Kimi Räikkönen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
See Your Local Dodge Dealer
A gumiszabályról meg már télen is az volt a véleményem, hogy nem lesznek reálisak az eredmények, és tessék, most itt van...
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Alonso<#violent>#violent><#violent>#violent>
Légy jó, légy hű Magyar!
a vb szerintem eddig is elég sansztalan volt, a csapat vb meglehet, csak azt meg a mercedes nem érdemli meg, mert egy év alatt nem tudtak semmivel sem javítani a megbízhatóságon
Légy jó, légy hű Magyar!
Azért egész jó idõt ment, remélem holnap rajtol egy jót, és ott lesz. Csak Montoya fogja vissza Alonsót.
Jah, és ma olvastam a nyilatkozatát, h szeretne menni 2007-ben a Ferrarrihoz. 😞(((((((
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Légy jó, légy hű Magyar!
Bár a kameraállás nem tetszett, mert azthittem, hogy akkor elõzik Kimi-t 😊
Légy jó, légy hű Magyar!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Bild után viszont már a jóval szavahihetõbb Sport Bild is foglalkozik a sztorival
Nekem itt bûzlik az egész ...
Ennyit a balfék ujságírók és a média által felfujt dolgoról:
A 'Reuters' értesülései szerint mind a Ferrari, mind a McLaren-Mercedes alakulata cáfolta, hogy Kimi Räikkönen elõszerzõdést kötött az olasz istállóval.
A Ferrari szóvivõje, Luca Colajanni elmondta, hogy még túl korai lenne a 2007-es esztendõ kapcsán tárgyalásokat folytatni, mivel még a jövõ évi bajnokság kimenetele is kérdéses. "Két fix versenyzõnk van 2006-ra. Senkivel nem kötöttünk megállapodást a 2007-es esztendõre."
Räikkönen szerzõdése a 2006-os szezon végén jár le az Ezüstnyilaknál, és a finn pilóta teljes mértékben meg van elégedve a McLaren-Mercedes alakulatával. "Már többször elmondtam, hogy jól érzem magam a csapatnál. Miért kellene fontolóra vennem a csapatváltást? Még mindig van esélyem a bajnoki címre és ez fantasztikus. Nagyszerû kapcsolataim vannak." – csodálkozik Kimi.
"Mika Häkkinen és David Coulthard kilenc esztendõn keresztül voltak csapattársak. Ez a csapat és a pilóták lojalitásáról tesz tanúbizonyságot. Hosszú távú együttmûködésre számítunk Kimivel, aki a negyedik évét tölti nálunk. A csapat nem áll kapcsolatban egyetlen versenyzõvel sem. Ebbe Michael Schumacher is betartozik." – tette hozzá Ron Dennis.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'