Az egészséges Egoizmus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah jah... és tudod mi erre a reakciója egy anti egoistának? Jól pofánrúgja azt aki ilyet mond..😛 Ugyanis tapasztalataim szerint ha ilyen szituációban abszolút ûber helyzetben akarsz kijönni egyszerüen csak hallgatni kell és sandán mosolyogni. Ez a tuti. ilyenkor nem sértesz meg senkit azzal hogy jössz a mittudomén milyen kivételes tehetségeid hántolgatásával, ráadásul magabíztosságot sugározol és azt a látszatot kelted hogy ez a dicséret már nálad mindennapos olyan annyira hogy nem is szólsz rá semmit csak mosolyogsz rajta!!!! Ez az abszolút nyerõ! ÖNBIZALMAT sugárzol amivel TEKINTÉLYT szerzel! Atom felesleges még neked is megspékelni bármilyen kommentel mert az aláfestõ dumával csak a lámákat nyered meg... Ráadásul ha van ott egy másik egoista akkor még lehet hogy az is pofánver érte 😄DDDDDDDDDDDDDD
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Viszont ma már rájöttem hogy tökéletes vagyok.
Komolyan: Nem az a baj ha valaki egoista, hanem az ha valaki nem tudja magárol hogy az. + Más dolog tisztában lenni a képességeiddel és adotságaiddal, mint beképzelni azokat. A beképzeltség és az egoizmus nem ugyanaz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Miközben magát szídja, magáról beszél folyamatosan 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem?
Ja, és plz ne keverjétek az egoizmust a nagyképûséggel, htx.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Neked se szokták azt mondani, hogy "wow nem semmi fél perc alatt rájöttél ennek a nyitjára!", mi? 😄DDDDD
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
valaki: wow nem semmi fél perc alatt rájöttél ennek a nyitjára neked aztán van sütnivalód
ÉN: tudom, túljó vagyok...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
szar életük van
ha valaki tudja kezelni az embereket, a környezete elfogadja ilyennek
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
van kozeli baratom azert akinek ez a hatara eleg magas, vagyis mondhatod neki 5 en h nem azt mondta az elobb nem kepes felfogni, mert reflexbol magank ad igazat😊
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu