24
The Day After
-
Schorberto #24 Hello!
Nekem megvan ez a játék, és szerintem nagyon jó stratégiai játék!
Ez nem úgy működik, hogy van három Pershing(amerikaiaknál) tankod, és végiggyalogolsz az ellenségen, hanem taktikázni kell, és szerintem ez a lényeg!
A grafika meg másodlagos szerepet tölt be stratégiai játékoknál! -
lammaer #23 Ird át a CUE fájlban (ez egy egyszerű TXT) az első sort hogy a BIN neve és elérési útja rendesen legyen benne (ha a CUE a BIN-nel egy könyvtárban van, akkor elég ha csak a BIN neve van az első sorban) vagy egyszerűen mountold be a BIN-t (asszem a daemon-nak nem is kell CUE, mert az csak egy leiró fájl, de maga a CD image az a BIN).
-
#22 mihelyt bemountolom kiírja! de csak az 1es cdnél! a 2. cd az jó de azzal nem érek semmit ! nem teszi be virtuális meghajtónak! -
#21 Fel sem tudod installálni? -
#20 van egy kis problémám! mikor bemountolom Daemon Toolsba hibát ír mégpedig ezt: Cue sheet: line 1 - nemhozzáférhető a fájl! ezt hogy oldjam meg? -
#19 király játék ez! -
#18 Például anyádat, ruha nélkül -
#17 Láttunk már ennél rosszabat is ! -
#16 Én már játszok vele egy ideje, de ilyen talajjal még nem találkoztam. Én is csak ezen a screenshotton láttam eddig.
-
#15 Gondolom, azért ilyan trutymó a talaj, mert az atomháborúk utáni világ háborúit akarja bemutatni. :)
Mondjuk érdekesnek találom, hogy egy teljes atom-apokalipszis után még seregek rohangálnak, meg szervezett légierő osztja az áldást innen-onnan, de ki tudja. Még nem voltam ilyen helyzetben. :) -
#14 Látom. -
#13 Jáccál kvékkel! -
#12 Te kis öröknaptár :-) -
#11 Azért olyan, mert a Blitzkrieg motorját használja. -
#10 Ja-ja, már megjelent. -
#9 Nem csak akar lenni már van!! -
Thanatos #8 szinvonalban a msotanbáan megjelenő szemét 90%-t veri..., nem a grafika a minden okosok... -
#7 Hogy lehet ilyen játékot kiadni!! Kezd lemenni a színvonal... -
#6 2005 van! -
#5 Olyan mint a Blitzkrieg volt.
-
#4 elég fura ez a talaj...szép színes!:DDD
ez hidegháborús játék akar majd lenni? -
#3 Igen? Mihez kepest? -
#2 -
#1 Szerintem igen jó gaménak néz ki !
info:
ITT !