38
Szentrei vagy? , akkor okíts!
-
#38 *akkor nem csak simán a KERESZT nevét írták volna ki. :) -
#37 Üdv... :)
Egy kis segítségre lenne szükségem. :)
Igaz egy pomázi csajszit keresek, nem akartam külön pomázi topikot nyitni csak ezért, meg aztán szentendre majdnem pomáz melett van.. :D
majdnem.. :D
Láttam a VIVA TV randikommandó cimű adásába.. :D
Lehet, hogy kamu adatokat adnak meg ott, nem tudom biztosan, de azért egy jó jel, ha kamu lenne, akkor nem csak simán a vezeték nevét írták volna ki. :)
http://www.vivatv.hu/shows/randikommando/episodes/randikommando-416/video/randikommando-416-sg1-902212/
Itt a videó, ha valakinek akad fél percre, megköszönném, ha csak jól fülel, és meg tudja neked mondani betűre pontosan 9:15-nél, hogy mi "...... Kinga" a kiscsaj vezeték neve, mert pont ott mutatkozik be.. :D
Nem vagyok egy befordult kocka, hogy sehol nem találok csajt, csak tv-n, és neten keresztül, de gondoltam hátha megtudok róla valamit. :D
...nem úgy néz ki, mintha kamu lenne, de tudom, hogy a tv kedvéért meg is másíthatták a dolgokat akár.
Köszönöm szépen előre is. :)) :D -
debussy #36 Nem, csak pomáziak :P -
Dóri96 #35 Én pomázi vagyok. -
#34 de én itt vagyok még -
#33 Na mi a helyzet nincsenek aktí Szentendreiek az SG-n? -
Mihail #32 és lesz is belőle vmi? -
Darkboy #31 inkább Szentendre és környéke Connection :) -
akos #30 /me budakalászi :) -
Mihail #29 akkor irassátok át -
Takezó #28 Ürömön sok a kurva, nem? ^o) -
#27 He he Üröm. -
#26 Pomáz Conenction? -
#25 Ja, én is Pomáz szitin lakom.:) -
#24 mert én Pomázon lakom :)
de lehetne Szentendre-Pomáz-B.Kalász Connection talán még csobánka is belefér :) -
#23 miért nem lett Szentendre Connection a topic neve? -
#22 Sajnos mindig jelen vannak olyan bunkó és idiota forumozok akik szétcseszik a topicokat.. -
Mihail #21 mostanában bármilyen témát nyitok, leszólják. lásd: kajakokás, benzinárak(na jó az még elmegy), stb.
lehet h bennem van a hiba? v egyszerüen itt az sg-n a pc-s tudományos dolgokon kívül csak a komolytalanságokról lehet beszélni? -
#20 -egy
elnézést. -
#19 Ha megnézed, mindig ez van. Vki nyit egy témát, és egyből rászáll egy vmi hülye. -
#18 hmm... lehet előről kéne kezdeni ezt a topicot, mert elég rosszul kezdődik. -
#17 Nem fontos. -
#16 Nem, ezért van ott, hogy válasz a 2-es üzenetre. -
#15 :DDDDDDDDDd -
#14 ekkora botrányt okoztam bocsi szentendrei
-
Mihail #13 egybként meg hogy nem lehet leszarni azt a 2es üzit? ennyire fontos? -
Mihail #12 azt hittem acím miatt vitatkozol -
#11 Az érettségi ellenére vak vagy. -
#10 Én meg a 2-es üzenetre írtam ezt, te IQ huszár. -
Mihail #9 ki mondta h nem, nézd meg első hozzászólásomat, bazdmeg csak leérettségiztem vhogy. egyébként meg angol német szakos vok, szóval néha kicsit bezavar a helyesírásomba -
Mihail #8 simán, mindennap arra járok egyetemre :) -
#7 Pomáz belefér?:) -
#6 -i képzővel melléknév lesz, tehát kisbetű... -
#5 Te a Gorbacsov vagy? -
Mihail #4 na ne mondd, a címeket meg nagy betűvel írjuk -
#3 A szentendrei az kis sz. -
#2 én kispesti vagyok :( sajna nem Szentendrei -
Mihail #1 Na várom a szentendrei polgárokat.