439
-
#108 Én Federert nagyon csípem! Mármint a játékát... :D
De megkérdezheted akár, válaszolok is. :D -
#107 De ha ragaszkodtok hozzá, alkatilag teljesen rendben van, többre nem vállalkozok. Majd ha nyilatkoztok Federer vs. Puerta ügyben :DDD -
#106 Ez a kérdés nem sportszerű. Te se örülnél ha megkérdezném, hogy férfi szemmel melyik vonzóbb Federer vagy Puerta? Vagy igen? :D -
#105 Erre tényleg kíváncsi lennék... -
#104 OTTTTTT A BRÉÉÉÉÉK MEGINT!!! Ez a meccs már megvan... :DD -
#103 Na, de arra még nem válaszoltál, amit Gorvik kérdezett. Női szemmel szép ez a lány? -
#102 Nem akarok negatív lenni de nekem úgy tűnik a lányt még erősen az apja irányítja és nem nagyon van saját "vadóc" élete. -
#101 Attól függ.
Bár nem igazán ismerem a természetét, nem hallottam még nagyon nyilatkozni.
Inkább a testén jártatom a szemem.
(((Nem vagyok rossz kisfiú :DDD))) -
#100 Igen, az a jó. Kis vadócnak tűnik... :D -
#99 Nem is tudom. Olyan hűvös természete van. Vagy pont az a jó? -
#98 a tapsoló kutyák voltak a legjobbak, király lehet 25 fokban ilyen hülye jelmezben ülni a Nap alatt -
#97 ja hogy Te lány vagy, ráadásul soprtolsz! hmmmmmmm... :) -
#96 #82,#49,#34
Mint nő, szerinted nem szép? -
#95 Nem tudom, nem egy extraszépség, de valahogy nagyon bejön. Úgy rendben van a lány minden tekintetben. Vannak ilyenek :DDD -
#94 Első szett 6-4, sirály. :D -
#93 Attól még tetszhet Sarapova is, nem? :) -
#92 Hát pont ezt kérdezem! :D -
#91 A Kuznyecova is jó és kicsi és ruszki :DDD -
#90 Minden. -
#89 szerinted? :D -
#88 Mindenét. Annyira jó kis ruszki csaj :DDD
Amúgy bemondták -
#87 Mi tetszik nektek annyira ebben a nőben? -
#86 Ha Te a cipőjét szoktad nézegetni... :DD -
#85 jah
és már brékelőny az első szettben
-
#84 Aranyozott cipője van... nem rossz -
#83 SHARAPOVA SPORT1 MOST -
-
#81 hm, tényleg jó csaj.
Mióta hallottam előszőr róla, és láttam a TV-ben, jobban odafigyelek a teniszre. -
#80 Hát igen, csak mi magyarok vagyunk, vagy mi! :D -
#79 jól mondod, így tesznek az amcsik is és az angolok is, ezért írják sh-val a vezetéknevét... mindkét formátum helyes, hisz az egyik a magyar helyesírásnak felel meg, a másikat pedig a hivatalos WTA nevezéseken használják, igaz "j" nélkül :) -
#78 Igazság szerint tényleg elcsesztem a téma nevét, de nem emiatt.
A helyes ugyanis ez lett volna: MARIJA SARAPOVA.
A magyar nyelvben az orosz neveket fonetikusan kell leírni. Azóta utánanéztem. -
babajaga #77 "de az Maria Sharapova nem Marija"
Marija-nak kell ejteni minden nyelvben ha az első magánhangzó a. A magyarban ejtik csak máriának ezt a nevet ha á-val írják. -
#76 attól, hogy a pályán az egyik legjobb még nem ő a legjobb diplomata, de majd a szponzorok kiokosítják az ilyen elszólásokról is... amúgy szimpi a játéka, hozzáállása, csak ne kiabálna ütés közben, azt borzalmas hallgatni még tv-ben is, de majdcsak leszokik róla... -
#75 Már a legjobb 16 között a lyány. -
#74 ideális nő a képzeletben létezik ^^
meg a versekben (ergo a költők képzeletében) -
#73 de egy ilyen lány nekem ne kurvuljon el, hanem figyeljen minden mondatára
[tudja, hogy sokat vár, de ha egyszer ideális lehetne a nő, legyen is az] -
#72 elkurvult a média felé
én is elkurvulnék, ha egy év alatt (tenisz nélkül!!!!) 22,5 millió dollárt keresnék -
#71 Unszimpi volt az istennő nyilatkozata a mai, Karatancseva ellen 6-0, 6-1-re megnyert meccs után...
Azt mondta, hogy 6-0, 3-0-nál szándékosan engedett át egy gémet az ellenfélnek, mert nem akarta megalázni. Ez még keményebb, mintha nyert játék nélkül küldte volna haza a csajt... -
#70 S. Williams szenved a sport2-n
a másik kiscsaj nagyon szimpatikus
14-12-re nyerte a tie-brake-et!!! -
#69 na de az ronda, mint a világháború, a SHARAPOVA meg :DDDDDD