94
vélemények, tapasztalatok
-
MacrosTheBlack #54 zsírosdeszka szalonnával. :D -
FFX #53 rossz az aki rosszra gondol -
#52 hat ez vicc... valaki meges7zi orbi rudijat???? -
#51 Mondjuk én marad a piros pöttyösnél, azazigazi. -
FFX #50 a túró rudi nem is olyan rossz, ja meg a virsli sem szvsz -
#49 Ha nem akarok hányingert kapni, a norbira még gondolni se gondolok... -
#48 nem tudom ti mennyire ismeritek a Norbi termekeket (magvas sos rud, muffin)... De egyet mondhatok: Aki nem szeretne hanyingert kapni annak nem ajanlom!!!! ez nem vicc.. en most igy nyaron egy Fornetti uzletben dolgozom es annal szarabb kaja a vilagon nincs... Elobb eszem meg a tintahalat... -
kovibeci #47 Az az egészben a hazugság, hogy nem kell lemondani semmiről. Én este kívánom az édességet meg minden más jó (haszontalan) kaját, reggel meg nem. Vagyis, amíg át nem szoktatod magad, igenis olyan, mint más fogyókúra. Az egyéb diétákhoz is ugyanúgy hozzá lehet szokni, pl. ha lemondasz egy ideig az édességről, akkor utána már nem is kívánod. (Nem az egyes módszerek hatékonyságát akarom most hasonlítani.) -
FFX #46 :D
annyira nem szeretem az édességet -
Vlala #45 persze, mert miután megvetted, nem maradt pénzed édességre. :-) -
FFX #44 egyetértek veled igazán szvsz csak mozgással lehet fogyni nem életmódváltással.
Az már egy másik dolog hogy Norbi kazettával sikerült lefogynom. :D -
Vlala #43 ebben viszont igazad van, aki hüle ahhoz, hogy magától mozogjon éas rendesen egyen, az vegyen kazettát-DVD-t, és mozogjon-egyen aszerint. -
#42 Norbi rengeteg hülyeséget -is- írt a könyvében, de alapjában véve jók a módszerei.
Végre valaki, aki népszerű a tömegek körében és aki nem idióta "csodamódszerekkel" (káposztalé-kúrával, vízkúrával, atkins diétával stbvel) akarja az embereket fogyásra bírni!
Mozogás és megfelelő étrend! Ennyi a lényeg!
Szóval több Norbi kellene. -
#41 csatlakozom az előttem szólóhoz! :DD
MOZOGJATOK VAZZE!!! -
Vlala #40 én meg nem csinálom, mégsem vagyok disznó. Működik, persze, de működne olcsóbban is, ha az emebr rá tudná venni magát, hogy felálljon a fotelből és szaladjon egy-két kört. -
Kolbasz #39 Szüleim csinálják, és működik. Sokan csinálják, és sokaknak működik. Lehet kövezni, meg parasztvakítással vádolni, de a tény az tény: MŰKÖDIK! -
Vlala #38 Norbi egyetlen titka az, hogy ha mozog az ember, akkor használja az izmait, és azok fejlődnek. Ehhez sem kazetta, sem update kaja nem kell, ezek max. arra jók, hogy abból a pénzből sem csokit veszel.
Persze, azt se feledjük, hogy ő a "sztárok" fitnesz-edzője, ez ismét egy szép kép a hazai sztárokról. -
#37 Ha rendesen mozognának az emberek, akkor nem lenne szükség ilyen idiótákra, mint a sóhernorbi.Meg az elhízás az emberfüggő. Ha hajlamos vagy rá, akkor az Isten sem segít rajtad, nemhogy a sóher!!! Na mindegy. Én éjjel nappal azt eszek, amit akarok, cigánypecsenyét sült szalonnával, kolbásszal, spagettivel, végén meg pizzát hamburgerrel, és mégsem hízok. Mert lemozgom, és nem is vagyok hajlamos a hízásra. Ennyi a dolog lényege, a sok hülye meg megveszi drága pénzért a könyveit. Hát ti tudjátok... Na mindegy!
Aki akarja, az csinálja, de én csak lebeszélni tudlak titeket erről a hülyeségről! -
#36 90 napos -
[Walaki]D`Lair #35 Aggyá' linket erre a 90 napos szarságra -
#34 Úszással lehet vállasodni rendesen. :D -
#33 Na ez egy nagy tévedés pont az a rossz diéta ahol kalóriákat kell számolni meg tiltott élelmiszerek vannak.
