14
Lotus Challenge
-
Ry0K3N #14 Enkóron még megtalálod xD
Máshol már nem nagyon :D -
#13 basszus tavaly kimaradt a hozzászólás :(
mind1, idén ezzel együtt kettő lesz :D -
#12 Még remélek! -
#11 senki semmit? :D lehet kivonták a forgalombol :( -
#10 látta még valaki valahol?
én 1x olvastam h levitték 999re, azóta sehol sem látom :( -
#9 amúgy régebben nekem is kezembe került boltban ez a játék, de nem vettem meg :| -
#8 talán mert nem is létezik :D -
iguanodon #7 Hivatalos oldal, patch vagy bármi infó nem nagyon van mintha nem is létezne. -
iguanodon #6 Szevasztok.
Én megvettem a játékot , szerintem a fizika nagyonjó, a hangok is elvannak találva , de felbontást nem lehet választani sajna az alap meg 640x480, így meg nem nézki valami jól.
Ha valaki tudja hogyan kell azt megköszönném. -
#5 :))
szóval akkor nem csak én NEM ismerem ... lehet beruházok rá .... fizu után :) meglátjuk. -
#4 Demó nincs? Bár sokat nem várnék tőle...habár az is igaz, hogy pl. a Mercedes Benz World Racing sem jelent meg itthon a mai napig sem... -
#3 kissé túlzó a jellemzés nem?
biztos hallottunk volna róla ha anynira best lenne :) -
K.András #2 "Platform: PC
Forgalmazó: EVM
Lokalizáció: magyar útmutató/kézikönyv és doboz, angol játék
Típus: szimulátor
Lotus. Ez az a név, melyet mindenki ismer, aki az autókat szereti. Az egyik legpatinásabb járműgyár, amely a kezdetektől létezett. Ebben a játékban a Lotus különböző típusait vezetheted, a híres Seventől egészen a vadonatúj Elise-ig. Itt minden tudásodra és rafinériádra szükséged lesz, ha nyerni szeretnél!
5 kiváló játékmód, Gyűjtögetés, Bajnokság, Egyszemélyes játék, Többjátékos üzemmód és Kihívás
Vadonatúj fizikai modell, mellyel az autók reálisan sérülnek. A lámpák, a lökhárítók és sok-sok egyéb alkatrész meghibásodhat, vagy akár le is szakadhat
Gyönyörű, realisztikus grafika, soha nem látott fényeffektusok
A Lotus gyár tesztvezetői által létrehozott vezetési modell
Több mint 15 versenypálya, 9 speciális verseny, 4 kaszkadőr kihívás, 9 különleges extra
Hollywood-i hatások, hihetetlen izgalmak "
:) -
#1 Nagyon régen hallottam a játékról, aztán megjelent, PC-s verzionak hire hamva sem volt. Aztán pár hónapja láttam egy üzletben, 1999FT-ért. Megvenném, de kiváncsi lennék olyan valaki véleményére, aki már próbálta, esetleg birtokosa.
Mennyire árkád/szim, grafika, multi ?
Pár képet találtam csak:
1999FT a játék