15
A Car is Reborn on Discovery Channel /// Honnan lehetne megszerezni, vagy kinek van meg? O_o
-
#15 THX -
blackgamer #14 pl. eMule -
#13 Milyen progi kell ehhez az ED2K, kezdetű cucchoz? -
blackgamer #12 Car is born fent is van:
ed2k://|file|A.Car.is.Born.1.avi|376358912|68845692DC134A041D86D66AED636D9C|/
ed2k://|file|A.Car.is.Born.2.avi|399734784|0D73C4992FB52CABC8DCAE5A5E2CF6A9|/
ed2k://|file|A.Car.is.Born.3.avi|432887808|AE1F27016AD38CA7BEE9A180AECC8F03|/ -
blackgamer #11 kijöttek dvd-n -
#10 hány orakor van? -
#9 Jaja valamilyen orvos, de egyébként az autók szerelmese. Több ilyen Reborn sorozatot is csinált, volt már helikopteres, most mondta is JohnnySmith hogy most csinál egy kobrásat, és ugye volt az E-Type-os.
Fura egy figura az biztos :) Arra azt hiszem emlékszek, amikor a Cobrát el kezdte építeni (), és egy régi Ford Sierrát TÉPETT szét szó szerint :)
De akkkkora élvezettel hogy már öröm volt nézni, ahogy kitépkedte a huzatokat, meg a "belsőségeket" -
#8 Amúgy ha jól tudom fogorvos vagy állatorvos?! -
#7 Cobrát? aztakurva :D
Csak azt mondja meg vki pls honnan szerzem meg :) -
#6 akinek van pénze ilyesmire inkább egybe veszi meg most mit csavargasson itt 300 órát -
Vlala #5 Videora anno felvettem az összeset. A gond az, hogy egymásra, mert délutánonként megnéztem...
Egyébként ez a Mark Evans elég különc figura, kicsit megszállottnak kelll lenni, hogy az ember ilyenbe fogjon... Leforgatom már a Lada is reborn filmsorozatomat, amely abból fog állni, hogy beadom szervizbe, kasznishoz, villamosságishoz, tuningosokhoz, és a végén örülök neki és csapatok egy nagyot :-) -
#4 Most éppen Cobrát épít:) De épített már repülőt,helikoptert,super sevent is. -
#3 nehogymá jaguárt épitsetek má lol -
#2 engem is érdekelne -
#1 Nah hy all.
Volt régebben a Discovery Channel-en egy sorozat, amikor egy Mark Evans nevű pasi egy régi Jaguar E-Type-ot újított fel, onnan hogy egy rozsdás ócskavas volt, egészen a vadonatúj állapotáig.
15 részes volt, és többször is leadták, de sehol nem találom.
Valaki nem tudna segíteni merre nézzek körül?
Köszi előre is