Különleges grafikus kártyákat mutatott be az MSI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez amúgy nem dual-core-os, hanem 2 GPU-s. (A dual-core azt jelenti, egy lapkán van két mag.)
Ha jól látom, az ott 2 GPU, nem 4. 😊
Ha majd lesz megfelelõ driver hozzá... Az Atinál ez HW-bõl megy. Itt a link!
A dualcore-os nVidiának van SLI csatija..szal lehet 4procis videókártyám??
(ha rámszakad a bank)
(ha rámszakad a bank)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
valszeg ezt is tervezték már jóideje... lehet mar valaki hasznalta is :]
jokiskariez.
jokiskariez.
A fotó alapján elég vérlámának és erõszakosnak kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt megtörje, nem? Amúgy Relaksnak igaza van: ha egyszer beszerelted, akkor az már úgy is marad, ergo nem fog törni, mivel az általában cibálástól meg hasonlóktól szokott bekövetkezni.
Nem görcsöt kell rá kötni, hanem bent a házban elhelyezed, házat lezárod, és kész
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Király. Az nVidia végre kihasználja az 5 (vagy talán már 6) éve megvett 3dfx technológiát...
AE
AE
A kábeles megoldásokat nem szeretem.
Ki tudja mikor törik meg...<#nemtudom>#nemtudom>
Ki tudja mikor törik meg...<#nemtudom>#nemtudom>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az csak két kábel, hogyne lenne hajlékony? Az ötlet remek, csak tényleg jöhetett volna kissé hamarabb is.
én csak azt nem értem, h akkor most a dvi csatis rész ki fog lógni a gépbõl hátul? vagy ennyire hajlékony az a kis bizbaszt?
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Lehet, hogy egy kicsit korábban kellett volna kihozni a duál csatlakozós megoldást. De azért érdekes cumó. Van egyfajta visszatartó ereje annak, ha valaki megvette a csúcskarit, ami AGP-s, valszeg nem rohan átállni újabb lapokra amin Express van. Én legalábbis nem rohanok.