684
  • lipovics
    (zarojelben jegyzem meg, hogy szerintem csak azokat a jatekokat adjak Starforce-s vedelemmel, amirol a kiadok v a fejlesztok is tudjak, hogy nem lett a legjobb, es hogy ne legyen gaz az eladasokkal, ezert levedik ezzel. Igy eladnak annyi darabot, hogy legyen vmi nyereseg. Nem veletlen ugyanis, hogy nagy nev meg nem jott SF-el. Oka biztos van)

Az utolso par SF:

Brothers in Arms: Earned in Blood (c) Ubisoft *SFCloneCD*
    Worms 4 Mayhem (c) Team 17 *DVD* *SFcure*
    Codename: Panzers Phase Two (c) CDV Software Entertainment *CloneDVD* *SFcure*
    Bet On Soldier (c) Digital Jesters *SFCloneCD*
    I Ninja (c) Namco *SFClone*
    Cossacks 2: Napoleonic Wars (c) CDV Software Entertainment *SFClone*
    Pro Cycling Manager (c) Digital Jesters *READNFO* *SFClone*
    Cross Racing Championship 2005 (c) Invictus *READNFO* *SFCLONE*
    Trackmania Sunrise (c) Digital Jesters *READNFO* *SFCLONE*

ES AMIK NEM SF-EL JOTTEK:
    Black & White 2 (c) Elettronic Arts *CLONECD*
    Rome Total War: Barbarian Invasion (c) Sega *CLONECD*
    NBA Live 06 (c) EA Sports *CLONECD*
    FIFA 2006 (c) EA Sports *CLONEDVD*
    WarHammer 40000: Dawn of War Winter Assault (c) THQ *BWCLONE*

Nezd at a neveket es lass vegre tisztan. En remelem, hogy jol olvasok az adatokbol, mert ha nem, akkor a magyar jatekpiacnak annyi. Ugyanis en szoktam szoftvert vasarolni, azt, amelyik megerdemli.
  • lipovics
    Nyugodjatok mar bekeben, foleg 3P.
    Nem flamelek, velemenyt nyilvanitok, ha szerinted ez flame, akkor hagyd abba a forumozast.

Leirom mi a bajom.
    Van egy magyar fejleszto csapat. Csinalnak egy jatekot magyarul, magyar szinkronnal.
    Ott all halomban a boltokban a jatek, mert nem viszik. Ezt ket bolt eladoja is megerositette itt Pesten. Talan karacsonykor parat elsoznak.
    Egyeb kerdes van-e?
    Az meg teny, hogy sehol nem beszelnek a jatekrol, max a vedelmerol. Akar ezt a forumot is nyugodtan vegigolvashatod.
    322 szaros hozzaszolas, 30 foglalkozik a jatekkal.
    HAT EZ A KRITIKA.
    Attol, hogy neked tetszik ez a jatek, a tobbseg nem is fog soha hallani rola, ez is teny. Itt vered a melled, hogy hudejo meg minden, ahhoz kepest csak engem tudsz szidni, nem a jatekrol irkalni.
    Onmagadat cafolod.
    Ne ram reagalj, elvezzd a jatekot es ird mar le, hogy tokjo.
    En meg elrakom a kommentedet es egy ev mulva rakerdezek itt sg-n, valamelyik topicban elkaplak, hogy na jo jatek volt vagy felejtheto?
    Majd akkor rajosz.
    Rolam meg szajjal le, mert csak szerinted en vagyok a rohejes. Szerintem meg mashogy van ez a dolog es ez a FLAME, mert ugy kezdodik, hogy vki visszaut.
    Na joejt, okoska.
  • Carlos
    Azért elég sok magyart láttam már gamespy-on.
    Sokat játszottam online, multkor plö egy magyar sráccal nyomtuk egy belga meg egy osztrák ellen. Baromi jó volt...
    Szóval ne mondj véleményt róla úgy, hogy nem is láttad a játékot!
  • ICP
    Helló!Én most raktam fel a játékot.A lentebb leírt módon működik,sőt Daemonnal is indul a játék.Gyanítom,hogy telepítéskor is megfelelő ez a program.Kábellehúzkodás nélkül indul,és pillanatok alatt végigfut a csík.Próbálkozz!
  • 3P
    Figyelj, ha ennyire nem érdekel a játék akkor mi a fencért jársz folyton vissza? Az hogy rendkivül tájékozatlan vagy egy dolog, de hopgy még reklámozod is, az már röhejes...

