7
-
#7 Természetesen olyanra, ami MÁR alkalmas vmi új játékra. (Tehát NEM 1600X1200-ban, 8X FSAA-val, hanem legalább mediumban az aktuálisakat). -
dez #6 Ez a mai laptopoknál úgy van, hogy akkus üzemmódban jóval vissza van véve a proci és a GPU teljesítménye, ahhoz képest, mint amikor hálózatról megy.
"asztali játékgép bruttó 50 lesz, monitorral"
Itt most valami csúcsgépre gondolsz? Vagy ami már jó játékra? Mert laptopnál az utóbbiról volt szó. :) -
#5 Igen, de egy játékra alkalmas gép nem éppen nevezhető alacsony fogyasztásúnak. Ha meg nem kell nagy teljesítmény, akkor sztem a mai laptopok is alkalmasak "játékgépnek"... Sztem akkor lesz 100ezerért játékra alkalmas laptop, ha az asztali játékgép bruttó 50 lesz, monitorral. -
patrik #4 lehet hogy nemsokára eljön a 100000-es laptopok ideje... pár éve még örülni lehetett ha 300e ért volt új laptopot (és még nem is tudott többet mint amik most 200e körül vannak) -
dez #3 Nem jelen időről volt szó, hanem arról, hogy "idővel". És persze nem arról, hogy csúcsteljesítményt tudjanak, csak annyit, ami már elég játékra (de nem 320x200-ban).
Barebone? Egy barebone-t azért nem túl kényelmes a hónod alá véve hurcolászni, a kábelekkel és a hozzá tartozó monitorral együtt... :) Út közben sem tudod használni. Max. akkor lenne értelme a dolognak, ha csak az a cél, hogy pl. két hely között kell hurcolni, melyeken kiépített "fogadóbázis" van, és út közben sem akarod használni. Nos, akkor már egyszerűbb egy vinyót szállítani. :) -
#2 100000-ért még normális laptopot sem kapsz, mindegyikben csak 128 mega RAM, miegymás... Ennyiért akarsz te játszani, mikor egy gamer PC több százezerbe kerül?
Másrészt a mai nagyteljesítmény-felvételű videokártyák mellett max asztalon játszhatnál vele, arról nem is beszélve, hogy az egérhez is asztal kell... Tehát te csak egy hordozható PC-re vágysz-sztem a barebone-k ennek úgy-ahogy megfelelnek. -
billxxx #1 végre.rmélhetőleg az nvidia is felimeri lassan hogy a laptopokban nagy lehetőségek rejlenek amihez jó teljesítményű grafikusprocesszorokra van szügség.Mert lassan de kialakul az a réteg aki a laptoppal játszani is szeretne,nem csak üzleti célokra használni azokat.Én is ode tartozom,mert a laptopnak olyan előnyei vannak,mint a hordozhatóság,könnyű súly,kis térfogat,STB.idővel teret nyerhet a laptop,mint játékgép,és nem kell egy játékra alkalmas laptopra 500000ft-ot kiadni csak mondjuk 100000ft-ot.Ez azért fog működni mert ebből is sok pénzt kaszálnak majd a laptopgyártók.....
Ezért bizos a siker.A Gericom ezt már felismerte...