65
F4-A Marvel első képregénye-idén nyáron a mozikban is!
-
#25 latta valaki kozulletek az elso fantastic four filmet?
iszonyat kiraly cucc volt:) -
#24 Új trailer a honlapon!
itt -
#23 off
Most gondoljatok bele mi lenne ha a Mr. and Mrs. Smitht lefordítanák Kovács és Kovácsnéra :D
on -
#22 Nem lenne jó!
Képregényben is így volt, így szoktam meg, de szerintem legtöbbünk. Akkor lett volna nagyobb probléma, ha esetleg nem úgy fordítják ahogy a képregényekben.
Pl. ahogy a rajzfilmben volt: Csodás négyes, vagy ilyesmi.
Abba már bele sem merek gondolni mi lesz, ha a neveket másképp fordítják, mint az X-Manben. Csak nehogy a Lény-t elnevezzék Dolognak, ami mondjuk egyértelműen jönne az angolból, de azért mégis... -
#21 szerintem a pokemberrel semmi baj. ahogy a deneveremberrel se volt sok
-
#20 De nem vágom hogy pl mi a rákért kell leforditaniuk "Fantasztikus Négyes"-re a címet? Nem hiszem el hogy magyar szinkronnal olyan rosszul hangzana az hogy Fantastic Four...Remélem hogy csak a Fix tévések csinálták ezt és a filmben nem így lesz. Mert tény hogy pl Spiderman elég érdkesen hangzott volna magyar szinkronban, Ironman-ben is biztos vagyok hogy Vasembernek fogják hívni a magyaron (bár ennek mondjuk kivételesen örülök :D) -
#19 annyira zsenialis ugyse lesz mint az elso fantastic four film:) -
#18 nekem volt bobo képregényem :) ami nem szuperman ugyebár -
#17 Félek, hogy igazad lesz.
Moziban láttam egy hosszabbfajta bemutatót, és abszolút ez jött le belőle. :( -
cyrus #16 egyébként hogy on is legyek : a filmnek nagyon amcsi-feeling szaga van...
értem ez alatt a soksok szuperhőst, a romba döntött várost, a gyilok előtti gyengusz beszólásokat....
de majd elválik...
az a baj hogy mo-n nincs túl nagy hagyománya a képregényeknek, így effektíve kevesebb fan is akad... -
#15 ja és Stephen Chow rulez!!! -
#14 jaja, de nekem már megvan itthon DVDn :) egyébként tavaly film már az :P -
#13 Vááááá, beszteszt!
3x láttam már gépen, de elmegyek a vetítésre is. -
#12 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#11 Kung Fu Hustle-t kifelejtetted a felsorolás legelejéről -
#10 Cindarella Man és nem Story -
#9 az idei nyár se lesz rossz : F4,Batman Begins,Land of the Dead,The Island,Charlie and The Choclate Factory,Stealth,The Cindarella Story,Madagascar,Mr & Mrs Smith, War of the worlds,Dark Water -
#8 SW3 előtt volt a bemutatója, szerintem megfogom nézni :) -
#7 jaja ;) Jess RULZZZ
1ébként érdemes tudni hogy a Fantastic Four minden Marvel képregény őse, ha nem lett volna a F4 akkor nem lett volna Pókember,Xmen és stb... -
#6 Nem sokat fogod látni, hisz ő lesz az Invisible Women:D -
#5 jessica alba ???? -
#4 hm -
#3 jó lesz :) -
cyrus #2 majd jános kifejti miért jobb a phantastic phive a phantastic phournál.... -
#1 IMDB
Már alig várom, mindig is imádtam a képregény adaptációkat (X-Men,Spiderman,Sin City...). Remélem nem lesz egy Catwoman szintű ritka sz*r film. Aug. 4től, MO.n is!