29
  • Runo
    Majd meglássuk
    Örülnék már én is egy Mafia folytatásnak, mert az tényleg minden tekintetben viszi a pálmát eddig.

Észrevettétek már, hogy ezen a képen az autó kereke a betonban van?!
    Szal ha ilyen lesz, nem fogja lekörözni a Mafiát

A videók viszont nem rosszak, ott úgy tűnik odafigyeltek a részletekre
  • Cicero
    Kiváncsi leszek a gépigényre...
  • Highw@yPos.
    Srácok!!! Nézzétek mega honlapon a készült videokat, van benne 1 ami már a játékból van!!! Hát basszus azt kell,h mondjam iszonyat jó a grafika, komolyan. Meg a hangokat az eredeti színészekkel csinálják, szerintem nagyon brutal lesz ez a game. a bemutatóban pont egy leszámolás van,hááát a lövöldözés, meg a golyótalálatok iszonyat jól vannak megcsinálva és tényleg olyan, mintha a filmben lenne. a csávók kurv@ realisztikusan esnek, terülneka golyótol.
    ÁÁÁÁÁÁ nagyon várom ezt a gamééét!!!!
  • neB
    új képek a keresztapámról fura!
  • SniperWolf
    Meg kérdés,hogy fogod e használni a kocsikat,vagy azok csak díszek?
  • Totinkhamon
    Az arcok grafikáját leszámítva tényleg jobban nézett ki a Mafia. De majd meglátjuk, ha kijön a játék. A másik: a grafika szintje alapján sajnos még nem lehet megmondani, hogy kell-e erőmű a játékhoz, hiszen az EA ugyanazon a grafikai színvonalon gyakran erősebb gépet igényel mint sok más játék. (PL: a rendkívül alacsony gépigényű Stalker alpha grafikai szintjét szerintetek milyen gépre tudná megírni az EA?)
  • M@TriX
    a Mafia szebb ennél már bocs :) persze kivéve a karakterek, a célkeresztben meg igazat adok, remélhetőleg lehet majd állítani.
  • Gratshew
    Hát ez nagyon gyenge... Nézzétek a kocsis képet, a hátsó kerék belesüllyed a járdába. Újabb bug? Remélem ezt még kijavítják! Mert különben Mafia szint lesz. Nah meg ez a sárga célkereszt... undorító! Nem illik ehhez a game-hez.
  • Máté008
    Nemtom nekme a grafikával semmi gondom nincs így a képek alapján. Legalább nem kell majd neki egy erőmű. És ha a hangulata, a játékélménye eléri a Mafia szintjét, hát akkor... nagyon boldog leszek ám! : )
  • SirLord
    tul bonyolult volt a sztory
    komolyra forditva: indok?
  • SniperWolf
    Hát nem ezért vagy azért,de a játék majd csak ősszel jelenik meg,ezek még korai képek, még nem mondanak sokat...
  • formatuq
    pontosan, nezzetek meg a kepeket, milyen sivar az utca, kietlen, ures, milyen semmit mondo egytonusu minden kep.......
  • kancsal456
    nekem etszik fasza!!!!!!!
  • greekboy
    Egyébként a grafika tényleg kb. mafia szint és az SA szerintem sem lesz konkurencia, mert pl. én a GTA VICE cityvel szinte semmit nem játszottam, addig a mafiát végignyomtam. Ja és én lepuffantanám a nőt is!
  • greekboy
    Max Payne 2 egy rakás szar, viszont az első rész nagyon jó volt.
  • Csoder
    Nem is volt az oylan nehéz...
  • SniperWolf
    VAgy az,vagy összvissz. :) Én sem tudom. Kül.: remélem itt nem kell autóversenyben részt venni,mert az a Mafia feketefoltja, ráadásul még bezira nehéz is volt átmenni...
  • SirLord
    nagyon igaz...kb.: mint a WarCraft III meg az AoE II...valahogy mindkettö nagyon-nagyon más
  • SniperWolf
    Hm, kíváncsian várom. A Mafia sztem az egyik valaha is megjelent legjobb játék volt. Ahogy elnézem ez game valóban alig éri el csak a Mafia grafikáját. Elég csak a kocsikat megnézni, viszont az emberek szebbek. Bár tényleg nem a grafikán fog múlni. Csak legalább fele olyan játék élmény legyen, mint a Mafia. Amit mellesleg kb. 9 szer vittem végig. Legalább is addig számoltam :)
  • SirLord
    szvsz=véleményem szerint? valami olyasmi jolsejtem???
  • SirLord
    az (véleményem szerint) a max Paine 2-ben volt a legjobb
    na abban nagyot lehetett szorakozni a közelharcal(miután az egész arrol szolt)
  • M@TriX
    a közelharc még nagyon finom lesz...
  • Murdoc
    Csak élvezetes legyen vele a játék. Nem számít, hány pixel, csak legalább 100-adrészt átéljem a film élményét! :) Az irányítás nem érdekel nagyaon, csak tudjam vele irtani a többi maffiacsaládot! :) Halál a Barzinikra! :)
  • 12346
    nem lesz a sa a vetélytársa. az előző gta-k se voltak vetélytársai a mafiának. hasonló kategória, de mégis más.
    szvsz unalmas már a 3. bőr ugyanarról a motorról (sa):/
  • sweech
    szerintem ez a grafika pont elég lesz....
  • Highw@yPos.
    a graf kurvára nem érdekel, FULL-on a Mafia is nagyon szép még mindig....akkoriban meg...istencsászár volt.
    Egyetlen vetélytársa lesz ennek, a San Andreas,tuti, hogy az irányításon sok fog múlni.
  • M@TriX
    hát az új képek alapján éppenhogycsak eléri a már nemn is emléxem mikor megjelent Mafia grafját...
    ami azért nem éppen dícséretre méltó
  • joebacsi
    huhh jókis gamma...ha fizikában, grafikában, irányíthatóságban eléri a mafia szintjét, és tényleg sikerül véghez vinni a non-lineáris játékmenetet akkor ez nagyon ütni fog...