Moziünnep 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam sem mûködött az oldal.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ezt nem értem.
Nálam - otthon, munkahelyen csütörtök, pénteken néztem, jó volt, és elérhetõ. Vasárnap a Gyula vitéz miatt szintén megnéztem, otthonról, és jó volt. Az, hogy vki - pl. cikkíró (fog. sincs ki az itteniek közül a Szekeres Viktor) - nem érte el, attól még más nem érhette el???
Nálam - otthon, munkahelyen csütörtök, pénteken néztem, jó volt, és elérhetõ. Vasárnap a Gyula vitéz miatt szintén megnéztem, otthonról, és jó volt. Az, hogy vki - pl. cikkíró (fog. sincs ki az itteniek közül a Szekeres Viktor) - nem érte el, attól még más nem érhette el???
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
és most már nincs, mi?😊
ld. a cikk: http://www.sg.hu/cikkek/37644 + 1-2 hozzászólás.
ld. a cikk: http://www.sg.hu/cikkek/37644 + 1-2 hozzászólás.
Csütörtökön néztem ki róla a filmet. Akkor voltam moziban is. 😞 Vsz nálad volt gixer.
csüt-pént-szombat nem mûködött.
19-ig tartott. Mi nem mûködött? A hiv. lapjuk nálam okés volt ...
meg is javult a homepage, mire vége lett az egésznek.
itt nem volt mozi ünnep illetve talán 1 film ment 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Galaxis ...-t néztem meg a West Endben. Volt a lenti péztárnál egy arcszerkezet, aki sorozatban eljátszotta, hogy ha egy pár ezressel fizetett, akkor 320+320=640 forintos árral számolva 360 helyett, automatikusan 260-at adott vissza. A párommal voltam, és elõttünk is eljátszotta egy párral és utánunk is. Az elõttünk lévõk szóltak neki, a srác erre tetette a hülyét - rosszul adtam vissza, mennyit adtatok, stb. - de a kezében volt a fémszázas, szóval nem volt véletlen. Erre velünk is eljátszotta, én is szóltam, detto ugyanaz a válasz, viszont a mögöttünk lévõ pár már beszopta ...
Szóval oda kell figyelni.
Ha csak 1 nap úgy 1000 ember vesz nála jegyet, akik közül úgy 500-at át lehet vágni, és csak 200 szól vissza, még akkor is ez napi 30k.
Szóval oda kell figyelni.
Ha csak 1 nap úgy 1000 ember vesz nála jegyet, akik közül úgy 500-at át lehet vágni, és csak 200 szól vissza, még akkor is ez napi 30k.
ezt ki kéne használni, 10 filmet nekem nem lenne nehéz választani... <#hawaii>#hawaii>
O
L
V
A
S
N
I
😊
L
V
A
S
N
I
😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
hm. épp a napokban gondolkodtam, h idén vajon megtartják-e, s lám úgy néz ki igen. 😊
ennek nagyon örülök
ennek nagyon örülök
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"