24
többszemélyes audió vagy videó konferencia progi létezik E ??
-
Rehctaw #24 Hi.
Az ok amiért ide - és még pár hasonló topicba - írok, nem más mint: minél több személynek a tudomására kívánom hozni a nemrégóta űzött tevékenységem közben felmerülő hátráltató tényezőket. Ezáltal megnövelve az esélyeimet arra, hogy választ kapjak kérdéseimre és megoldódjanak a felmerült incidensek. Tehát ne kövezzen meg senki a tevékenységem folytatásáért (amiért hirdetem az ügyemet)!
A téma: PC játékokból videórögzítés és annak editálása.
Aki úgyérzi tud segítséggel szolgálni, jöjjön ide.
Vagy keressen rá a (játékfórum) "Vidórögzítés és Editálás" című topicra.
-Rehctaw -
#23 majd kipróbálom a skype-t is... csak azzal az volt a bajom h régen nem ment.... mert a routerem megakadályozta.....
van lyan aki tudja h a team speak-be h kell saját szobát csinálni ,??????? -
#22 Hogyan kell 3 vagy annál többen beszélgetni?
Hívj fel egy személyt akit akarsz a konferenciába!
Menj be a listához utánna.
jobbgomb
bevonás a konferenciába!
KÉÉÉÉSZ :D
remélem segíthettem :D -
#21 még 4-5 en is :D
Skype -
#20 Az eszkozoknel van egy olyan menu, hogy konferencia beszelgetes kezdemenyezese.
Ha rakattintasz elojon egy ablak amibol kitudod valasztani, melyik felhasznalok legyenek bent a konferencia beszelgetesben. -
#19 de SKYPE alatt h lehet 3an dumálni ?????? -
#18 ezt a progit honnan tudom letölteni ??? -
#17 hasznald a skype-ot es kesz... -
#16 en foglalkozok ventri szervek uzemletetesevel. ha gondolod dobj egy privit -
#15 CuSeeMe videokonferencia progi. Ha jól emlékszem a legújabb verzsönök képesek konferenciát létrehozni (régebieknek szerver kellett) -
#14 hmm elmentetek aludni..
na akkeo asszem énis megyek.. majd holnap folyt köv.... -
#13 és hogyan ?? :(
nekem routeren és hubon keresztűl is müxik ??? -
skristof #12 nah szóval skype
lehet 3an is igen -
skristof #11 skya -
#10 leszedtem a team speak 2 2.0.32.60 as verziót... elvileg ez a legujjabb... vmi team speak client rc2 izé ez..
feltettem és bejött egy lila ablak kettéosztva..
és innen h tovább ??? -
#9 a skype-vel lehet eccerre 3an is beszélni ???? -
#8 nekem jó a hangbeszélgetés is.....
de nadi kicsit bonyolúltan írtad le :(
nem tudnád érthetően ?? leszedem a tím szpíket.... aztán elmagyarázod ,
-
Nadi #7 Ezek csak hangbeszélgetésre alkalmasak! -
Nadi #6 Mind2 ingyens. Én a teamspeak-et ismerem, és a server részével tudsz szervert is csinálni. Leszeded, felrakod a szerver részét és akkor kapsz superadmin pass-t és nevet. Utánna ha elindítod a jobb alsó sarokban lessz a jele, jobb klikk rá és administration. Behoz egy oldalt, beírod ami kell és ott pedig beállítod a szervered!
De ha esetleg van olyan ismerősöd akiknek van szervere akkor szólsz neki és csinál neked egy szobát. -
#5 ha jól emlékszem, skype tud konferenciabeszélgetést -
#4 jó a hangbeszélgetés és a videóbeszélgetés is....
csak többen lehessen mint 2.... -
#3 igen de azokat h kell használni... mert úgytudom h fizetős mind2... de legalább árakat tudnék..
mert eccer kaptam egy hozzáférést a ventrilló eggyik serveréhez csak azóta za megszünt..
magam meg nem tudok csinálni mi ???
a team speak-et még nem használtam... -
Nadi #2 Ha hangbeszélgetésre gondolsz, arra sztem a Teamspeak és a Ventrillo megfelel. -
#1 Hááj
az lenne a kérdésem , hogy tud e valaki olyan programot amivel akár 3 ember is tud videó illetve audió vagy mind2 konferenciát csinálni... ???
ha fizetőset mondtok és árat is vagy h honnan tudom megnézni ezeket azis jó lenne megköszönném.....
mert se az ICQ se az MSN nem tudja ezt... a VENTRILLÓT nemtom használni a skype meg nemtom h alkalmazhatóe így....
válaszaitokat előre is köszönöm....