A legtöbb ember azért szidja, mert nem tudja elindítani warezben. Ettől még nem szar a játék. Tessék kipróbálni, ha érdekel, vagy elhúzni a francba, ha nem tudsz értelmes kritikát írni. Már nagyon unalmas a flamelésed...
  • Bucser
    Téged meg egyszer lopjanak meg vastagon és lásd más bolt kirakatában bagóért árulni a kurva drága cumódat:D csak ennyit kívánok

Szal legyél eszednél:)
  • Bucser
    warez "bevásárlási" statot néznél vagy milyet?? hidd el küldföldön megveszik.. a Phase One-t is megvették különben nem lenne Phase two... Ne féltsd a Stormregionosokat. Sok nagy koponya van ám ott... NEm a kis magyar piacból kell kiindulni...
  • throne
    hmm, azt énis gondoltam, hogy a védelem miatt van :) Azért köszi a segítséget, de arra lennék kíváncsi, hogy hogyan kerüljem ki ezt a védelmet.. Mármint mit csináltam rosszul, ha ezt a hibaüzenetet írja ki, amit az imént írtam?
  • lipovics
    Sok Phase Two-s topicot olvastam, mindenhol csak annyi van, hogy deszar, hogy SF es milyen jo, hogy SF.
    Magarol a jatekrol sehol senki nem mond velemenyt, ezert fantom jatek.
    Mindenkinek van rola velemenye, de meg senki nem latta.
    Biztos piaci siker, csak a kutya nem fog ra egy ev mulva emlekezni.
    Bar azert megneznek majd egy eladasi statot, felek soha nem fog nyilvanossag ele kerulni.
  • 3P
    A védelem miatt van...
  • throne
    cs all! Leszedtem a warez verziót, mindent megcsináltam, ami levolt írva az infoban(kivéve azt, hogy nemhúztam le a meghajtót, csak sf nightmarrelletiltottam)a serialt is beírtam(amit mellékeltek a letöltéshez), és 5 percnyi lemezellenőrzés után kiírja, hogy a cd kulcs nemehhez a cd-hez való...Ez kb. mi miatt lehet(sry, ha noob kérdés)? vki pls segítsen, előre is köszi.. Jah, és aki már kipróbálta a tört verziót, az megtudja mondani, hogy vannak benne olyan bugok, mint mondjuk a feltört phase 1-ben? mint pl. a javítókocsi nem javít..
  • Carlos
    Én Téged most egy hozzá nem értőnek tartalak!
  • Carlos
    Azért óvatosan, mert a készítők is olvassák!
    Amúgy nagyon jó játék, multiban pedig egyenesen baromi jó!
  • JTBM
    Eladni tudnak többet, nem azt állítottam, hogy többen fognak játszani a játékkal, mert nyilvánvalóan aki nem tudja letölteni vagy megvenni, az nem fog játszani vele és nem lesz ott a rajongói oldalakon sem...
  • lipovics
    Szerintem meg sokkal kevebbet, nezd meg a magyar rajongoioldal 50 tagot szamlal. Olyan nagy siker nem lehet ez a vedelem.
  • JTBM
    Csak gratulálni tudok a készítőknek a védelmért.
    Zseniális az is, hogy a patch upgradeli a SF-ot is.

DVD klónnal csak kevesen hajlandóak bajlódni, így szerintem jóval többet tudnak eladni.
    Ha valaki használja a DVD klónt, akkor megírhatná, hogy a patch után is működik-e.

