Kimi Räikkönen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesor
Szerintem nincs baj a Mercedessel egyszerüen szegény Kimi peches volt nagyon idén. De majd jövõre!<#rinya>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Sheva

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
Kimi azért te vagy a király!!!

dodgecharger

See Your Local Dodge Dealer

Laffite
A McLaren jó autó, a Mercedes viszont nem érdemli meg ezt a csapatot...

A gumiszabályról meg már télen is az volt a véleményem, hogy nem lesznek reálisak az eredmények, és tessék, most itt van...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

báttyó02
áá 😞(

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Brankley
valahonnan gondoltam, hogy ez lesz... <#shakehead><#shakehead>
Alonso<#violent><#violent>

Légy jó, légy hű Magyar!

robotnyk
azt mondom, hogy jó taktika volt, de a gumi nem bírta. ez a gumiszabály nem tökéletes, tökmindegy hogy kinek, mikor, hol kedvez.
a vb szerintem eddig is elég sansztalan volt, a csapat vb meglehet, csak azt meg a mercedes nem érdemli meg, mert egy év alatt nem tudtak semmivel sem javítani a megbízhatóságon
Tuvok
Így már nem ...

Tuvok
Érdekes taktika .

Brankley
Monteiro most alonsot kilökhetné <#levele><#nyes><#nyes>

Légy jó, légy hű Magyar!

robotnyk
lett már ilyen pozícióból második, olyan pályán ahol nehezebb elõzni, mint Monzában, ettõl függetlenül inkább érjenek végig Montoyával, és nyerjék meg a csapat vbt
szerencsére nem állandóan, de azért elég sokszor. 😞

Azért egész jó idõt ment, remélem holnap rajtol egy jót, és ott lesz. Csak Montoya fogja vissza Alonsót.

Jah, és ma olvastam a nyilatkozatát, h szeretne menni 2007-ben a Ferrarrihoz. 😞(((((((

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Sheva
Kiminél álandóan motorcsere van?

Tuvok
Valahogy nem lepõdtem meg ...
370 km/h, pf

Brankley
motorcsere? <#mf3><#mf3><#mf3><#levele>

Légy jó, légy hű Magyar!

Brankley
Hogy figyel 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

ÁjjLe BoBBi
na a mester s kb olyan alkesz mint én

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

fernando torres
siemens sx-1 azéé ott figyel az oldalán 😄

Amse
jókép

Brankley
csak ne a McLarenhez jöjjön!!<#falbav><#falbav>

Légy jó, légy hű Magyar!

Hát szerintem elég valószínûtlen, h schumi ha ne haggya abba, akkor elmegy a ferrarritól.

Brankley
Amúgy meg remélem nem csak Kimi nem megy a ferrarihoz, de schumi sem jön!

Légy jó, légy hű Magyar!

Brankley
Elég szépen megcsinálta 😊
Bár a kameraállás nem tetszett, mert azthittem, hogy akkor elõzik Kimi-t 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Itt van még egy másik kp az esetrõl, de ez sem pont az.

Amse
ezt én is megtaláltam, de nemteccik😞
(np)

Ezt találtam csak nagyobban! De ha meglesz azt is belinkelem...

(Bocs, de eddig nyaraltam!!!)

Sheva
hála az égnek <#worship>

Istencsászár
kb <#eljen><#vigyor2>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Amse
és aki egy kicsit a bulvár világban is benne van....(az már semmit sem hisz el)😊

Istencsászár
persze csak valaki egy kicsit otthonvan az f1 világában és reálisan gondolkozik akkor ilyen kimi vagy sumi átigazolás pletykákat nemhiszi el...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Amse
Az egész csak bulvár fogás, hogy vegyék a sz@r lapjukat.A hírt is õk találták ki meg szerintem riport sem készült csak önmagukat cáfolják Kimi néven😊.Kimi csak mosolyog magában és nem is nyilatkozik errõl.

Istencsászár
ezt tudja mindeki ( vagyis mi itt az sgn tudtuk 😄 ) csak a sok láma hiszi el amit a bulvárlapok és minden szarok összehordanak...

Sheva
így van én felajánlok 100 Ft-ot naponta 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Amse
ezaz.indítsunk petíciót vagy szervezzünk világkörüéi pénzgyûjtést, hogy a fizuemelés legalább ne csábitsa.<#zavart1>

Sheva
Kimi nem mehet sehova mert megtiltjuk neki h elmenjen a McLarentõl 😛

fernando torres
úgy legyen ám <#worship><#eljen>

Istencsászár
a lényeg a lényeg ezcsak pletyka amit kitaláltak kimi nemmegy sehova marad a mekinél még sokáig szerez 8 vb cimet és kész😄

Istencsászár
jajó nemláttam... bár ezér büntipont pffffffffffffff

mesor
Kiváncsi vagyok te mikor kapod a büntipontot. Én azért kaptam mert ide is és a Kimi topicba is belinkeltem a hírt. Errõl a szabályrol nem tudtam mind1 az ember holtáig tanul!

Tuvok
"Nagyon megbízható forrás"

A Bild után viszont már a jóval szavahihetõbb Sport Bild is foglalkozik a sztorival

Nekem itt bûzlik az egész ...

Istencsászár
f1orma1 topicba már leirtam de akkor ideis:

Ennyit a balfék ujságírók és a média által felfujt dolgoról:

A 'Reuters' értesülései szerint mind a Ferrari, mind a McLaren-Mercedes alakulata cáfolta, hogy Kimi Räikkönen elõszerzõdést kötött az olasz istállóval.

A Ferrari szóvivõje, Luca Colajanni elmondta, hogy még túl korai lenne a 2007-es esztendõ kapcsán tárgyalásokat folytatni, mivel még a jövõ évi bajnokság kimenetele is kérdéses. "Két fix versenyzõnk van 2006-ra. Senkivel nem kötöttünk megállapodást a 2007-es esztendõre."

Räikkönen szerzõdése a 2006-os szezon végén jár le az Ezüstnyilaknál, és a finn pilóta teljes mértékben meg van elégedve a McLaren-Mercedes alakulatával. "Már többször elmondtam, hogy jól érzem magam a csapatnál. Miért kellene fontolóra vennem a csapatváltást? Még mindig van esélyem a bajnoki címre és ez fantasztikus. Nagyszerû kapcsolataim vannak." – csodálkozik Kimi.

"Mika Häkkinen és David Coulthard kilenc esztendõn keresztül voltak csapattársak. Ez a csapat és a pilóták lojalitásáról tesz tanúbizonyságot. Hosszú távú együttmûködésre számítunk Kimivel, aki a negyedik évét tölti nálunk. A csapat nem áll kapcsolatban egyetlen versenyzõvel sem. Ebbe Michael Schumacher is betartozik." – tette hozzá Ron Dennis.

fernando torres
én is remélem, ne most menjen má mikor minden kezd összejönni

mesor
Remélem csak kacsa!

ÁjjLe BoBBi
vvvááááá!! a vad alkesz! 😊))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

mesor
<#taps>

Amse
<#nevetes2><#nevetes1>

Istencsászár

mesor
Ja most kapot szépen az arcába. Kár hogy a ruhájába nem locsoltak jó sok pezsgõt. Úgy mint anno.