The Day After
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello!
Nekem megvan ez a játék, és szerintem nagyon jó stratégiai játék!
Ez nem úgy mûködik, hogy van három Pershing(amerikaiaknál) tankod, és végiggyalogolsz az ellenségen, hanem taktikázni kell, és szerintem ez a lényeg!
A grafika meg másodlagos szerepet tölt be stratégiai játékoknál!
Nekem megvan ez a játék, és szerintem nagyon jó stratégiai játék!
Ez nem úgy mûködik, hogy van három Pershing(amerikaiaknál) tankod, és végiggyalogolsz az ellenségen, hanem taktikázni kell, és szerintem ez a lényeg!
A grafika meg másodlagos szerepet tölt be stratégiai játékoknál!
Ird át a CUE fájlban (ez egy egyszerû TXT) az elsõ sort hogy a BIN neve és elérési útja rendesen legyen benne (ha a CUE a BIN-nel egy könyvtárban van, akkor elég ha csak a BIN neve van az elsõ sorban) vagy egyszerûen mountold be a BIN-t (asszem a daemon-nak nem is kell CUE, mert az csak egy leiró fájl, de maga a CD image az a BIN).
mihelyt bemountolom kiírja! de csak az 1es cdnél! a 2. cd az jó de azzal nem érek semmit ! nem teszi be virtuális meghajtónak!
van egy kis problémám! mikor bemountolom Daemon Toolsba hibát ír mégpedig ezt: Cue sheet: line 1 - nemhozzáférhetõ a fájl! ezt hogy oldjam meg?
Én már játszok vele egy ideje, de ilyen talajjal még nem találkoztam. Én is csak ezen a screenshotton láttam eddig.
Gondolom, azért ilyan trutymó a talaj, mert az atomháborúk utáni világ háborúit akarja bemutatni. 😊
Mondjuk érdekesnek találom, hogy egy teljes atom-apokalipszis után még seregek rohangálnak, meg szervezett légierõ osztja az áldást innen-onnan, de ki tudja. Még nem voltam ilyen helyzetben. 😊
Mondjuk érdekesnek találom, hogy egy teljes atom-apokalipszis után még seregek rohangálnak, meg szervezett légierõ osztja az áldást innen-onnan, de ki tudja. Még nem voltam ilyen helyzetben. 😊
szinvonalban a msotanbáan megjelenõ szemét 90%-t veri..., nem a grafika a minden okosok... <#idiota>#idiota>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hogy lehet ilyen játékot kiadni!! Kezd lemenni a színvonal...
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
2005 van! <#zavart2>#zavart2>
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Igen? Mihez kepest?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"