1179
Agnitum Outpost Firewall tűzfalak topikja
  • Tompie
    Én azt tapasztaltam, hogy a netet nagyon belassította egy idő után a 3.5-ös, visszatettem a 2.7-est és minden ok. Vagy csak nem tudom melyik beállítás lassította, mit kéne átállítani, igaz kezdetben jó volt. Minden esetre nincs v alakinek a 2.7-es magyarhoz egy örök crackje?
  • castee
    Hali.
    Mi a külömbség a "szériál" és a "krekk" közt ? 3.5.639.457 hun
    Nincs valami "feketelista" értem ez alatt azt hogy nem "fognak meg" ?
  • cooldoc
    Nagyon jó az Outpost 3,5, csak ajánlani tudom mindenkinek - így cirka egy hét használat után.
    A hozzá letölthető kézikönyv is hasznos.
    Világos és logikus, menet közben tanul, és a Spyware rész úgy tűnik, nem interferál a Spyware Doctor-ommal.
    Ja, ez nem reklám volt,csak customer satisfaction:)
  • Dj Faustus #175
    Csak egy kicsit görgess lefelé, olvass vissza... Itt elérhető a trükk Agnitum Outpost Firewall Pro 3.5.639.457-hez.
  • Mikulas20
    Sziasztok

Tud valaki egy örökös cracket az Outpost 3.5-ös verzióhoz? A 3.0-áshoz nekem is van de azzal nem működik a 3.5.

Előre is köszi

Mikulas20
  • Tekergo
    Egyértelmű hogy Nod32
    Topic
  • Pogány
    Tudtok ehhez a tűzfalhoz magbízható víruskeresőt ajánlani, ami magyarúl is tud?
    Eddig F-securet használok, de leszeretném cserélni.
  • juzosch
    Eddig volt Norton(megszüntették az aktivációt), Zonealarm(nem tetszett) és most Kerio van, de egyik sem művelt hasonlót. Ellenben hasonlót már mástól is hallottam az outpostról. Valszeg rosszul volt beállítva valami, de fogalmam nincs mi. De most már mind1, maradok a kerionál.
  • me and a monkey
    Nekem még nem produkált ilyet, sőt semmi abnormálisat amióta feltettem.
    Pedig én is Firefoxothasználok.
    Szerintem nálad lesz a hiba.
  • juzosch
    Elolvasom figyelmesen. Rákérdezett a firefoxra, mondom engedje mindig. Egy darabig ok is volt, de aztán elkezdett így szórakozni. Pár oldalt behozott, a többit nem. Aztán okoskodtam a firefox jogosultságaival. Megadtam neki mindent amit lehetett. Egy darabig ismét jó volt, aztán ugyanez. Csináltam új profilt, de ugyan ez lett a vége.
  • balcsi70
    Ő,megkérdezi hogy mit blokkoljon és mit engedélyezzen.És azt csinálja amit mondasz neki.Eleinte megkérdi aztán utána már nem szorakozik,max ha nem teszel fel valami uj progit.Töröld ki teljesen a gépböl tedd ujra és olvasd figyelmesen hogy mit akarsz blokkoltatni és mit nem.
  • juzosch
    Ma feltelepítettem az outpostot. Egy ideig minden ok. De utána elkezdett összevissza blokkolni. Leblokkolta a chat-progit, amit már engedélyeztem előtte. A firefox csak a weboldalak kb felét tudja behozni, a többit a tűzfal blokkolja.
    Mégis mi a rákért van ez?
  • petee
    Köszi!
  • Newfronter
    Köszönjük szépen!
  • Tompie
    Na én ma kisakkoztam, elég kikapcsolni a "IP címét elrejtő behatoló blokkolása"-t, az összes többi maradhat bekapcsolva és akkor jó lesz.
  • petee
    Igen, nekem is tökugyanez történt torrentnél+ftpnél. Egyenlőre én is kikapcsoltam mindent az Ethernet menüpontnál,sztem nem veszítünk vele semmit.
  • Tompie
    Az megoldás ha a Támadásészlelés/Ethernet menüpontnál mindent kikapcsolok? vagy mit kell kikapcsolni hogy megoldódjon ez a probléma?!
  • Tompie
    Az ellen mit lehet tenni, ha DC-zek vagy torrent-ezek, akkor egy idő után jön egy üzenet, hogy Ethernet támadás és utánna megszüntet minden hálózati kapcsolatot, de ha újraindítom a tűzfalat minden ok. De utánna megint azt csinálja, hogy Ethernet támadás...
  • BuzzFuzz
    Én sem :)
  • me and a monkey
    Én nem érzékeltem ilyet.
  • Tompie
    Amióta az új outpostot használom, lassaban bootol a winfos. Sőt lassaban is áll le. hm
  • rezsofiz
    oks
  • Tompie
    Pedig ha más lehetőség nem lesz akkor manuálisan töröld, és aztán regcleaner-el törlöd a regisztrit is.
  • rezsofiz
    uninstallálnám az outpostot. megkérdi akarok e jelentést küldeni, utána megkérdi hogy távolítsa e el az összes outpost konfigurációs fájlt. tökmind1 mit választok, miután a TOVÁBB-ra katintok, egy üres kis ablakocska bukkan fel, a címmezőbe pedig ez van: 222. igy nem tudom uninstallálni a programot, azt viszont meg nem tudom hogy a windows mappákba telepített e vmit, szal manuálisan félek letörölni.
  • Tompie
    Az általad adott crack-et kipróbáltam és működik az Outpost Firewall 3.5.642.459 HUN-al. Mégpedig örökös frissítés.
  • Spire
    Tegnap vagy mikor nekem is megjavult magától. De később, mint neked.
  • szabolcsi
    én is így vagyok, csak nem tettem fel semmit.

