20
  • LowEnd
    Ez most hogy is van? FOLYAMATOSAN 150W-ot fogyaszt, vagy csak akkor, ha a 3dmark2006 ketyeg rajta?
  • dez
    Pl. azzal a bizonyos Unified Shader Architecture-ral. (Nem tudom, jól írom-e.) Tehát, hogy már nincs különválasztva pixel és vertex shader. (Bár már a PS3.0-ban is hozzáférhetett a pixel shader a vertexekhez is, bár asszem csak olvashatta őket.)

Viszont azt nem tudom, a DirectX 9 tud-e ezzel kezdeni valamit, vagy már csak a köv. verzió, ami valószínű csak a Longhornnal jön.
  • dez
    Na, akkor az ötletért én is kérem a százalékomat! Őőő, nem is! Inkább én fogok nyerni a lottón! :D
  • FtranX
    egye fene, nekem úgy is jó lenne! :)
  • Inquisitor
    Nnnna kíváncsi leszek mindkét cuccra ha kijön majd. Egyenlőre a G70 "csak" egy túrbozott GF6-nak tűnik, az ATI R520-ról meg többen állítják, hogy max. sebességben tudhat újat mutatni, hiszen mi mással tudna többet az R4xx magnál, mint a PS 3.0?
    Bár ki tudja, eddig mindíg volt valami újdonság a kártyáikban, amire nem számítottam :)
  • concrete
    nem igaz hogy ezt a plussz hőt nem lehet valahogy újrafelhasználni

ez is "hulladékhő" ...
  • HUmanEmber41st
    Valamit valamiért...
  • eke
    Vagy építesz egyett te is....
  • Police88
    nah majd megcsapolom a paksi atomerőművet.... :P
  • Caro
    Na, a hardverbe' is az megy mint a szoftverbe'.
    Nem optimalizálunk, hanem bikából nyomjuk... :)
    Csak itt nem annyira, mint ott.
    Majd rákötsz egy minigőzgépet a kártyára, és megdolgoztatsz vele egy generátort, ami mondjuk elhajta a monitorodat. :)
  • item
    Mármint az RSX GPU- nál...
  • item
    Egész biztos hogy izmosabb lesz a mostaniaknál, igazából ha minden igaz ez a mag hasonló mint ami még ugye el sem készült RSX GPU?! Hát ha minden igaz és az nvidia nagyon is közösködik a fejlesztésben a sony-val akkor az a beigért 1.8 Terraflop teljesítmény be is válik!
  • UnnameD
    Villanyszámlára is félre lehet tenni egy keveset
  • Hedgehunter #7
    De mar annyival tobbet is fog tudni........(remelhetoleg)
  • item
    Féreértés ne essék én nvidia párti vagyok, de ha jók az infók a kicsike önmagában 150w ot fog eltapsolni...
  • item
    Ja és 1 600W os tápot is beszerzünk hozzá, főleg ha SLI-ben duruzsolnak majd!
  • dez
    Akkor már egyszerűbb, ha te is nyersz a lottón. ;)
  • FtranX
    majd küldhetnél nekem is egyet :)
  • jefferson83
    Én is,ha nyerek a lottón :)
  • Keldor
    kiváncsi leszek rá. ha jól teljesít a teszteken akkor egy GTX-es 512 memósra áldozni fogok...