Álmaid nöje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Canon 450 D
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nem azt akartam elerni, hogy ilyen kepek legyenek berakva es ha tehetnem, igazabol kimoderalnam, mert szerintem összetevesztette a topicot a "veszett jo csj" topikkal, de hat mostmar ez van...
(igyekszem a társam megõríteni ...<#eplus2>#eplus2><#puszis>#puszis><#awink>#awink><#nevetes2>#nevetes2> )
Ennyi a "location"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Egyszer láttam egy filmben is szerepelni, hát mit mondjak, a szobában már a nyálamban tocsogtunk a végére.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Amúgy nekem egyre inkább nem tetszik, valahogy eltûnt belõle az a kisugárzás, amiért megkedveltem.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Az k...a yo nõõõõ!! 😊
SRobert: ááá.. nem bírná a szívem...8)))
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Szóval hogy tetszik? (nem csak férfitársaim véleményére vagyok kíváncsi)
Parminder Nagra
..bár úgy látom a mellei nem valódiak! :-(
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A legrosszabb jelzõ a svájciakra illik: sok olyat láttam, hogy sötét volt a bõre és vágott a szeme. Túl mesterkélt a genetikai keveredés náluk. Ja és jellemzõ rájuk a belterjes szaporulat is (családon belül). Nagyon sok csúnya, korcs és fogyi ember él Svájcban.
A keveredõs rész is rossz mert egy vegyes õsökkel rendelkezõ ember pl. a fogékonyságot is örökli olyan betegségekre/fertõzésekre amikre a "túltenyésztett" szinte immunis.
Sokkal inkább számít az, hogy kevert nemzet vagyunk. A tatár járás után rengeteg betelepülõ nép érkezett az országba. Utána a törökök hagyták itt a genetikai állományukat. Ez után ismét betelepítések az ország néptelen területeire. A nagy habsburg ellenes szabadságharcok után Mária Terézia szintén betelepített egy csomó szegény bajort...
Emiatt a rengetegszer frissített génállomány miatt van a mostani helyzet.
A természetes kiválasztódásnak ehhez semmi köze. Európa többi részén is éheztek ám... sõt, azokon még a pestis is végigszaladt (Európa akkori lakosságát megfelezte!) párszor - ott fokozottan igaznak kéne lennie, hogy a szupermenek maradtak életben. Mégsincs annyi jó nõjük, mint nekünk...
Az en teoriam szerint magyarorszagon csak azert van olyan sok csinos nö, mert nagy a hajtas, ki szerezze meg azt a keves penzes pasit es ezert ugye tartani kell a format.
Ha mar almodozom, akkor en olyanrol almodozom, aki vitte is valamire. Ha megis leereszkedik hozzam, akkor valszeg azert, mert engem kedvel, nem a penzemet :-)