1071
  • Tuvok #348
    Jólvan, Alonso Kimi mögött van, ez volt nekem fontos ...

Schumacherrel kapcsolatban - habár nem sok vizet zavar - két tippem van: vagy a 3 . körben kijön tankolni, vagy a 10 . körben már felnin fog gurulni ...
  • Sheva
    na ma megnyeri az időmérőt holnap meg a futamot :)
  • Tuvok #346
    Na meg a gumik, a pálya lesz vagy 65-70 fok, ez pedig a Bridgestone-nak kedvez ...
  • ricky
    "A McLaren-Mercedes fölénye a Magyar Nagydíj utolsó szabadedzésén is egyértelművé vált, miután Kimi Räikkönen és Juan-Pablo Montoya magabiztosan utasította maga mögé a mezőny többi tagját. A legközelebb Michael Schumacher került hozzájuk, a negyedik a világbajnok öccse lett."

Remélem a kocsi is bírja!!!
  • fernando torres
    Az év eddigi 12 versenye közül Kimi Räikkönennek négyet kellett feladnia műszaki hiba matt, nem beszélve a pénteki és szombati motor- és váltóhibákról, amelyek miatt legalább két-három futamon esett el a győzelem lehetőségétől.
  • fernando torres
    Sajnos az az érzésem hogy ez a vb már eldőlt fernando javára!Aminek nagyon nem örülök
  • ricky
    Tudom, de azért remélem megjavul a mclaren és Kimi maradni fog.
  • Tuvok #341
    Nem Kimi-n múlt ...
    (talán a kerékrobbanásos futamot /nürnburgring ?/ leszmítva)
  • ricky
    De rossz, ha Kimi nem esik ki 3szor az első helyről, akkor most neki is és Alonsonak is 81 pontja lenne. Szerintem sokkal izgibb lenne, mint így.
  • Laffite
    szerintem az a baj, hogy minél nagyobb a hátrányuk, minél több az elcseszett verseny, a csapat annál görcsösebb, annál idegesebb, így pedig nem lehet dolgozni, sokkal nagyobb a hibázási lehetőség...
  • AnuluWork #338
    Esett már ki. De mint kiderült, most sem Kimi volt a béna, hanem egy technikus ...
  • robotnyk
    esett már ki
  • Lteebee
    Jah.
    És amikor a hiperpigmentáltnak nem jött össze két futam, azt találgatták, hogy a csapat Kimit nyomja, ezért kell Montoyának kiesni.

lol
  • NuCLEARScoRp
    Érdekes mindig Kimi alatt megy tönkre a McLaren... Montoya idén még nem esett ki
    motorhibával... ez több mint gyanús....mintha nem is ugyanabban az autóban ülnének.... mindenesere furcsa!!
  • AnuluWork #334
    Mint kiderült, Kimi nem hajtott szét semmit.
  • Laffite
    A McLaren-Mercedes majdnem olyan mint az amcsik űrrepülői... Tudjuk és bizonyított, hogy ezek az űrrepülők baromi jók, mégis az oroszok 30 éves szerkezeteivel hordják fel az égbe a motyóikat...
  • Sheva
    hihetetlen h megint beszart a kocsija...
    Alonso rák meg 36 ponttal vezet...
  • robotnyk
    nem is kell.
  • Lteebee
    Jah persze.

Jobb az autó, csak nem bírja teljesíteni a távot.

lol

Ne haragudj, de ezt nem tudom elfogadni.
  • ricky
    Tavaly a motor volt szar, ma a váltó. :(
  • ricky
    Azért az a szar autó, mégsem olyan szar. Márha a sebességet tekintjük. Még nehezebb is volt mint a reanult és mégis hogy ott hagyta. A sebességgel nincs gond a mercinél, meg a pilótákkal sincs, csak a váltónak kellene egy jobb minőség.
  • Tuvok #327
    Nyugalom
    Alonso kapott idén pár pontot a McLaren mérnökeitől ajándékba, ez van sajnos .
    A mai váltóproblémáról viszont nem kimondottan a mérnökök / gyári hiba tehet, a váltó vagy működik, vagy nem, és bármikor tönkremehet, hisz folyamatosan használt és igénybevett eszköz, hiába indul tökéletes váltóval, az bármikor csődöt mondhat, pont mint egy futómű, lehet akármilyen jó, ha akar úgyis defektes lesz valami miatt ...
    Nem nyer(hetet)t ma sem, tűrni kell, majd talán jövőre, de már számtalanszor bebizonyította, hogy ha minden jól megy alatta, akkor gyorsabb tud lenni Alonso-nál .
    Ez az arány még mindig jobb, mint tavaly, mikor minden egyes versenyen már körre lehetett tippelni, hogy mikor füstöl el a Merci motorja .
    Mint mondtam, majd talán jövőre ...
  • fernando torres
    hát igazat adok mind2nek de nagyon elfogult vagyok!!ÉS elnézést kérek az Alonso drukkerektől de ez nagyon felment a pumpa!!Bocs
  • dodgecharger
    Ma széthajtotta a...Váltót..MEGINT.
  • Skynet85
    Na azért a ,,sehol" az enyhe túlzás de tény, hogy most nem 6-ot mutogatna hanem max 2-3-at és egyetértek tényleg pofátlanka amikor mondta a komentár, hogy lassan már világ bajnok is lehetsz olyat nézet, gondolom ez játszodhatott le benne: ,,mi az baszki, hogy lehetek már az vagyok genyo"
  • Lteebee
    Mosd ki a szádat!

A 10 pont nem ajándék volt.
    Az ő autója bírta és ő is. És az időmérőn is jól teljesített.
    Sajnálom Kimit, de szar autóban ül.
  • fernando torres
    Nah most már kezd elegem lenni ebből a spanyol gec.ből!!!Nem toom hanyadjára kapja ajándékba a 10pontokat!!HA kimi kocsija bírná akkor sehol nem lenne ez a buz.!ÉS még vigyorog is hozzá!! Fasszop. köcsög gec.!!!
  • ricky
    Kimi is ezt csinálta az utóbbi 2 futamon. csak az a baj, h vagy hátulról indul vagy nem bírja a kocsi.
  • Tuvok #320
    Hát ezért ismét nagy kár volt ... :(
    Montoyának viszont elismerésem, nagyon szépet ment !
  • Skynet85
    ez csak amolyan költői kérdés volt:D lepleztem a dühömet na mind1 szóval kellene már valami változtatás mert ez így nem jó
  • robotnyk
    nehéz kérdés, jövőre teljesen fel is borulhat az erősorrend a V8as motorok miatt, és az új konstrukció miatt biztos hogy megint problémák lesznek.
  • Skynet85
    Haug takarodhatna már a büdösbe ezek után nem, hogy pénzt nem adnék neki, de úgy rúgnám ki, hogy a lába se érje a földet lassan áh mit beszélek már most megbízhatobb egy minardi vagy egy jordan...
  • Skynet85
    Nem baj ezen az éven már van teljesítmény jövőre lehet már stabil is lesz a kocsi????....
  • szanics
    én is nehezen hiszem, de ez van.
  • Skynet85
    Montoya oda baszhat a vb verseny már úszott nem igaz, hogy ennyi hiba után nem csinálnak semmit...
  • szanics
    Na majd Montoya odabasz!
  • robotnyk
    hát ez azért pofátlanság már.
  • Nadi
    Ilyen buziságok miatt nem lessz világbajnok
  • ricky
    Ezt nem hiszem el, h mindig az ő kocsija romlik el. :(
  • ricky
    Jah, az tényleg jó volt!!!