Fantasztikus stratégiai játék a római korról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anyám! Remélem nem cseszik el, ez a kedvenc stílusom, leginkább a menedzselés a lényeg, de az MIben, a scriptekben és a grafikában is szeretnék gyönyörködni!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ehh, nem értitek.. itt nem a grafika a lényeg, ez olyan lesz mint a Pharaoh meg a Zeus ill. a Caesar III, amit a cikk is említett.. városmenedzsment .. simcity csak másképp 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
nagyon szögletes a grafikája, és bár a téma más, a Rome-Total War sokkal jobb fog maradni
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A grafika sem a legjobb.
"A Monopoly Tycoont és a Seaworld Tycoont is jegyzõ fejlesztõk meglehetõsen otthonosan mozognak a stratégiák területéÉn mid a kettõ Tycoonnal játszottam és elég hamer meguntam és nem nevezném ezeket startégiának.
"A Monopoly Tycoont és a Seaworld Tycoont is jegyzõ fejlesztõk meglehetõsen otthonosan mozognak a stratégiák területéÉn mid a kettõ Tycoonnal játszottam és elég hamer meguntam és nem nevezném ezeket startégiának.
Például tök jó, hogy 100.000 lakosunk lesz, csak a képeken belõlük egyet sem látni 😊
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
hát igen, szerintem elég gagyin néz ki...
Hát engem azért nem gyõzött meg ez a pár "önmagáért beszélõ" kép, errõl a "fantasztikus" játékról.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"