San Antonio - orális élvezetek felsőfokon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki látta?
nougye, ismerös volt ez a ribban* valhonnan
nagy durranásban meg róla ette charlie sheen a reggelit
a 2. képen a csaj valahonnan ismerös...asszem azt a kurvát játszotta az esöemberben, aki lesmárolta a Réjmondot
a kedves cikk-író épp ezt nézte meg
vagy csak egyszerûen a kis forgalmazók nem rendeznek akkora sajtóvetítést, nemtom😊
az, hogy szlovén. (meg az, hogy azzal együtt is csak 5 premier van, nem pedig 100, mint azt tévesen hitte a kollega)
amúgy kíváncsi vagyok, hogy hányan nézték/néznék meg😊 pedig még kapcsolódik is hozzánk és szerintem baromi tanulságos annak, aki emberi sorsok megismerésére vágyik.
amúgy kíváncsi vagyok, hogy hányan nézték/néznék meg😊 pedig még kapcsolódik is hozzánk és szerintem baromi tanulságos annak, aki emberi sorsok megismerésére vágyik.
Mér mibajod van a Zöldhatár címü filmmel?
1. csak jó filmrõl szabad írni?😊
2.melyikre gondolsz a hetipremierek közül?
2005. május 26.
Boogeyman (Boogeyman); Carter edzõ (Coach Carter); San Antonio (San Antonio); Testvéred feleségét... (Brodre / Brothers); Zöldhatár (Rezervni deli / Spare Parts)
2.melyikre gondolsz a hetipremierek közül?
2005. május 26.
Boogeyman (Boogeyman); Carter edzõ (Coach Carter); San Antonio (San Antonio); Testvéred feleségét... (Brodre / Brothers); Zöldhatár (Rezervni deli / Spare Parts)
Mia f@szn@k kell ilyen filmet berakni a Mozi rovatba???? Van helyette 100 más különbb, ami szót érdemel... :-/
Imdb 10/3.2 csillag LOOOL!! <#eplus2>#eplus2>
Ezek után lehet, hogy megnézem.. 😊 😊 😊 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce