1002
Avagy a LEGNAGYOBB Ö! (\"A barátnöm/feleségem\" válasz nem érvényes!)
-
#399 Igen.. De én találkoztam már az ellenkezőjével is. :) -
#398 nem -
tomzsi #397 hy mindenkinek amugy el vagytok
-
#396 Biztos ? -
#395 majd mutass be a nővérének plz. -
#394 nem -
#393 Létetik e, egy olyan csaj aki kívülről olyan plázacica szerű, merészen öltözködik stb.. de belül megbízható, ellehet vele beszélgetni, poénkodni, nem a lehúzás a célja, és alkalomadtán kiáll mellettem..??? -
#392 Magyarázáttok már el ! Mit értetek Photoshop alatt ? MErt egy csomó csajról láttam már egész jó képeket, de élőben mégse úgy nézett ki.. Ezekszerint a jobb képeken, "megcsinálják" az illető testét ? :) -
#391 Áá aszittem a photoshop a problémád -
#390 Nem, az a baj hogy egy kép sincs, ahol lenne rajta ruha. Amúgy jó csaj.. -
#389 Ja, mert ez egy naptár.
-
#388 Nincs 1 normális kép se róla.. Legalábbis azon az oldalon -
#387 Julia Dietze -
#386 devon -
#385 bodi -
#384 Giorgia Palmas -
tomzsi #383 Mi a hatha?Mire ertetted -
#382 hátha... -
tomzsi #381 hali Tomi nak hivnak
-
rexa #380 igen,igen,igen:) -
Elizabeth Hurley... -
#378 Sandra Bullock
-
#377 Nem, de attól még lehet nézelődni, meg álmodozni. (Amúgy nincs vele semmi bajom, nagyon jól megvagyunk, csinos, jól tartja magát, kijövünk egymással, stb. Jobbat úgysem találnék, de a topicleírásban ki volt kötve, hogy ne írjuk be hogy a feléségünk/barátnőnk az.) -
#376 Hát igen.. -
#375 Elisha Cuthbert:
-
#374 Kelemen Annácska -
hidalgoo #373 nulla -
#372 Spanic, ja tecccett mindig, pláne a TV képernyőn, ott még szebb volt... -
#371 Hmm, már van :( -
#370 Gabriela Spanic
-
#369 Jajj rossz is belegondolni..:) Tényleg jó így ahogy van... Amúgy, úgy emlészek, mintha neked lenne feleséged.. Félrelépés volt vagy mi ? -
#368 Mondjuk ha keresnék én is találnék olyat ami jobban tetszik.
Egyébként meg pont ez a szerencse, képzeld milyen rossz lenne, ha mindenkinek ugyanaz lenne a nőideálja. Lenne pár csaj, aki mindenkinek tetszene és ettől baromi beképzeltek lennének, és lenne a többség, aki meg megmaradna, mert nem kelle senkinek sem. Sokkal jobb így, hogy valakinek ilyen valakinek meg olyan az izlése, mert így a számunkra ronda nőknek is van esélyük. -
#367 Nem kezdem el fikázni a képet, maradjunk annyiban hogy NEM az én stílusom..,-) Majd mindgyá keresek egy ideált, és berakom..,-) -
#366 Na azért ! 1 percenként is rémálom írni (tapasztalom) nem hogy 3 percenként ! -
#365 Lecseréltem és így visszavonták. -
#364 Nekem sem jönnek be, ez a kép nem igazán tartozik a topic címének kategóriájába. -
#363 3 Büntipontot kaptál, azér a logóért!!?? AFE ezektől a modiktól !!! -
#362 Asszem félre értesz.. Nekem NEM jönnek be a húsosabb lányok.. Legalábbis, amik abban a topik-ban vannak.. Az ideálom változó, de néha teljesen véletlenül, meg tud tetszeni valaki...(gondolom nem csak nekem) -
#361 Ez csak egy álmodozó fórum. Aztán jön a valóság... -
#360 Hát neked is van ízlésed..!!