1317
-
#117 Pedig állítása szerint jó pilóta... -
Szid #116 Elszarta a futamot. ennyi -
#115 hááát jah ő most azt mondta hogy a nagy különbség a forgalomnak volt köszönhető hát nemtom.
de a barit nemértem hogy mitcsinált!:( -
#114 Még mindig nem az igazi a Ferrari :( Bár a harmadik hely Schumank ha úgy nézzük nem rossz, de a különbségek szempontjából siralmas :( -
#113 holnap kis futam lesz!!!
sato tól félek hogy mit fog művelni az elején:DD -
#112 up:D
-
#111 király:D -
#110 -
#109 -
#108 Ferrari Fából
-
#107 nemszar az!
csak a michelin volt most szar:)
többet már úgysem fognak hibázni!
viszont a bridgestone nak meg van még javítani valója meg ők most a gyorsaság és a biztonság közt kb féltávon vannak...szerintem -
#106 az egész F1 szar ahogy van -
#105 volna szó nem használatos az f1 ben -
#104 Érdekes futam volt az biztos, de ez van, Schumiék végigmentek ahogy kellett, látszott rajta, hogy nem örül a győzelemnek el is hiszem, de ahogy mondtam az előbb ez van, legalább feljebb jött :) -
R9 #103 te olyan okos vagy gyerek,mond el akkor hogy a köv. 5 futamon kik lesznek az elsők! -
#102 hát az a baj!
Kimi győzőtt volna megint -
#101 de kiálltak -
#100 hát nem sajnos...na mindegy -
#99 ezt már soha nem tudjuk meg... -
#98 jah életbe lett volna ha nem állt volna ki az összes michlen gumis gép -
R9 #97 nemolyan biztos,most 2-s győzelem lesz -
#96 Miért lennék irigy, minden sorozat megszakad egyszer... a Ferrarinál ez most jött el... -
#95 És ki is az, akit azért előzött meg, mert bejött a sc? -
#94 A nagy lóvé nem a fiattól érkezik.
Hogyan is érkezhetne?
Örül a gyár, ha az üzembezárási pont fölött tudja a bevételeit. -
#93 Idefigyelj: A Ferrari 6 éve őrzi a konstruktőri világbajnoki címet..A Mclare mikor is nyert utoljára konstruktőri vb cimet? 1998-ban.
Hogy a Ferrari idén nem olyan jó? Egyszer minden sorozatnak vége szakad. Idén ti vagytok a jobbak, de jövőre ugyanúgy visszatérhet a Ferrari a győztesek közé, és akkor majd megint nyomhatjátok a siralmas dumátokat arról, hogy "jaj, emelett a mocskos Ferrari mellett nem lehet nyerni", ahogy ezt az elmúlt 3-4 évben tettétek.(2000-et nem számitom bele, mert ott kemény küzdelem folyt) -
#92 hát jah
pedig ez egy rohadt dolog!
főleg itt -
#91 csak azért jár ide, meg oltja a Ferrarit így mert irigyli azt a sok címet, nekik csak kis alamizsna jutott:DDD -
#89 Jaja, a Safety car lefaragta sumi több mint fél perces hátrányát... de azért szép eredmény -
#88 Na most legalább második és harmadik hely megvolt, de még mindig nem tökéletes az autó. Pedig a futamgyőzelmek kellenének már, nyerhetne a Schumi USA-ban :) -
#87 Nos, a bannerről: A Ferrarinak 14 konstruktőri bajnoki címe van. A Mclarennek mennyi is? 8 ha jól emléxem.
Szóval ennyit rólad meg a Mclarenről...Amúgy meg ha nem tudsz normálisan viselkedni itt, akkor húzz el! Én sem megyek anyázni a Räikönnen topikba, pedig megtehetném. -
#86 ostoba a jó anyád aki megszült... amugy jó a banner, illik a ferrari gyászos szerepléséhez... -
#85 ez de ostoba -
#84 a gyárhoz?:DD -
#83 Jaja :) -
#82 Ha nem tudnád a Ferrari a Fiat autógyárhoz tartozik... -
#81 hát ez szuper volt!!!!!
a román parbló meg megérdemelte!!!!
-
#80 Na, látod az a különbség közted és köztem, hogy én a saját versenyzőm sikerének örülök, és nem más szerencsétlenségének...inkább neked is ezt kéne tenned, mert ezzel a szöveggel elég szánalmas képet festesz le magadról... -
#79 hehe a Ferrari saját maga kapálja össze a pénzét sazl kuss lehet, hogy ki mennyit költ, nem 1 nagy óriás autógyártól kapja a pénzét....
A másik meg, hogy a mcLaren és a Williams se sokkal kevesebből gazdálkodik, szóval ez olyan hang kötözködés.. -
#78 na mindegy!legalább most a ferári szenved ennek csak örülni tudok! -
#77 érdekes, pl. a Toyota többet fektetett bele az elmult években, mint a Ferrari, mégiscsak most sikerült vmit összekalapálniuk. Egyébként ez nem csak a pénzen múlik...persze azon is, de nem csak azon...