14
-
Boba Fett #14 Őőő, jól értem a helyzetet?
A RIAA bepereli az egyetemistákat, akik 10 év múlva valószínűleg jó állással és jó keresettel rendelkeznek majd, így potenciális vásárlók lennének... Persze így viszont nem lesznek, mert utálni fogják a RIAA-t és elvből sem veszenk majd CD-t.
Azonkívül bepereli az egyetemistákat, akik 20-30 év múlva esetleg komoly cégek élére keülnek és esetleg olyan hatalom lesz a keüzkben, amivel majd adhatnak a RIAA pofájára és szívesen teszik majd.
Ez így egy jó lépés a RIAA szerint? -
palika22 #13 Ez az RIAA! Hajrá! Dutyiba az internetező egyetemistákat! Az egyetemi internet2 a kiberbűnözés, a kalózkodás és a terrorizmus melegágya! Le az internet2-vel és vissza a kőkorszakba! Legyen kőtáblán a film és a zene is. Mi meg majd füstjelekkel továbbítjuk az adatokat az internet helyett.... RIAA meg majd idéztessen a sámánokkal felhőket és jégesőt, hogy megakadályozza az adatátvitelt. Aranyba kellene már mártani a RIAA kezét. De jó forróba...... -
Yv@n #12 Miért lenne illegális? "egyetemeket és kutatóközpontokat", Noh, hát a riaa az kutatóközpont...azok után kutat, akiket feljelenthet
Amúgy kicsit ködös nekem ez a rész: "Az Internet2 adatátviteli sebessége eléri a 10 gigabitet másodpercenként."
Ennek mi köze az internet 2-höz? nálunk az egyetemen a központi informatika valami akármi pályázat meg tökömtudja mi keretében most bővítette a csatlakozást, 20 gigabitre (2ről). -
Cat #11 te másról beszélsz, nézd meg a kapcsolódó linkeknél a legalsó hírt -
Robin Hood #10 1 nem, de sok... -
Robin Hood #9 Cary Sherman, a RIAA elnöke szerint ezekre a bűncselekményekre ma már nincs elfogadható magyarázat, hiszen napjainkban annyi legális zeneletöltési lehetőség van, hogy nem értik miért választják mégis a bűnös utat az egyetemisták.
Hátha szótagolva megértik: P-É-N-Z. -
#8 Igen, ezek az emlékeztető hírek, hogy még mindíg illegális a védett tartalmak megosztása. -
shabba #7 Az anno egy másik eset volt, ez most egy újabb. -
pepe003 #6 És van aki ebből él.... Szánalmas, és felháborító -
HUmanEmber41st #5 Hát ja. Mert P2P be csak úgy tud bejelentkezni, ha megoszt jópár GB zenét vagy filmet ugyebár...és ez innéttől kezdve szintén törvénytelen (szerintem) szerintük persze nem... -
#4 Ez a hír már legalább 1 hónapos, ha nem több, ha jól emlékszem még itt az SG-n id volt róla cikk. Akkor a commentekben le is lett írva, hogy a RIAA követett el bűncselekményt, mivel jogosan nem férhet hozzá ehhez a hálózathoz, tehát kémkedésért fel lehetne (kellene!) őket jelenteni -
#3 Egy kicsit kezd elszaladni a a ló a RIAA és tsaival. Ha amerikába élnék, nekem már tényleg nem kellene net, mindegy hogy mennyiért adják (és sír is az arcuk, hogy nem fogy) -
Fityfirity #2 Az igazat megvalva szerintem egy átlag amerikainak nem kerül túl sokba egy új cd.
Viszont nézzük meg itt magyarországon az átlagfizetés/átlag cd ár arányt. -
juhand #1 "Cary Sherman, a RIAA elnöke szerint ezekre a bűncselekményekre ma már nincs elfogadható magyarázat, hiszen napjainkban annyi legális zeneletöltési lehetőség van, hogy nem értik miért választják mégis a bűnös utat az egyetemisták."
Nézzen rá az árcédulára.