vezetékest még enged, szal... :D pákó vezetékesét plzz:D -
#641 miért ne lenne? Ez nem magyar szolgáltatás ergo kurvára nem érdekli a céget szvsz -
#640 mi a tökömnek kell itt reklámozni
ez se lesz hoszú életű ha így reklámozzátok
-
#639 valaki ,aki ért a hangkártyákhoz,tudna adni msnt? cska egy kis bajom van vele -
abonyitomz #638 lool! :D fasza! -
Darkboy #637 mer nappal nem üzemel! -
kiskenus #636 köszike
-
kiskenus #635 mé nem tudok mobilt híni!!! -
kiskenus #634 köszike
-
Darkboy #633 mi baj van? -
#632 pff... no comment... -
Darkboy #631 1.
Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesülete
1114 Budapest, Bocskai út 17. (1) 2095225 (20) 3345210
Én: Rohadt kurvák
Faszika: Bazdmeg az anyád te kis geci
:DDDDDDD -
#630 Nem hallanak még mindig :( -
#629 Aszongya próbáld később... -
#628 franc, mobilra tényleg nem megy már :) -
Takezó #627 Bad luck -
kiskenus #626 ezt írja ki: due to an unexpected error your request could not be processed at this time.please try again later.
most akkor mi van??? -
kiskenus #625 engem mér nem engd regisztrálni?????
-
#624 nállam is mindíg ez van napközben, jön a duma hogy nincs kredit , este nincs gond -
#623 Nekem engedet tegnap még hívni mobilt de ma már bejön egy szöveg angulúl hogy pénzé lehet már... Ezellen nincs mit tenni? -
#622 tegnap este hivtam mobilt, haveromnak egy fillérje se volt a kártyán beszéltünk vagy 8 percet(2 perc katt) aztán kipróbáltam a sajátomat azon sincs egy fillér sem
hogy kiszámlázza-e a mobilhívásokat azt jó lenne tudni ? -
#621 telefonbetyárokról jut eszembe ti mit használtok hang torzításra ?
AV Voice Changer 4.0 ? -
Coco #620 sziasztok!tudnátok olyan progit mondani amivel az egész telefonbeszélgetést rögzíteni lehet?köszi