1002
Avagy a LEGNAGYOBB Ö! (\"A barátnöm/feleségem\" válasz nem érvényes!)
-
Phat Smoker #480 ragyásan is ? :D -
#479 ki nem ? -
#478 azé duknám :) -
#477 Hát igen szomorú.. -
qper #476 köszi! -
qper #475 kettő -
#474 M1 -
Phat Smoker #473 egy világ dölhetett össze benned -
qper #472 juteszembe:
nagyon tetszik /tetszett a Görög Zita, de múltkor volt szerencsém gyakorlatilag másfél méterre tőle enni egy étteremben, és tüzetesen végigvizsgálva arra a benyomásra jutottam, hogy eszméletlen ragyás az arca. -
qper #471 melyik adón?
-
#470 Most volt 1 film, amiben szerepelt.. Egész jól nézett ki.. -
#469 -.- -
gobejoco #468 Tisztelt olvasók,
A GóbéMédia megszervezte a második határtalan, összmagyar szépségversenyét a világ legszebb magyar nője, legszebb magyar gyermeke címért.
Az egyetlen szépségverseny amelyen minden magyar lány, hölgy, gyermek benevezhet.
Az egyetlen verseny ahol nincs semmilyen megkötés. Az egyetlen verseny amely minden korosztályhoz szól mert minden kornak megvan a maga szépsége.
Az egyetlen természetes szépséget hirdető verseny.
A verseny minden szempontból rendhagyó.
A részvétel, a közös játék a lényeg
Nincs zsűri. A látogatók döntenek.
Nincs szponzor, nincs politika mert csak így lehet megőrizni a verseny tisztaságát.
Alkossuk meg közösen a legnagyobb, határtalan magyar szépségversenyt.
Mindenkit szívesen látunk.
Határtalan Szépségverseny -
fantasy4ever #467 azt sajnálom, hogy nincs egy magyar rajongói oldala sem, vagy vmi...mert pl több filmben is szerepelt. nemrég a Galaxis útikalauz stopposoknak-ban. -
#466 Igaz, igaz.. -
fantasy4ever #465 hát figyu, ő legalább nem az az ezerszer szétplasztikázott playboy förtelem, akiket mostanában szeretnek az emberek... -
#464 Nem tom :P Ne baj, azt megkell hagyni hogy felettéb aranyos.. -
fantasy4ever #463 igeeen! ki más lenne? -
#462 Álmaid Nője ? -
fantasy4ever #461 mi ez a fej?? naon szép csaj! -
#460 -
fantasy4ever #459 Zooey háttérkép! ez van nekem fent -
fantasy4ever #458 akkor csinálok egy 4-et... de inkább most ne erről írjunk, mert akkor elkezd OFF lenni -
#457 Az már kitört.. -
fantasy4ever #456 kitör a 3. világháború -
#455 nyugi nyugi... ha ennyitől begurulsz, milesz ha megjön a villanyszámla? -
fantasy4ever #454 dehogy!!! tom ki az ott lent, nem rá írtam! Zooey Deschanel nekem tetszik, és ő nem Marilyn Monroe! érteeed? ZOOEY DESCHANEL!!! -
#453 ezt a #451-re írtad? -
fantasy4ever #452 Zooey Deschanel! aranyos csaj... -
én maradok a klasszikusnál
-
Aspyrin #450 Érdekes, én is pont az ilyen hölgyeket szeretem(Liv Tyler is hasonló kategória). -
#449 olyan nincs ! össze kéne rakni! :D -
qper #448 Sarah Wayne Callies-t elfelejtettem, pedig ő is egszerúűen gyönyörűűűűűűűűűűűűűű.
Régenbben modellkedett, ma jelenleg az USA-ban futó Prison Break c. kultsorozatban játszik. Már csak a jelenetei miatt is érdemes nézni a sorozatot (mondjuk maga a sori is üt mindent amit eddig láttam)
-
#447 http://mtmusic.cjb.hu/huncelebs/sarie/sarie0019.jpg én nekem ő mozgatja meg még a fantáziám -
Phat Smoker #446 a fotó már csak részletkérdés, nem cél, hogy másoknak is tetszen ;-) -
#445 Jah.. -
G_ArchAngel #444 Részemről Beyonce Knowles:
-
G_ArchAngel #443 azért nem ez a fotó a legelőnyösebb róla:)
van olyan, amitől a kisfiúk már húznák le a sliccüket a monitor előtt:))) -
Phat Smoker #442 ez van :) -
#441 Nem gondolja komolyan... Mondjuk az biztos hogy nem az álmaim nője.. :PP