hdd hűtőborda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Get a life!
Get a life!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Egyébként nem értem, ha a géped mögé raktál be egy ventilátor, de minek? Ott szívja ki a levegõt, nem pedig be.
csak kurva hangos hajrá a sima ventik
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
1600HUF ért kapni CoolerMaster 12centis ventit+potmétert (!!!), szép színes meg minden...ez igen csendes és minõségi darab, és még mindíg nem 5K...
Egy igénytelen ventit be nem eresztenék a gépembe 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
vegyél inkább ventit, kössed 5voltra és csókolom...vagy vegyél ötezerér egy darab vasat...
500HUF egy 8 centis molexel házventi, 5Volton SEMMI hangja zárt háznál, és jobban is hûti mint egy 10X annyiba kerülõ szarság...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae