NASCAR 06

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Heydrich
persze mert benne van az az átkozott kis szó ami egy nevetséges kis buzi csapatjátékot takar

\"végre fröcsög a vér, mint a régi szép időben\"

Dred bíró
Az elképzelhetõ........... A többség f1-et néz amihez még ért is.

De pl az amerikai foci nagyon bejött nekik. Aszittem ez is.

\"Én vagyok a Rend!\"

Tihy
1. nincs üldözési mániám, hogy 100 nevet használjak 😊

2. csámcsogni tényleg ne csámcsogjanak, de nem hiszem, hogy valamelyikünknek ellenére lenne ha beszélnek róla

3. az indok egyszerû: nincs rá igény (szerintük)

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Dred bíró
Látom változatosak a nikeid 😊

Tudom nektek mániátok hogy ne csámcsogjanak az emberekj a nascar-on....

De sokaknak mint nekem pl csak a tv-be volt elérhetõ 😞 Amúgy miért nem adja a sport tv? nrm volt nyereséges?

\"Én vagyok a Rend!\"

Tihy
akkora a remény is, mint amennyi választ kaptál 😊

Dred bíró
ez jó sok válasz.

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
Van remény hogy valamikor újra lesz nascar közvetítés magyar csatornán? (tavaly ugye a sport tv adta a nextel idény kb felét(?) )

\"Én vagyok a Rend!\"

ChevyG work
off

a NASCAR 06 Total team Control néven megjelent xboxra és ps2re
de az ea honlapján SEMMI a pc-és változartól!!!

utálom az ijjés játékokat, de a managelés mijatt érdekelne ez

szal vlaki tud vlamit?

on

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
NASCAR 06 Total team Control néven megjelent xboxra és ps2re
de az ea honlapján SEMMI a pc-és változartól!!!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG
még meg se jelent...
arról hogy egy láma szar..
ChevyG
miörl beszélsz
ÉN nekem megvan, és játszottam is vele.plz.. anyit akarok mondani nem akarok fikázni de egy kurva gyenge játék .... és csomó kamu is vann benne. nagyon gyenge egy láma játék
Magnumrolcsi
Senki nem tudja <#kerdes>

Magnumrolcsi
2006 van!!
mikor jön már a játék?

ChevyG
lassan sztem kijön. kijött az nhl, és az nfl is (amiröl én tok)
Istencsászár
Nascar: Chase for the Cup 2006 (Gamecube, PC, PS2, XBOX)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

robotnyk
most nézem a honlapot, lesz ez egyátalán PCre?
robotnyk
konzolokra kijött
ChevyG
"total team control"-on másra gondoltam<#falbav>
azt hittem több autonk lehet 1 csapatba, söt szériába! szponzorok, merchandise stb
Istencsászár
Hát nemtudom elég silány kis muvi belsõ nézetet ezér mutathattak volna nameg egy kis kocsitörést is, csapaton belüli kommunikációvan benne... Videó

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ChevyG
ugy tudom, hogy a Papy-tol elmentek 1 csomoan, és kizárásos alapon csak az ijjéhez mehettek. a simracingel pedig jo irányba tették a hajoikat, mert én nagyon örülnék egy olyan játéknak, amiben menedzselni kel a csapatot. és ha ez jo lessz még nem veszik el a NR2003, szal csak nyerhetünk

ja és a draftal kapcsolatban:<#levele>
CodeRed
<#vigyor3>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Istencsászár
eatól csodát nemkell várni még ezis megerõltetõ tõlük😄

Istencsászár
szerintem nemis akarnak õk ezen a uton haladnak évek óta

CodeRed
Véleményem szerint totálisan felesleges addig kiadni NR-t amíg nem tudnak többet nyújtani a papy féle NR-nél.Ráadásul úgy hogy minden évben elmondják, hogy ez így meg úgy micsoda real.Ha valaki nem akar bíbelõdni setup-al meg ilyesmivel mert nem akar hûdereálban játszani, annak is ott a lehetõség az arcade mod-ra.

Istencsászár
annyira nemszar határest több mint a semmi draftal pedig 100%ban egyetértek

CodeRed
draftometer....hehe..szánalmas....a draftot érezni kell, nem mérni!Igazi arcade cucc.A Papy-s fiúk meg egy sokkal komolyabb project-en dolgoznak amúgy.Nem is értem miért ontja minden évben az EA ezt a sok Nas-szart.

