15
-
dez #15 Ez amúgy nem dual-core-os, hanem 2 GPU-s. (A dual-core azt jelenti, egy lapkán van két mag.) -
dez #14 Ha jól látom, az ott 2 GPU, nem 4. :) -
Sityi #13 Ha majd lesz megfelelő driver hozzá... Az Atinál ez HW-ből megy. Itt a link! -
HUmanEmber41st #12 A dualcore-os nVidiának van SLI csatija..szal lehet 4procis videókártyám??
(ha rámszakad a bank) -
mittu #11 valszeg ezt is tervezték már jóideje... lehet mar valaki hasznalta is :]
jokiskariez. -
#10 Ez a Geminium VIII nagyon jó, tetszik igencsak.
Mért csak most jutott eszükbe? -
#9 Dual GPU sem rossz, remelem jobban elterjed mint a ketkartyas megoldasok.... -
Sityi #8 A fotó alapján elég vérlámának és erőszakosnak kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt megtörje, nem? Amúgy Relaksnak igaza van: ha egyszer beszerelted, akkor az már úgy is marad, ergo nem fog törni, mivel az általában cibálástól meg hasonlóktól szokott bekövetkezni. -
#7 Nem görcsöt kell rá kötni, hanem bent a házban elhelyezed, házat lezárod, és kész -
archelf #6 Király. Az nVidia végre kihasználja az 5 (vagy talán már 6) éve megvett 3dfx technológiát...
AE -
#5 A kábeles megoldásokat nem szeretem.
Ki tudja mikor törik meg... -
Sityi #4 Az csak két kábel, hogyne lenne hajlékony? Az ötlet remek, csak tényleg jöhetett volna kissé hamarabb is. -
Mice #3 én csak azt nem értem, h akkor most a dvi csatis rész ki fog lógni a gépből hátul? vagy ennyire hajlékony az a kis bizbaszt?
-
#2 X800XL-ből sima AGP-s verzió is ritka nemhogy ez :) -
TheZsenyka #1 Lehet, hogy egy kicsit korábban kellett volna kihozni a duál csatlakozós megoldást. De azért érdekes cumó. Van egyfajta visszatartó ereje annak, ha valaki megvette a csúcskarit, ami AGP-s, valszeg nem rohan átállni újabb lapokra amin Express van. Én legalábbis nem rohanok.