33
Formula-1 2005
-
#33 Nyiss inkább F1 2004-et, és azt ne felejsd el hogy Zsófi! -
#32 nem várjuk vazz, a moderátort inkább, hogy törölje a topigot. -
#31 Ne várjatok Forma 1-et PC-re, a Sony-nál a licenc már évek óta, akárcsak a WRC... -
Ibron #30 Aha,hurrá...:D.....de mi van azzal a csapattal,aki az F1 2002-t csinlta?Folytathatnák ők,ha lejár ez az izé dolog..szóval értitek:D.
Ibron -
#29 azaz egy single simagépben remélem érted mit akarok mondani meg lehet oldani, hogy nem számol semmi mást a proci, de hogy egy így kinéző játékot egy ma megvásárolható gép nem tud produkálni az 100, sztem. amúgy egy kis konkrétum:
"Burkett azt is elmondta, a Sony bemutatóján SLI-rendszereken és az új asztali gépekbe szánt grafikus kártyákon futottak az egyébként kiváló minőségű demók. Részleteket nem árult el, így nem derült ki, hogy a demonstráción szerepelt-e a GeForce 6800 Ultra SLI vagy a G70 néven ismert következő generációs chip. Az Nvidia feladata csupán a fejlesztés és az első darab elkészítése, a gyártást ezután a Sony veszi át, tette hozzá Burkett."
szóval sztem inkább egy G70-es SLI lehetett min., de mivel ez is "hivatalos" infó, így vigyázni kell, mert még nem lehet hinni senkinek, szóval szerintem tavasszal derül ki. -
#28 nem képes, tudom :) -
#27 az máskérdés högy a vga mögött egy paksnak kell állnia -
#26 6800,x800 simán képes rá -
#25 ez csak találgatás amit írtam az tény, de amit belinkelték azt írják, hogy lehet, szóval sajna semmi konkrét, amúgy sztem egy 6800 nem lenne képes ilyen képre, max sli, de az sem sztem. vagy ott is gépek voltak csomóba kötve mint az Xbox-nál, vagy renderelt volt a film... az meg gáz.
de csak jövőre lesz ezekből a konzolokból vásárolható darab, szóval ez csak marketing hepaj -
#24 na most melyik igaz:DDDDDD -
#23 ps3 -
#22 sztem le vagy maradva :)
az XboX360 nem volt kinnt helyette vagy 3 G5-ös MAC adta a képet :)
az viszont igaz :) -
#21 lehet hogy lemaradtam de tuddájtok hogy a ps3 ingameket pcn futatták le egy nvidi csucskártyán?:D -
#20 jaja a videón is látszik. látvány ok, a fizi jajjka -
#19 ami meg ps-re kijön egy arcade csilli villi szemét lesz amit nem neveznék f1 szimulátornak... -
Ibron #18 pedig olyan yo lett volna.
Ibron -
Ibron #17 jaaa...LOL...bocs,félre értettem akkor:D.
Ibron -
#16 nemlesz F1 2005 ez asszem multkor megbeszéltem veled modként lesz f1 challengéhez TOPIC DEL semmi értelme -
Ibron #15 Csak azért nyitottam,mert nagy csend van F1 terén..2002 óta semmi.Megkérdeztem az F1 2002 topivba,ott Istencsászár azt írta,h lesz..gondoltam nyitok róla1témát,hátha ti is tudtok híreket róla.Nagyon yo lenne,ha egy ütős játékot hoznának össze..ha egyszer lesz:D.Mer a 2002-ben sok hiányosság van azért.A challenggel meg ilyesmikkel nem játszottam még.
Ibron -
#14 annak megvan a saját topigja, még szép hogy lesz addon, de az más téma. -
pubee #13 A drágalátos EA kirúgta az F1C 99-02-t fejlesztő programozokat ! -
pubee #12 csak az a baj hogy ezek mind renderelt videók - mert még prototipus se nagyon létezik a PS3 ból - XBOX 360 ból se . 2005 mod lesz Pc re az RH csinálja az F1c hez de valószínű az rFactorhoz is megcsinálják -
#11 Formula One 05
PS2 exkluzív. -
#10 lesz egy F1-es gém PS3-ra, bruti graffal hajh... (Formula 1 címen)
ha akartok besz@rni, akkor a trailer iTT
meg képek iTT -
#9 én ugy tudom, hogy elvették a jogot az ijé szporctól! -
#8 meg más konzolra se hallottam F1 2005-t... -
#7 ujreg is! nem kell feltétlen minden újregnek össze-vissza topigot nyitni...
amúgy a topig törölhető, mert tudtommal nincsen bejelentve semmilyen F1 2005 PC-re -
Grusi #6 Te is kezdted valamikor... -
#5 Van E3as bejelentés. Mindjá megkeresem -
#4 kép,videó,demó,cikk valami???
vagy csak ez egy álom volt az éjjel,hogy mi lenne ha...?:)))) -
#3 Meg újreg is vagy :) -
#2 ennyi infó van összesen? :) -
Ibron #1 Hy all!
Szerintetek milyen lesz a 2005 és mikor jelenik meg?én nagyon bírnám,ha lenne benne már safety car,meg tv közvetítés se ártana.Modnjuk Palik és Czolner:DD.A többi ország is yol járna ezzel:DD.
Ibron