Jó móka lehet ez a NASCAR-ozzunk a neten!<#eljen>
szívesen ki is próbálnám, csak nem bírom idegileg a sárgazászlózást! <#zavart2><#guluszem1>

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Tihy
Gyere csak nagy élmény 😊

ChevyG
online csak ketten nyomtuk +10 AI, nem vot rossz
edzésekre szivesen benéznék
sajoati
hát azt hiszem, hogy az onlányt mindenképpen ki kell próbálni, és ha meg tudod tenni, hogy nem akarsz mindenáron elõzni, csak megvárod, hogy szépen kipotyogjon elõled a fél mezõny, vagyis tudsz menni körbe-körbe, akkor köztünk lenne a helyed. 😊

Endure, in enduring grows strong...

ChevyG
gondolkottam rajta, de én kicsi vagyok közétek<#schmoll2>
réggebben beszéltem Alexel, Ö is hivott. akkor, azért nem jöttem, mert nem volt netem
sajoati
na de miért? vagy jöhetnél a HSW bajnokságba, ha elég óvatos vagy persze. (mondom ezt én, hehe)

ChevyG
jo is lenne
-álmodozik-
sajoati
mondjuk ha ilyen tökéletes karriermódos gamérõl álmodozol, akkor szerintem lépj be egy olyan NASCAR 2k3 ligába, ahol "pénzdíjak" vannak, és abból kell fixelgetni a kocsidat. mondjuk tuning nincs 😊

sõt, van olyan liga is, ahova csak akkor engednek be, ha az autófestésed fõszponzora igazoltan min. $30-al támogat. 😊 (ami a $40 évi tagdíjat nézve el is kellhet ;-) )

ChevyG
Tihy
"Burt Kusch" hehe ez tetszik, ezentúl így fogom hívni 😊

sajoati
jelenleg az EA-jé minden NASCAR jog. persze ki lehet adni oválpályás stock car szimulátort, mondjuk RASCAN néven, Chad Gordon, Johnny Jimson, Burt Kusch és tsai fõszereplésével 😊

ChevyG
nem, rosszul látod! Adja ki minél több cég, hogy legalább legyen választék!
sajoati
en azt varom, hogy az EA bejelenti, hogy nem folytatja tovabb a sorozatat. szemmel lathato, hogy a 2k6 is mar ennek a szellemeben telt, lasd screenshotok.

ha meg folytatja, ugyanugy otvarsagot fog kiadni, mint az nhl2k5, vagy bizonyos aspektusbol a 2k4, .. stb.

ChevyG
mit várok el a 2006ostól:
kifinomult ownerkedést:
csapatot lehessen akár mind a 4 kategoriában, több autoval, versenyzövel létrehozni -> pl 7 pilota, 3 kategoriában 1 csapatban
-valos auto tipusok, festések, pályák!
-kifinomult carriermod, ownerkedéssel együtt is akár
-min 70 valos auto, valos driverrel

és lehet hogy tulzás, de jo lenne, ha a multba is vissza lehetne utazni, pl 1987be, vagy akár 1979be

az ijjé az NHL és NFL sorozattal bebizonyitotta, hogy lehet
mért ne lehetne ezt átültetni a NASCAR-ba

Ha lenne ilyen játékmód más játékban, akkor akár F1el is jáccanék!!!
ChevyG
na most már értem!
Tihy
Régen ez volt a Featherlite Modified Series, amit most Whelen Modified Tour/Whelen Southern Modified Tour-oknak hívnak

ChevyG
a #3 hozzászolásban szerintem ez van:

ez pedig FMS
ChevyG
melyik négy ? -NEXTEL, BGN, CTS, FMS?
Szép kis lista, de valószínû hogy ebben csak a Nextel-es sorozat lesz benne<#levele>, amit viszont tolhatunk 4 féle jármûvel<#eljen>.

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

ChevyG
ehhh, szép hosszú a lista!
Tihy
NASCAR National Series:
1. Nextel Cup Series
2. Busch Series
3. Craftsman Truck Series

NASCAR Dodge Weekly Series:
4. Division I.
5. Division II.
6. Division III.
7. Division IV.