1317
  • Lteebee
    Pedig állítása szerint jó pilóta...
  • Szid
    Elszarta a futamot. ennyi
  • oneal1
    hááát jah ő most azt mondta hogy a nagy különbség a forgalomnak volt köszönhető hát nemtom.
    de a barit nemértem hogy mitcsinált!:(
  • Alien
    Még mindig nem az igazi a Ferrari :( Bár a harmadik hely Schumank ha úgy nézzük nem rossz, de a különbségek szempontjából siralmas :(
  • oneal1
    holnap kis futam lesz!!!
    sato tól félek hogy mit fog művelni az elején:DD
  • oneal1
    up:D
  • oneal1
    király:D
  • vilmoska
  • vilmoska
  • vilmoska
    Ferrari Fából
  • oneal1
    nemszar az!
    csak a michelin volt most szar:)
    többet már úgysem fognak hibázni!
    viszont a bridgestone nak meg van még javítani valója meg ők most a gyorsaság és a biztonság közt kb féltávon vannak...szerintem
  • Gabesz amd64
    az egész F1 szar ahogy van
  • oneal1
    volna szó nem használatos az f1 ben
  • Alien
    Érdekes futam volt az biztos, de ez van, Schumiék végigmentek ahogy kellett, látszott rajta, hogy nem örül a győzelemnek el is hiszem, de ahogy mondtam az előbb ez van, legalább feljebb jött :)
  • R9
    te olyan okos vagy gyerek,mond el akkor hogy a köv. 5 futamon kik lesznek az elsők!
  • Gabesz amd64
    hát az a baj!

Kimi győzőtt volna megint
  • oneal1
    de kiálltak
  • Gabesz amd64
    hát nem sajnos...na mindegy
  • Bandee1987
    ezt már soha nem tudjuk meg...
  • Gabesz amd64
    jah életbe lett volna ha nem állt volna ki az összes michlen gumis gép
  • R9
    nemolyan biztos,most 2-s győzelem lesz
  • Felfedező
    Miért lennék irigy, minden sorozat megszakad egyszer... a Ferrarinál ez most jött el...
  • Lteebee
    És ki is az, akit azért előzött meg, mert bejött a sc?
  • Lteebee
    A nagy lóvé nem a fiattól érkezik.
    Hogyan is érkezhetne?
    Örül a gyár, ha az üzembezárási pont fölött tudja a bevételeit.
  • Bandee1987
    Idefigyelj: A Ferrari 6 éve őrzi a konstruktőri világbajnoki címet..A Mclare mikor is nyert utoljára konstruktőri vb cimet? 1998-ban.
    Hogy a Ferrari idén nem olyan jó? Egyszer minden sorozatnak vége szakad. Idén ti vagytok a jobbak, de jövőre ugyanúgy visszatérhet a Ferrari a győztesek közé, és akkor majd megint nyomhatjátok a siralmas dumátokat arról, hogy "jaj, emelett a mocskos Ferrari mellett nem lehet nyerni", ahogy ezt az elmúlt 3-4 évben tettétek.(2000-et nem számitom bele, mert ott kemény küzdelem folyt)
  • oneal1
    hát jah
    pedig ez egy rohadt dolog!
    főleg itt
  • Kit--Kat
    csak azért jár ide, meg oltja a Ferrarit így mert irigyli azt a sok címet, nekik csak kis alamizsna jutott:DDD
  • Felfedező
    Jaja, a Safety car lefaragta sumi több mint fél perces hátrányát... de azért szép eredmény
  • Alien
    Na most legalább második és harmadik hely megvolt, de még mindig nem tökéletes az autó. Pedig a futamgyőzelmek kellenének már, nyerhetne a Schumi USA-ban :)
  • Bandee1987
    Nos, a bannerről: A Ferrarinak 14 konstruktőri bajnoki címe van. A Mclarennek mennyi is? 8 ha jól emléxem.
    Szóval ennyit rólad meg a Mclarenről...Amúgy meg ha nem tudsz normálisan viselkedni itt, akkor húzz el! Én sem megyek anyázni a Räikönnen topikba, pedig megtehetném.
  • Felfedező
    ostoba a jó anyád aki megszült... amugy jó a banner, illik a ferrari gyászos szerepléséhez...
  • Kit--Kat
    ez de ostoba
  • oneal1
    a gyárhoz?:DD
  • Bandee1987
    Jaja :)
  • Felfedező
    Ha nem tudnád a Ferrari a Fiat autógyárhoz tartozik...
  • oneal1
    hát ez szuper volt!!!!!
    a román parbló meg megérdemelte!!!!
  • Bandee1987
    Na, látod az a különbség közted és köztem, hogy én a saját versenyzőm sikerének örülök, és nem más szerencsétlenségének...inkább neked is ezt kéne tenned, mert ezzel a szöveggel elég szánalmas képet festesz le magadról...
  • Kit--Kat
    hehe a Ferrari saját maga kapálja össze a pénzét sazl kuss lehet, hogy ki mennyit költ, nem 1 nagy óriás autógyártól kapja a pénzét....
    A másik meg, hogy a mcLaren és a Williams se sokkal kevesebből gazdálkodik, szóval ez olyan hang kötözködés..
  • Gabesz amd64
    na mindegy!legalább most a ferári szenved ennek csak örülni tudok!
  • Bandee1987
    érdekes, pl. a Toyota többet fektetett bele az elmult években, mint a Ferrari, mégiscsak most sikerült vmit összekalapálniuk. Egyébként ez nem csak a pénzen múlik...persze azon is, de nem csak azon...