Ingyen lehet vezetéken telefonálni Belgiumban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

concrete
igen, de az csak csúcsidõn kívül van ingyér

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

Hmm itt senkinek nem jut eszébe magyar viszonylatban az XXL díjcsomag -- Matáv? KHm T-com? ez is éppen olyan csak még annyival jobb h akit hívok nem kell rajtalennie ezen a listán csak legyen egy matávos vonala... Amugyis nem biztos h mi azzal jobban járnák ha az árakat egységesítenék, mert nyilván az iottanihoz(drágább) igazítanák. Végülis nem feltétlen drágább de magyaroknak tuti az lenne, mer az ottani keresetben ez meg se kottyan.

Jópofa hír, de melyik az a NoName vállalat, vagy ez is csak kacsa.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

concrete
igyen=ingyen, de ettõl még persze nincsen ingyen

concrete
elöbb utóbb ... csúcsidõn kívül már majdnem igyen van (1250Ft/hónap vagymi)

Mintha USAban meg Kanadaban is ez lenne helyi vezetekes hivasokra mar jo regota. Nem ujdonsag, csak errefele (europa) lassan terjed, ide meg (Mo) szvsz soha 😊

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

A UPC telefonján is ingyenes a hálzaton belüli hívás. (Mondjuk, hozzá lehet tenni, hogy "még jó", mivel az ilyenkor teljesen IP alapú.)

TeszteloPontHu
Nem valószínû. A Tele2-nek nincs saját hálózata, és a hálózathasználatáért fizetnie kell pl. a T-Comnak. Ezt a díjat pedig nem tudja lenyelni, tovább kell hárítania a telefonálóra. Az ilyen ingyenes hívásokat csak az tudja lehetõvé tenni, akinek saját hálózata van.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

mrzed001
Németeknél hallottam 5 éve, hogy helyi hívások korlátlan ideig ingyenesek voltak (talán ISDN-es kellett, hogy legyen az elõfizetõ)
Persze bár ugyanaz a tulaj (DT), kishazánkban nem várhatók hasonló akciók.
Szóval én inkább azt kérdezném meg a drága EU parlamenttõl, hogy mikor lesz már az, hogy ugyanaz a cég ugyanazt a szolgáltatást köteles lesz ugyanannyiért adni.
Nekem német internet költéség és sávszél kell német áron 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

fie
Szerintem a Tele2 fog elõrukkolni egy ilyennel. Majd. Mert egyenlõre a 17%-os kedvezménnyel is elboldogul a nemzet.

"Magyar Telekom. Összhangban a világgal."
Nálunk mégsem várható ilyen. Meglepõ?