Mégis egyesítik a DVD-utód formátumokat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Persze én nem vagyok a Holodisc ellen, csak latolgatom a lehetõségeket.)
Hmm....hát nem kevés !!!
A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.
2. drága hololemez vs. olcsó DVD-szerû lemez
Szerinted ez nem elég a versenyhez?
Csak nehogy az is olyan érzékeny legyen, mint az IOmega régebbi cucca (nem jut az eszembe a neve, lényeg, hogy egy kivehetõ vincseszter-tányér volt tokban, bele ment egy kis por, akkor vége volt).
Csak nehogy az is olyan érzékeny legyen, mint az IOmega régebbi cucca (nem jut az eszembe a neve, lényeg, hogy egy kivehetõ vincseszter-tányér volt tokban, bele ment egy kis por, akkor vége volt).
Dehogynem. Csak nem a mai elavult tévéken. Nem láttál még HDTV adást egy jó monitoron, esetleg HD-s TV-n, igaz?
"inkább a magyar térhangzásra mennének rá..."
Hogy mire?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
valóban óriási áttörést jelentene az nem más mint az 1 TB-os kapacitású HOLODISC !!!!! Ez a fejlesztés alatt álló CD-méretû lemez alapból lealázza a szaros HD-DVD-t de még a Blue Rayt is és valjuk be õszintén ez igazán gigantikus áttörés jelent méretbeli és technológiai téren is!!! A HOLODISC-re nem kevesebb mint 217 db !!! írható DVD-t lehet rámásolni. Nem biztos hogy ezt mindenki kihasználná de ez óriási lehetõségeket rejt magában. Én a HOLODISC-re szavazok!!! Egy kis infó:www.sg.hu/cikk.php?cid=24785
Amugy pedig tudtam h ez lesz, a klasszikus példából kiindulva a nevetõ 3. visz el mindent amig ezek civakodnak... De remélem csak lesz vmi faxa cuccli, mer akko má dvd-írót se szerzek be :))
Felbukkan egy harmadik fél a maga "kis" 800GB-os diszkjeivel, amit még ólcsóbb is elõállítani ... és hipp-hopp gyorsan kibékülnek. Ki érti EZT? :)
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Toshibáék meg kiadják a HD- DVD- CD író/ olvasó kombót...aztán arra lehet majd warezolni a HD TV filmeket...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
http://www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?aid=2&cid=151&csidhu=43cff4cd053da8b457878841276c3ab3
Idén január 1-tõl teljesmértékben kódolt is lett, viszont az újabb DVB-S vevõkbe már be is van építve a dekódoló.
Jó, jó egy kicsit le van maradva európa az USA-hoz és fõleg japánhoz képest, de azért már itt van.
2012-re meg teljes mértékben át kell állni magyarországnak is a digitális mûsorszórásra és ott már jönnek majd szépen a HDTV adások is.
Szóval kell az az 50 Gb kapacitás, mert a HD-nek a 1280x720 v. 1920x1080 felbontása iszonyatos adatmennyiséget jelent és persze jó minõséget.
Nem kicsit másképpen néz ki egy jó minõségû HD adás v. forrás a DVD-hez képest.
Hajrá BR, de most már inkább az IOMega-nak szurkolok!
<#smile>#smile>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
fõleg ilyen nyilatkozatokkal végkép nem segít magán. miért is állapodjon meg velük a sony ezekután?
Ár? 3 éven belül lemegy a mostani DVD szintre (addigra lesz új utód-jelölt)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
DVD-re már most is majdnem 10 Gb référ, ha ez csak
15 Gb lenne meg se érné lecserélni a DVD meghajtót..
Aki meg nem tud vigyázni a lemezre az magára vessen..
nem nem nem es NEM ertem....
oke megertem hogy mondjuk rafer a star wars osszes resze egy lemezre vagy mondjuk az alien osszes resze... deee.... mikor lesz a zhogy en kiirhatok itthon egy blue ray-t??? sokara.. addig dvd lesz ugyis amig nem lesznek kellokeppen olcsok a blue ray irok...
nomeg egy 50 gigabajtot mennyi ido altt irok en ki???? kb 2 ora???
plusz majd a vege fele faszan elrontja majd a lemezt:) Dejo lesz:) nahmeg egy karc veletlen mert a hulye ocsem nemtud vigyazni es baszhatok ki 50 gigat.. tok zsir.. szerintem inkabb legyen 15 gigas hd dvd.. es a neve is sokkal jobb