Windows XP
    2002.02.10. 02:48 - Bakka (#1473)
    Hi ! Feltettem a Go! Zilla 4.11 - et es mikor elinditom akkor bejon valami Microsoft Script Editor vagy valami ilyesmi es ez engem mar nagyon idegesiett (mer hulye vagyok az egeszhez es asse tom , hogy mi az a script (csak halvanyan) ) Nem ertem miert kell azt mindig behoznia, es most valami uton-modon leszedtem rola. Ez jo nekem vagy rossz ?
  • szabolcsi
    és ez most éppen mi lehet???????

---------------------------
    Hiba
    A futtatás közben hiba történt.
    Elindítja a Hibakeresőt?

Sor: 0
    Hiba: 'document.body' értéke NULL, vagy nem objektum.
    Igen Nem
  • szabolcsi
    helo Spire
    nem állítottam semmit. azt hiszem. de azért kérdeztelek benneteketm ert én még eléggé amatőr :-) szinten vagyok.
    így aztán újra telepítettem a windows-t. aztán már elindult a citromail.
  • Spire
    @szabolcsi
    Hmmmm. Nálam még mindig nem megy a POP3. Se a PopTray, se Outlook Express a Citromailen.
    Állítottál valami, vagy csak jó lett?
  • me and a monkey
    Gondolom igen, de próbáld ki.
    Ilyen relatíve kicsi verziószám különbségnél nem hinném, hogy ne működne.
  • tilbury
    Sziasztok!
    Használ itt vki 3ds max-ot? Mert nekem az outpost tűzfallal összevész. Mikor elindítom a max-ot, a tűzfal hibakóddal kilép. Nem tudjátok mi lehet a gond?
  • Tompie
    Köszike! de ez 3.5.641...-es verzióhoz van, ez működik jól a 3.5.642.459 HUN-al is ? mert ezt a cracket én is megtaláltam máshol, de ha működik ezzel is akkor überfasza :)
  • AdaKiller
    érdekes auto update-nem találja meg, honlapon meg fent van:)
  • me and a monkey
    Hadd segítsek :)
  • Tompie
    Na megjelent az Outpost Firewall 3.5.642.459 HUN, már csak crack kell hozzá valahonnan
  • szabolcsi
    bocs.
    a + felkiáltójel akart lenni.
  • szabolcsi
    helo Spire+
    valószínű a pop3 miatt nem müködött, most már megy.
    Biztos úgy van, ahogy írtad mert a többi email címre be tudtam lépni!

• Spire
    Hogy nem megy, a POP3 vagy a webes felület?
    Weben nekem működik Outposttal, de a POP3 pár napja nem. Persze nem az Outpost miatt, mert a többi fiókkal nincs ilyen gond.
  • szabolcsi
    sziasztok
    tudnátok segíteni?
    telepítettem a outpost firewall-t, és vmiért a citromail bejelentkezést nem engedi a gép.
    vipmail, freemail müxik, de c.mailra nem enged belépni.

lehet, hogy a tűzfal miatt?