1179
Agnitum Outpost Firewall tűzfalak topikja
-
pirobi #1139 légyszíves töltsed föl -
#1138 Csináltak egy trial restert az új verzióhoz, ha van rá igény akkor feltöltöm. -
#1137 Ez azért érdekes mert Május óta használtam az Outpost 7-et.Gond nélkül csak a mostani 7.04-es frissítés lövi ki,a 7.01 simán megy és frissít. -
pirobi #1136 1-2 hónap és biztos elérhetők lesznek a kulcsok. De lehet még hamarabb. -
Black7Seven #1135 Lehet, hogy valaki(k)nek rossz hír.
Az új Outpost 7-be már be bekerült - a sok újdonság mellett - az is, hogy amikor egy új telepítéskor vagy a frissítésekkor a program kimegy a NET-re, az az első, hogy leellenőrzi a beírt kulcsot.
Az eddigi verziókban nem volt ilyen. -
pirobi #1134 Érvényes kulcs még biztosan nem található. Várni kell........... -
#1133 Csak kipróbáltam ,nem jött össze ezt sem fogadja el :( Azért köszi... -
#1132 Én ma 3 serialt próbáltam, 4 x újra telepítés egyenlőre ma még marad az utóbbi szerintem ez még működik,azt ha valaki kipróbálja akkor megpróbálom a belinkeltet,azért köszi.
-
#1131 http://hotfile.com/dl/77609932/b8c94aa/OutpostProInstall.rar.html
talán ebben van jó kulcs -
#1130 Adatbázist frissít, csak program verziót nem. -
pirobi #1129 Frissités nélkül mit sem ér az egész.
Ideiglenesen tegyél fel mást,ha ehhez a programhoz ragaszkodsz.
Én feltettem a Nod ( eddig is ezt használtam ), frissitettem a Smart Security -re ,ebben van Tűzfal is meg Levél szűrő -
#1128 Én most vissza raktam a 7.01-est és nem frissítem :)Az így működik. -
#1127 Sajnos szintén zenész,ha valaki tud valami okosságot akkor ne habozzon! :( -
pirobi #1126 Nekem is megállt a régi kulccsal,illetve kulcsokkal. Próbáltam újat keresni,de nem találtam. Lehet hogy még nincs is ??? -
#1125 Sziasztok, A 7.0.4-hez tud valaki új serial-t? Nekem November 1-töl kilőtte a régit :( -
#1124 Legközelebb figyelj oda. :P -
#1123 Csak mikor telepítettem az outpost (manuálisan nem az ajánlott beállítások) akkor kell kivennem a pipát az inkompatibilis programok megjelöléséből,most jó és megy mind a kettő együtt gond nélkül. :)A program verzió frissítés kavart be mert az végig ment és nem figyeltem elégé mit írt ki. -
#1122 Igen, régebben én is együtt használtam a kettőt, igaza van Black7seven-nek, nagyon ütős program kombó.
Ma ESS-t használok, normál használat mellett ennek a tűzfala is elég számomra.
-
goodspeed #1121 Ez érdekes egyébként, mert volt aki azt mondta, hogy a NOD32 meg az Outpost jól megvannak egymással, azaz nem kapcsol ki semmit az Outpost a saját védelmében. -
#1120 Uninstall,majd visszaraktam a régebbi verziót(7.0.1) így most jó megint :)
Majd kipróbálom később hogy az új frissítésénél ki veszem a pipát mikor meg jelöli a nod-ot mint inkompatibilis program ,lehet ez a megoldás mert én csak simán tovább engedtem. -
#1119 reinstall, vagy a rendszer visszaállítása. -
#1118 Nod, de eddig is ezzel ment együtt. :( -
#1117 Kompatibilitási problémák miatt kapcsolta ki. Milyen más védelmi program vagy reklámszűrő van még a gépeden? -
#1116 Frissítés óta nem tudom elérni a webcontrol lapot :(
valami ötlet?
-
#1115 Webfilternél. -
#1114 Sziasztok, frissült a Outpost Firewall Pro 7.0.1 > 7.0.4 (3400.520.1244)-re azóta nem blokkolja a reklámokat,hol tudom ezt állítani? -
#1113 Helló! Nem találkoztam még ilyen hibával és Outpost angol fórumán se olvastam erről. Persze ettől még létezhet, de nem tudok segíteni. -
#1112 Helló! Nem csinál valakinél olyat a legújabb Outpost, hogy ha van network traffic, akkor akadozik a hang a Winampban, MPC-HC-ben? XP alatt nem volt ilyen gond. Ha kikpacsolom a tűzfalat, akkor minden OK. (Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0, Athlon X2 5000+, 2 GB RAM, Win7) -
#1111 kösz -
#1110 Sziasztok: Agnitum Outpost Firewall Pro 7.0.1 (3376.514.1234)Link -
#1109 Legkésőbb szeptemberre, de szerintem hamarabb kint lesz. -
booksy #1108 Sziasztok!
Nekem bevált egy ideje, nagyon szeretem ezt a védelmet.
Arra lennék kíváncsi hogy valaki tudja-e, hogy a legújabb verziónak mikorra várható magyar változata? agnitum.hu egyelőre a 6.7.3 mal van felszerelve elég régóta...
-
#1107 Outpost Security Suite Pro 7/Outpost Pro Firewall (7.0 3373.514.1234)
Release date: June 3, 2010
The following improvements are introduced:
* Stability of the file operations filtering is improved
The following issues are resolved (only significant ones are listed):
* Issues while upgrading the previous version on x64 platform
* Localization and interface fixes -
#1106 Szerintem nem a spamszűrésre volt kíváncsi hanem az új application guard-ra és a kémprogramvédelemre, de ha nem támogatja a Thunderbird-öt akkor mindegy. -
Arkon #1105 Hali Möbiusz!
Sajnos rossz híreim vannak.
Az Outpost Security Suite Pro nyújt spamszűrést, de az Outpost Firewall "csak" tűzfal és kémprogramvédelem.
Jelenleg az Outpost Security Suite Pro (az új hetes sem!) még mindig nem támogatja a Thunderbird-öt! Csupán csak a következő levelezőklienseket támogatja.
Ezek pedig: The Bat!, Windows Mail, Outlook Express és Outlook.
Érdekes, hogy az egyik legnagyobb nyílt forráskódú (ingyenes) levelezőt nem támogatja.
-
#1104 A proaktív része védi az Outlook-ot nálam, tehát mondhatjuk, hogy figyeli, a spyware keresője is talán de azt nálam automatikusan deaktiválta az Emsisoft Anti-Malware 5.0 miatt. Szerintem a Thunderbird is támogatott. -
Möbiusz #1103 Köszi a választ.
Kérdeznék még valamit.
Az Outpost Firewall Pro vizsgálja gondolom az alapértelmezett levelezőt is ugye? Ha nálam nem az Outlook az alapértelmezett, hanem a Thunderbird akkor azt is figyeli és ellenőrzi? Ugyanis gondolkodom azon, hogy felteszem a Pro próbaverzióját és ha működik nálam, meg boldogulok vele és a beállítások is sikerülnek (nem vagyok valami nagy tudor ez ügyben) akkor meg fogom venni a NOD32 mellé. -
#1102 Szia!
Free-ből nincs 7-es verzió, addig meg nincs táblázat se. -
Möbiusz #1101 Szia!
Esetleg tudnál adni egy olyan linket, ahol van egy összehasonlító táblázat az Outpost Pro és a Free verziós tűzfal között?
Köszi előre is. -
#1100 Tölthető a végleges Outpost 7.