Akinek meg nincsen rá pénze, de szeretne vele játszani, megveszi használtan 2 hónap múlva...
  • SzZs
    Akkor minek szedted le?:D
    kb olyasmi mint az első rész 1-2 ujjítással
  • lipovics
    Na, leszedtem, elolvastam mindent, de inkabb nem rakom fel.
    Sehol nem talalkoztam olyan comenttel, hogy hudejo ez a jatek, stb.
    Ha meg nem annyira jo, akkor nem szarakodom vele.
    Gratulalok a keszitoknek, csinaltak egy fantom jatekot.
  • Carlos
    Ha van legális szériaszámod, akkor igen, a GameSpy-on keresztül!
  • gallik
    Sziasztok!
    Ezzel a verzióval multiban is lehet játszani?Neten?
    Köszi!
  • Carlos
    Nem téma!
  • grebber
    Én annál vagyok mert ha ingyen van mindek vegyem pénzért?
    No mindegy nem téma.
  • Carlos
    Te legyél eszednél!
  • Boros
    Köszi.
  • R0sc0
    300!!
  • grebber
    Még szép nem majd adok érte pénzt mi? :D Legyé eszedné.
  • Carlos
    Ehhh...És vannak emberek, akik lehúzzák az optikai meghajtót egy warezért!
    Hát különbözőek vagyunk! :)
  • kurta23
    és igen műküdik kábel lehúzással köszi SzZs! A cd kulcs pedig V9Y95-TAQ6U-YMMCZ-EVDXH-QLYZU <-- EZ :)
  • kutyafulu
    Hali
    Nekem is a #294 szerint megy ,én a kábelt nem húztam le (SFNighmare) kb 10 mp-ig nézte a lemezt és go.
  • Boros
    Üdv. Cd key nincs valakinek?
  • SzZs
    Mindent ugyanúgy kell csinálni,mint az infóban,csak húzzátok le a cd-dvd meghajtókat,mert a nightmare nem tökéletes.Infó:
    1. clean windows, azaz ujra legyen installalva, mert különben semmi sem garantált a sok összehekkelt cucc miatt... ez opcionális lépés, de sok gondtól megkímélitek magatokat

2. alcohol 1.9.3105 install, reboot

3. sf3 játék image bemountol alcoholba, feltelepit (tesztalany legyen elsőre a trackmania), indit, sf3drv feltelepül, reboot

4. sfcure01 kicsomagol, setup.bat lefuttat, reboot

5. optikai meghajtok lehuzása (ha igy megy, utána érdemes csak SFNightmarrel DISABLE CD/PRIMARY/MASTER-ezni, ezzel egy hibalehetőséget kizárunk!!!) Szal legmegbizhatóbb a fizikai lehuzás!

6. sfcure01 könyvtárában start.bat, a dos abalkban látni kell, hogy a szerviz sikeresen elindult

7. Fentiek megvannak, SFNightmare 1.12 indit, DISABLE NODE (!!!)

8. game elindit, konfigol, vár a lemez csekkolásra, ha mákod van, megy. nforce2n sokaknak ment, nforce3-4 kétséges, intelekről passz, régebbi VIA-k ok, ujabbak nemannyira ... próba... a lemezellenőrzés 5 perc is lehet! néha megmegfagy a gép, de nyugi, ez csak 5 perc ... !!!
  • kurta23
    nah király végre valami siker a többit ugyanúgy csináltad ahogy levan írva nfoba???
  • SzZs
    Végre énis eltudtam indítani,A Nightmire progi nállam 1 kalap sz...Lehúztam a cd-dvd-ket ésmár el is indúlt a game.Azért ha lesz magyar verzióis feltőrve én kicserélem,németül,angolul nemaz igazi:(
  • grebber
    Akkor szép nagy kiegészitő :D
  • Ramza
    Stand alone addon.
    Önálló kiegészítő.
  • 3P
    Hát sajnos nagyjából igen, azaz tartalmilag ez csak egy mission disc, mégha úgy lett kiadva, hogy önálló játék...
  • Dns5000
    ez most csak uj palyak azt annyi?
  • CéZé
    #278?
    Start menűben megtalálod az Englisch starten-t is :)
  • MrDevil
    Ez csak német version???
  • Carlos
    Hehe...warez...