32
Van-e olyan hogy HDD-re passzív hűtő?
-
#32 ejha -
#31 jóttehet a vinyónak hogy megvan dölve -
Savmacska #30 ott lennt a földön -
#29 Ejha
De hol a helye igy? -
Savmacska #28 SZIASZTOK A KEDVETEKÉRT CSINÁLTAM 1 ,,WINCSESZTER" PASSZIV HÚTÉSÉT IGAZ H NEMNAGY CUCCDE NEKEM BEJÖTT CSAK HELYIGÉNYES ....TOBÁBB FOKOZTAM A HÓMÉRSÉKLETET ÉS MÉG AZT A VENTOT IS RÁDOBTAM (HOZZÁ VOLT GYÁRILAG)ÉS IGY LETT 19*C FOKOS A VIGYOM AMUGY MAXXTOR 160GB-OS -
[Walaki]D`Lair #27 Az egész vinyó egy nagy Passzív hűtő... -
#26 de azmá hideg levegő . de egyébként mivel rohatt erős a venti (asztali) ezé a gépbe nem reked levegő és a wincsik ís jól lehülnek szerintem ha levenném a gép oldalát és totálba kapná lemenne az összes temp érték 20fokra :O -
#25 még mindig nem oké... Minden normális házban hátul fujja ki a levegőt, nem pedig ott megy be... megragad a levegő a tápban, nem tud kiáramolni belőle. -
#24 probáltam oldalt de akkor nem hült így hátul van és -13 fokot lehüt -
#23 ezt legközelebb lassabban, érthetőbben.
Egyébként nem értem, ha a géped mögé raktál be egy ventilátor, de minek? Ott szívja ki a levegőt, nem pedig be. -
#22 én beraktam a gépem hátulja mögé egy sima ventilátort igy minden 30 fokos lett :D
csak kurva hangos hajrá a sima ventik -
#21 ehh. én megsülök : -
kvarga #20 Az is lehet, de még valószínűbb, hogy már lassan én is kezdek fázni itt, az ablak alatt! -
#19 -de -
#18 vagy kevésbé defragmentálódott a vinyód azóta -
kvarga #17 Jéé.. ráküldtem egy defragot és kevésbé meleg, mint az elöbb. Ja, alulról kell hűteni! Vagy csak alul van az érzékelője... -
kvarga #16 Ja csak a vinyónak hogy a jobb, azon filózok... Na átszereltem, hogy az alján legyen több levegőjárás, megnézem, menniyvel jobb ez így neki. -
#15 Igen, az elhelyezés a ventinél kicsit gáz. A gyári cuccok mind vagy az aljára, vagy a tetejére tehetők...házilag viszont oda teszed a ventit ahová jól esik... -
kvarga #14 Hát igen, rack-ban úgy megy rá a levegő, hogy köré... de ahogy böngészgetem az oldalakat, a ventis hűtők mind a vinyó alá mennek. Biztos tudnak valamit! Vagy csak oda lehet rácsavarozni, azért? -
#13 Én elé lógattam annó a ventit. Így rendesen fújta a levegőt az aljára meg a tetejére is... -
kvarga #12 Hmm, jól értelmezem, a hddket alulról kell hűteni? Tehát az áramköreik felöl? -
#11 Na jó, az 500forintos ventivel csak szemléltetni akartam, hogy akár ennyiböl is megoldható a hűtés, nem kell 5-6K ért márkás vasakat újítani...
1600HUF ért kapni CoolerMaster 12centis ventit+potmétert (!!!), szép színes meg minden...ez igen csendes és minőségi darab, és még mindíg nem 5K...
-
#10 Az tré.
Egy igénytelen ventit be nem eresztenék a gépembe :) -
kvarga #9 Tetszik ez az oldal! A google nem igen adta volna pont ezt így ki, azért az ember még sokkal többre képes.. -
#8 #5
vegyél inkább ventit, kössed 5voltra és csókolom...vagy vegyél ötezerér egy darab vasat... -
#7 de az nem passzív ;) -
kvarga #6 jó, csak gondoltam, vélemények, tapasztalatok is lesznek, nem csak a puszta linkek... -
#5 Mondjuk amennyibe ezek kerülnek abból már vinyót veszel...nevetséges...
500HUF egy 8 centis molexel házventi, 5Volton SEMMI hangja zárt háznál, és jobban is hűti mint egy 10X annyiba kerülő szarság... -
#4 nagyon nehéz lett volna ideírni -
kvarga #3 hmmm thx, ez gyors volt! -
#2 Nem! még soha -
kvarga #1 Hali mindenki, kerestem, de nem találtam... szóval HDD-m kissé melegszik (50-52°C), de nem akarok még egy ventit a gépembe rakni. Hallottatok már passzív HDD hűtőről?