NASCAR 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"végre fröcsög a vér, mint a régi szép időben\"
De pl az amerikai foci nagyon bejött nekik. Aszittem ez is.
\"Én vagyok a Rend!\"
2. csámcsogni tényleg ne csámcsogjanak, de nem hiszem, hogy valamelyikünknek ellenére lenne ha beszélnek róla
3. az indok egyszerû: nincs rá igény (szerintük)
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Tudom nektek mániátok hogy ne csámcsogjanak az emberekj a nascar-on....
De sokaknak mint nekem pl csak a tv-be volt elérhetõ 😞 Amúgy miért nem adja a sport tv? nrm volt nyereséges?
\"Én vagyok a Rend!\"
\"Én vagyok a Rend!\"
a NASCAR 06 Total team Control néven megjelent xboxra és ps2re
de az ea honlapján SEMMI a pc-és változartól!!!
utálom az ijjés játékokat, de a managelés mijatt érdekelne ez
szal vlaki tud vlamit?
on
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
de az ea honlapján SEMMI a pc-és változartól!!!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
azt hittem több autonk lehet 1 csapatba, söt szériába! szponzorok, merchandise stb
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ja és a draftal kapcsolatban:<#levele>#levele>
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
szívesen ki is próbálnám, csak nem bírom idegileg a sárgazászlózást! <#zavart2>#zavart2><#guluszem1>#guluszem1>
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Endure, in enduring grows strong...
réggebben beszéltem Alexel, Ö is hivott. akkor, azért nem jöttem, mert nem volt netem
sõt, van olyan liga is, ahova csak akkor engednek be, ha az autófestésed fõszponzora igazoltan min. $30-al támogat. 😊 (ami a $40 évi tagdíjat nézve el is kellhet ;-) )
ha meg folytatja, ugyanugy otvarsagot fog kiadni, mint az nhl2k5, vagy bizonyos aspektusbol a 2k4, .. stb.
kifinomult ownerkedést:
csapatot lehessen akár mind a 4 kategoriában, több autoval, versenyzövel létrehozni -> pl 7 pilota, 3 kategoriában 1 csapatban
-valos auto tipusok, festések, pályák!
-kifinomult carriermod, ownerkedéssel együtt is akár
-min 70 valos auto, valos driverrel
és lehet hogy tulzás, de jo lenne, ha a multba is vissza lehetne utazni, pl 1987be, vagy akár 1979be
az ijjé az NHL és NFL sorozattal bebizonyitotta, hogy lehet
mért ne lehetne ezt átültetni a NASCAR-ba
Ha lenne ilyen játékmód más játékban, akkor akár F1el is jáccanék!!!
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
1. Nextel Cup Series
2. Busch Series
3. Craftsman Truck Series
NASCAR Dodge Weekly Series:
4. Division I.
5. Division II.
6. Division III.
7. Division IV.
NASCAR Regional Series:
8. Midwest Series
9. Northwest Series
10. Southeast Series