Sávszélességbővítés és új csomagok az Invitelnél
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
végre!
inviteles vagyok, és már vártam, hogy mikor fog nálunk is emelni az invitel. Igy hamarosan nekem is 1 mbit-es netem lesz! 😊
inviteles vagyok, és már vártam, hogy mikor fog nálunk is emelni az invitel. Igy hamarosan nekem is 1 mbit-es netem lesz! 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
emberek ez a 512 vonal/4990ft/ nem letöltésre valo hanem olyannak aki webezik meg levelet tölt le és ennyi és ezt a ára is mutatja
3-5GB reálisabb lenne imho a 100MB helyett, bár én csak egy informatikus vagyok...
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Én azon gondolkozom hogy elõfizessek-e erre:T-com ugye nincs mifelénk.Most kábelnetem van ami 768-as.Viszont a feltöltése 256.Ami meg gyorsabb egy 192-es nél a 2 megás csomag esetében.3 megás meg drága.Azt hiszem megpróbálok rávenni vkit hogy próbálja ki.
Jah nem rossz az én még 384es ADSLröl indultam anno, most a feltöltésem 512 😊))
26.666666 perc alatt hoz le elméletileg tartós 512 kb / s sebesség mellett 100MB-ot.
512 kbit az nagyon is jó sebesség, webezésre bõven elég
DE legyen fél óra letöltési idõ 100Mb-ra egy 512-es vonalon... 5-15 perc kicsit túlzás volt részemrõl 😛
512 Kbit/s-es vonallal 100 Mb kábé 5-15 perc alatt lejön... ennyire nincs senki tisztában a mértékegységekkel? 512/8 = 64 Kbyte /sec
az viszonylag elmegy. Meg el kéne dönteni hogy 100Mbyte vagy 100Gbyte... nem mind1.
az viszonylag elmegy. Meg el kéne dönteni hogy 100Mbyte vagy 100Gbyte... nem mind1.
Azért nem olyan lassú az. Szép is volna kB volna, azért az már odacseszerintene! 😊
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
Ezzel az 512 kbit/s(nem kilobájt!) sebességgel mire letölti a 100 Mb-ot, meg is utálja még az életét is szegény júzer..
vagyokmintmindenember
100MB ingyenes adatforgalom???? <#lama>#lama>
Gondolom utana pedig kemeny penzekert jonnek a plusz MB-ok 😄.
Gondolom utana pedig kemeny penzekert jonnek a plusz MB-ok 😄.