665
Nők női szemmel, pasik pasi szemmel...
-
#64 buxiiii -
Phat Smoker #63 akár eros ramazotti is lehetne kigyúrtan -
#62 Sztem a feje kicsit buzias. -
Szerintem szép, és annyira jól énekel, annyira egyéniség hogy nem lehet rá irígykedni.. -
#60 nagyon jó hapsi és nem tudom ,hogy mi is az ,ami tetszik ... pedig nem az a kifejezett szép fiú ...de inkább olyan állatias ... húúú
(egy biztos nem rúgdosnám ki az ágyamból ,ha nem lenne férjem ... ) -
#59 kissé az volt
inkább fogalmazzunk úgy, ha felbukkanna a csajod körül, kurvára elkezdenél féltékenykedni... -
#58 Jó volt a Riddick-es játék! -
#57 Az örök kedvencem fiatalon:
És 70-en túl:
-
#56 nagyon bírom a fejét !!! -
#55 Alapból van neki egy kicsit "pihent" nézése... :P -
#54 itt kiséé be van kómázva, nem? :) -
#53 Ha már ő a téma:
-
#52 őt nem ismerem, de biztos igy van! Én tulajdonképpen a laza feka dumát imádom, de csak annyira legyen laza, hogy megértsem... ne kelljen hozzá szövegkönyv! -
#51 Áhh...itt semmi sem buzis...azért van ez a topic,hogy a heterok is kielemezzék beszólások nélkül a sajátneműeket.
Vin Dieselnek tényleg kurva jó hangja van,de ha már hang akkor a golfos A.J.-nek is jó. -
#50 Ez egy pasi pasiszemmel. -
#49 ne aggódj, modern időket élünk :D -
#48 Jó kis topic lesz ez!
Csak a csajok is jöhetnének már!
Vin Diesel szerintem is jó szinész, és pasi, és én még a hangját és a szövegét imádom!
Ha már a szövegnél tartunk, és szinészekről beszélünk, akkor még Samuel L. Jackson, Will Smith, és Martin Lawrence-t kell megemliteni!:D Bírom őket! Szerintem közülük Will Smith a legjobb ha pasi szemmel nézzük (ez most buzis volt...?) -
#47 őt is:P -
#46 elhajtanám a halál faszára -
#45 Ó hát ezt a suttyó proliarcú fazont inkább kihagynám, de a golfos laza csákónak tűnik.
És tetszik a kesztyűje. :D -
#44 Oké Robert,akkor elemezz! -
#43 fúvazze és igazad van :D -
#42 Azért mert nem jönnek a nők,de itt fentebb az van,hogy "nők női szemmel,pasik pasi szemmel"...nocsak... -
#41 Ja,régebb óta fórumozok,csak itt vagyok friss hús...de soha nem értettem a besértődős csávókat... -
#40 Ezt én sem értem. Már offtopic az egész -
#39 Ez most egy nő, női szemmel? :D -
#38 Szerintem a feje kicsit mamlasz,a testét jó,mert én is sportember vagyok,a zenéjét meg elhallgatom,mert csípem a feka zenét... -
#37 Na fiúk, őt elemezzétek :)
-
#36 Hát sosem lehet tudni, vannak itt emberek, akik a legkisebb dolgoktól is bedurcásodnak, nem árt az óvatosság, ha már te is régen fórumoznál tudnád -
#35 Szerintem ezzel nem sértettél meg senkit...
Bár nekem tetszik a stílusa... -
#34 golfos milliomos :) -
#33 Elég parasztul néz ki, már nemazér'
Most attól fasza gyerek, hogy fülbevalója van, meg mindenféle alu szarok lógnak a nyakában? A villamoson néznek ki igy mindenféle degenerált hülyegyerekek...
Ezt úgy általánosságban mondom, nem akarok megsérteni vele senkit :) -
#32 Nehéz ezt kimondanom...huh...ez a gyerek mácsóbb mint én...
-
Shadow_THH #31 nekem a Korda jön be nagyon -
#30 de kabrió! :) -
#29 Hát dikaprióra biztos nem mondanám,hogy jóképű... -
#28 lol -
Shadow_THH #27 szerintem nőknek egyszerübb kimondani, hogy egy másik nő szép
férfiaknál nehezebb :) -
#26 Hát a lányok már csak ilyenek :D -
#25 Vazzeg a lányok nem mernek bejönni ide véleményt nyilvánítani? Elég nehéz mondjuk kimondani nekik,hogy ő egy szép nő...