20
-
LowEnd #20 Ez most hogy is van? FOLYAMATOSAN 150W-ot fogyaszt, vagy csak akkor, ha a 3dmark2006 ketyeg rajta? -
dez #19 Pl. azzal a bizonyos Unified Shader Architecture-ral. (Nem tudom, jól írom-e.) Tehát, hogy már nincs különválasztva pixel és vertex shader. (Bár már a PS3.0-ban is hozzáférhetett a pixel shader a vertexekhez is, bár asszem csak olvashatta őket.)
Viszont azt nem tudom, a DirectX 9 tud-e ezzel kezdeni valamit, vagy már csak a köv. verzió, ami valószínű csak a Longhornnal jön. -
dez #18 Na, akkor az ötletért én is kérem a százalékomat! Őőő, nem is! Inkább én fogok nyerni a lottón! :D -
#17 egye fene, nekem úgy is jó lenne! :) -
Inquisitor #16 Nnnna kíváncsi leszek mindkét cuccra ha kijön majd. Egyenlőre a G70 "csak" egy túrbozott GF6-nak tűnik, az ATI R520-ról meg többen állítják, hogy max. sebességben tudhat újat mutatni, hiszen mi mással tudna többet az R4xx magnál, mint a PS 3.0?
Bár ki tudja, eddig mindíg volt valami újdonság a kártyáikban, amire nem számítottam :) -
#15 nem igaz hogy ezt a plussz hőt nem lehet valahogy újrafelhasználni
ez is "hulladékhő" ... -
HUmanEmber41st #14 Valamit valamiért... -
eke #13 Vagy építesz egyett te is.... -
#12 nah majd megcsapolom a paksi atomerőművet.... :P -
Caro #11 Na, a hardverbe' is az megy mint a szoftverbe'.
Nem optimalizálunk, hanem bikából nyomjuk... :)
Csak itt nem annyira, mint ott.
Majd rákötsz egy minigőzgépet a kártyára, és megdolgoztatsz vele egy generátort, ami mondjuk elhajta a monitorodat. :) -
#10 Mármint az RSX GPU- nál... -
#9 Egész biztos hogy izmosabb lesz a mostaniaknál, igazából ha minden igaz ez a mag hasonló mint ami még ugye el sem készült RSX GPU?! Hát ha minden igaz és az nvidia nagyon is közösködik a fejlesztésben a sony-val akkor az a beigért 1.8 Terraflop teljesítmény be is válik! -
UnnameD #8 Villanyszámlára is félre lehet tenni egy keveset -
#7 De mar annyival tobbet is fog tudni........(remelhetoleg) -
#6 Féreértés ne essék én nvidia párti vagyok, de ha jók az infók a kicsike önmagában 150w ot fog eltapsolni... -
#5 Ja és 1 600W os tápot is beszerzünk hozzá, főleg ha SLI-ben duruzsolnak majd! -
dez #4 Akkor már egyszerűbb, ha te is nyersz a lottón. ;) -
#3 majd küldhetnél nekem is egyet :) -
jefferson83 #2 Én is,ha nyerek a lottón :)
-
Keldor #1 kiváncsi leszek rá. ha jól teljesít a teszteken akkor egy GTX-es 512 memósra áldozni fogok...