11
-
#11 igen, de az csak csúcsidőn kívül van ingyér -
Hegyikecske #10 Hmm itt senkinek nem jut eszébe magyar viszonylatban az XXL díjcsomag -- Matáv? KHm T-com? ez is éppen olyan csak még annyival jobb h akit hívok nem kell rajtalennie ezen a listán csak legyen egy matávos vonala... Amugyis nem biztos h mi azzal jobban járnák ha az árakat egységesítenék, mert nyilván az iottanihoz(drágább) igazítanák. Végülis nem feltétlen drágább de magyaroknak tuti az lenne, mer az ottani keresetben ez meg se kottyan. -
the Godfather #9 Jópofa hír, de melyik az a NoName vállalat, vagy ez is csak kacsa. -
#8 igyen=ingyen, de ettől még persze nincsen ingyen -
#7 elöbb utóbb ... csúcsidőn kívül már majdnem igyen van (1250Ft/hónap vagymi) -
Frenzy #6 Mintha USAban meg Kanadaban is ez lenne helyi vezetekes hivasokra mar jo regota. Nem ujdonsag, csak errefele (europa) lassan terjed, ide meg (Mo) szvsz soha :) -
dez #5 A UPC telefonján is ingyenes a hálzaton belüli hívás. (Mondjuk, hozzá lehet tenni, hogy "még jó", mivel az ilyenkor teljesen IP alapú.) -
#4 Nem valószínű. A Tele2-nek nincs saját hálózata, és a hálózathasználatáért fizetnie kell pl. a T-Comnak. Ezt a díjat pedig nem tudja lenyelni, tovább kell hárítania a telefonálóra. Az ilyen ingyenes hívásokat csak az tudja lehetővé tenni, akinek saját hálózata van. -
#3 Németeknél hallottam 5 éve, hogy helyi hívások korlátlan ideig ingyenesek voltak (talán ISDN-es kellett, hogy legyen az előfizető)
Persze bár ugyanaz a tulaj (DT), kishazánkban nem várhatók hasonló akciók.
Szóval én inkább azt kérdezném meg a drága EU parlamenttől, hogy mikor lesz már az, hogy ugyanaz a cég ugyanazt a szolgáltatást köteles lesz ugyanannyiért adni.
Nekem német internet költéség és sávszél kell német áron :)
-
#2 Szerintem a Tele2 fog előrukkolni egy ilyennel. Majd. Mert egyenlőre a 17%-os kedvezménnyel is elboldogul a nemzet. -
szájmontemplár #1 "Magyar Telekom. Összhangban a világgal."
Nálunk mégsem várható ilyen. Meglepő?