Én nem számolok kalóriát mindent ehetek csak nem mind1 melyik napon mégis tökéletes életet élhetek. Kifogást mindig könnyű találni. -
#32 Szted attól hízni fogok? EGyébként meg nem zsírosodni akarok, hanem úm. vállasodni. Erre is biztos kell valami életmódváltás. Fél éve lejárok konditerembe, az első 2 hónap alatt felszedtem 5 kilót, azzal, hogy elkezdtem reggelizni, és kondi után csak úgy zabáltam. De most megragadtam ezen a szinten. -
#31 hát az emberek álltalában magukat nem fétik annyira mint a szeretteiket engem a
saját egészségem nem nagyon érdekel csak azoké akiket szeretek
R.I.P 2040.02.1 :( -
Shadow_THH #30 nem... azért mert ha a stressz és a napi 20 óra robot után is megéri a nyugdijkorhatárt akkor vagy megfagy vagy éhenhal. -
#29 Magyar férfilakosságnak gondolom ezért 62 év az átlagéletkora...
Sztem azért az sem mindegy hogy mikor fejezed be az életedet és hogyan. -
Shadow_THH #28 ásványvizet kirántott asztalfiókkal, reggelire zsenge borjúsóhajtással -
#27 én 3 kilóval vagyok nehezebb mint kéne az mind pocin van és a nök egyből kiszurják hogy száradna le a fejük de nem zavar :) -
John Wayne #26 Mondod ezt addig, míg el nem kezd nőni az úszógumi:). Tudom, milyen ez. -
#25 inkább eszek finomakat és halok meg hamarabb mint szarságokat enni egész életemben
meg karóriákat számolgatni inkább vállalom hogy elhízom -
#24 egyé dinnyét kenyérrel -
Shadow_THH #23 sajnálom norbit amikor vacsorára kacsazsirral és vajjal megkenthéjábasült krumplit és lilahagymát eszek a pörkölt toka-szalonna mellé... vagy egy jó kis hagymával és szalonnával spékelt pulykacombot szilvalekvárral a hasábburgonya meg a káposztasaláta mellé :P nyámmm
(ja én vékony vagyok ez alkati kérdés :) ) -
#22 Persze,mindenki találja meg a legideálisabbat magának,neked ez beválik akkor hajrá!Sok sikert! -
#21 Na a 90 napos azért is jobb mert ott mindent lehet enni. Sót is kenyeret is és cukrot is. :D Na és egy hónap alatt 8 kilót fogyni. :D -
#20 Ez a módszer terheseknek is kiváló, nem igaz az a tévhit hogy 2 ember helyében kell enni terhesen. -
#19 Sziasztok!
Az a véleményem erről az Update-ról hogy nagyon jó!Olvastam mindkettő könyvét és igen igaz dolgok vannak benne.Engem személy szerint nem érint a dolog, nekem nincs szükségem fogyásra de barátnőmnek kellett és belefogott két hónapja,igazából nem töréntek nagy változások,csak nincs liszt, nincs cukor és nincs só. Van helyette teljes kiörlésű liszt, édesítő tabbletta és jódozott tengeri só. Ezt a hármat hívják úgy hogy "a három fehér méreg". Igazából ezektől az alapanyagoktól hízik az ember.Persze attól is függ mikor és mennyit fogyaszt belőle az ember.Bnőm 2 hónapja csinálja semmi szenvedés nélkül és 7 kilot leadott.Ja és hozzáteszem semmi de semmi mozgás nélkül,munkája miatt nem fér bele az idejébe. Én nagyon tudom ajánlani ezt a módszert,mert tényleg hatásos.Kellemesen csalódtam a Schobert Norbiba,igazán segítőkész.Pedig én is azt hittem,hogy csak egy ugrándózós bohóc aki ebből akar meggazdagodni,de nem. Ha vki segítségre szorul,szívesen segítek neki itt a topikon keresztül!
-
#18 Miért lenne idióta??
Azért mert terhes, miért ne élhetne így?
Délelőtt mindent megehet! Délután miért nem elég szerinted a parizer, a sajt, a zöldségek a saláták, a puffasztott rizs kenyér, a hús...stb..? Amiket még éjszaka is lehet enni.
Értsd már meg, ez nem fogyókúra! Ez életmód! És ha életmódváltástól valaki lefogy, hát Istenem. Az csak jó lehet, főleg, hogy sokkal egészségesebben étkezik.
Semmit nem von meg magától, semmit nem tagad meg és annyit eszik, hogy szétpukkadhat tőle. -
#17 Én a 90 napos diétát csinálom, de egyik se működik ha nem mozog az embert a lényeg a negatív kalóriabevitel azaz több kalóriát kell elégetni mint ami beviszel. Én 30 napja nyomom a 90 napost és 8 kiló ment le most már a többi csak úgy megy le ha elkezdek mozogni. A 90 napos szerintem egyszerűbb mint a Norbi féle mert nem kell nézni a pontokat csak elő van írva melyik napon mit szabad enni. -
cyrus #16 az királyos (Y) -
#15 Azért terhesen belekezdeni ilyenbe, az se normális. ideiótáké a világ.