167
-
#47 Köszi -
#46 Thanks -
moziplakat #45 Ha valakit érdekel Miami Vice plakát vagy más filmek plakátjai mailezzen!
[email protected] -
moziplakat #44 Linkin Park - Numb -
#43 A filmben szereplő számok -
#42 Meg tudná valaki mondani mi a szám címe ami az előzetes végén megy? -
#41 bump?? csak 3 hsz látszik?? WTF?? -
#40 Eltüntek a Hsz-ek!!! -
#39 ???? hova lett a többi HSZ? -
#38 Nekem nagyon bejött a trailer zenéje (sokkal jobb, mint az eredeti Numb), szóval jó lenne lekapni valahonnan ezt a verziót. -
#36 Nekem nagyon bejött a trailer zenéje (sokkal jobb, mint az eredeti Numb), szóval jó lenne lekapni valahonnan ezt a verziót. -
#35 Bocsánat hülye vagyok Michael Bay-nek semmi köze hozzá:D (hogy honnan vettem ezt a baromságot nem tudom:D lehet valami más trailerrel kevertem össze... -
#34 A dal valami mix,mert az eleje és a vége az a numb a közepén meg valami RAP megy. -
#33 MIután Michael Bay renbdezte a Bad Boys első részét is (ami számomra az akció filmek egyik etalonja) Így igencsak sokat várok tőle:) h megnézted dzombaton akkot igazán elmondhatnád, hogy milyen lett:) -
Paulie86 #32 Hello
Lehet hogy hülyeséget mondok, de szerintem ez 1 elég régi Linkin Park szám, asszem
a címe numb lehet, amugy szerintem is elég jó. -
#31 Meg tudná valaki mondani, hogy mi a szám címe ami a bemutató végén megy? -
Brosnan #30 Helóka!!! A MIami Vicot már nagyon várom lezúzta a karib 2 őt akkor csak jó lehet 24.-e még messze van de türelemmel várom!!!!!!! Hajrá Miam iVice Király -
#29 Én is jókat hallottam róla!!! -
#28 Nemlehet rossz lezuzta a Karib Tenger 2-öt. -
Kanál #27 amerikaban elek :c -
#26 lol -
#25 Vagy te olyan szerencsés vagy hogy amcsiban nézed?Mert akkor irigy vagyok! -
#24 Augusztus 24-ig még várjál vele,ugyanis csak akkor megy moziban. -
Kanál #23 matol mozikban, szombaton megyek megnezni, bar a sorozatbol egy reszt sem lattam [-.-] lesz benne dugas gyilkolas szep kocsik beach meg ugye + miami sazl nagy durranasra nem szamitok, latvany remelem viszony oda fog tenni rendesen -
#22 Egy pár részt azért láttam belőle! -
#21 Pfff....
NEm ismerni a sorozatot?? Pedig asszem egy éve adták le újra az egészet.. egyébként nagyon állat kis krimishow volt. -
#20 Ja a sorozatot én se ismerem de nagyon állat film lesz az biztos! -
#19 Az a gáz, hogy nem ismerem a sorozatot... Viszont nagyon tetszik a film trailere! Igazi kasszasiker lesz! -
#18 Az év legdögösebb filmje -
#17 Szerintem az év egyik legjobb filmje lesz!Várom már mint állat! -
sildante #16 kezd aktuális lenni a topik :D
Miami Vice -
#15 a győzikét azt nemtom amúgy én csípem a sorozatot ezé fel is vettem a fórumt a kedvencekbe
-
#14 engem se de azé jó volt átvinni nem? -
#13 Köszi annak aki védett -
#12 Akkor minek kellettek pl. ezek: -Polip
-CoolTúra
-X-akták
-Columbo
-Győzike
-Mézga család
és még sorolhatnám......
A Miami Vice-nak is meg van fílingje ahogy a felsoroltaknak is.
Ha ez a topik nem tetszik valakinek akkor az egész Tv, Mozi, DVD topik sem ér semmit. -
winnie #11 még nem forgatják, de miachael mann fogja rendezni és colin farrell + jamie foxx lesz a 2 zsaru -
#10 már készül a remake film az usában -
#9 Nem rossz, de nekem azért a Nash Bridges jobban kéne :) -
winnie #8 1. az első évad dvd-je nemrég jött ki
2. a mostani retro-hullámot elnézve, még az idén felbukkan megint valamelyik csatornán.
-
ricky #7 Jobb késöbb, mint a soha. :)
Amúgy engem nem fogott meg a játék...