626
-
#106 jól néz ki ,de szvsz addig felesleges,amíg nem ír ide senki!:) -
#105 persze hogy nem mivel ujabban mindent clone-oznak te luzer -
#104 Bizos? -
#103 Hy allz! Csináltam egy bannert a topiknak, hogyha tetszik akkor tegyétek be! :)
[center] -
toza #102 "kinn van" xbox ra!!!!!zsiiir!!! -
#101 Hogy hol a botok polcain.Törés tuti nem várható. -
#100 Jó a játék? -
#99 De hol a release?
[költői kérdés, mert SF3, tudom] -
#98 Kiadták az 1.01-es patchet 326kb.
Nem tudom mit javíthat. -
toza #97 afrancba..mi skirmis be mivan?en huje elfelejtettem kiprobalni es toroltem demot:(szedhetem le megeccer?!!? -
#96 BiA3 - Unreal engine rulzik!!!
[2005-09-23 @ 09:45 - ZeroCool]
A Gearbox Software csapata úgy határozott, itt az ideje lecserélni az amúgy nem annyira csúnya grafikus motorjukat egy korszerűbbre. A napokban bejelentett Brothers in Arms 3, a mai infók szerint az Unreal Engine 3.0-ás változatára épül majd. Mit jelent ez? Be fogunk pössenteni, legalábbis ezt az előrejelzést jósolják a megérzéseim :) Sajnos az még nem derült ki, hogy a BiA 3 lesz e PC-re, de az biztos, hogy az U3E motort jövőbeni PC-s Gearbox játékokban viszontláthatjuk majd.
info: Gamestar -
#95 má megoldottam,azé kössze a linkeket!kipróbáltam,engem meggyözött,nagyon ottvan,zene is,meg pl azis hogy van skirmish!nagyon ász sztem! -
#94 gamershell.com-ról próbáltad már? link -
#93 nekem a "sima" BiA is gyorsan betöltött 1024*768-on,high beállítások mellett...lehet köszönhető a 768MB RAMnak nem tudom -
toza #92 jaja:D vegig nyomtam en is!kar h ijen rovid..sztem szep lett kornyezet is zsir romok stb es frankobb is az egesz!nekem is kohogott fullon..viszont embertelen szep!!de keves ramom miatt! valoban konnyebb kiloni ellent,es hala istennek vhogy megoldottak h gyorsan tolti a reszeket..!az pozitivum:Dalapjaban veve kafa lesz nyilvan.. -
DonManó #91 szedd máshonnan -
#90 nektek nem volt ez?2m-es nettel,a gamestarról 21-el cammog,6 órája töltömj ezt a retkes demot!már felidegesit!90-el inditott,és folyamatosan lassul 6 órája szépen,lassan,fokozatosan!máskor 700 megás demokat lehuzott fél órák alatt!!! -
#89 ha igy lenne akkor nuke-ot kapna nforce-on^^ ha nem bénázol megy^^ -
abonyitomz #88 már megoldottam és ki is próbáltam a játékot de MINDEK....
indokolatlanul lassú , sőt szaggat a kép!! ezzel szemben se a FEAR se a Doom3 nem szaggatott igy ( majdnem fullba) és ennek a grafikája is egy nagy kalap fos azokhoz képest!
Én le is szarom a warez verziót , világháborús témában a CoD 2 lesz a nyerű ez meg mehet a levesbe!
BiA EiB -
abonyitomz #87 ezt az errort irja ki , megoldás ??????
Application: EiB.exe
Build: EIBPCDEMO1.00 (Sep 15 2005 11:38:45)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2410 MHz [1097258565632.000000 0] with 767MB RAM
Video: RADEON 9600 SERIES (6561)
General protection fault!
History: UGameEngine::LoadMap <- UGameEngine::LoadMap <- UGameEngine::PreInit <- InitEngine
Script Stack: Not executing script code -
#86 Hát én ezt nem nevezném megoldásnak 100 emberből megy 10 nek kb.
-
#85 itt az 5 pont! -
#84 PROUDLY PRESENTS
Cross Racing Championship 2005(c)
Invictus
RELEASE DATE :: 10.14.2005
PROTECTION :: Starforce 3.5
SIZE :: 55x15mb
MEDIATYPE :: CDROM
FORMAT :: A120
-
#83 3.5 -ket nem törik, hanem egyszerűen klónozzák. -
#82 Nem,de azért írtam,hogy talán :P -
#81 Na mi nem tudsz mondani olyan gamet? -
Na mennyél vissza gépelni... -
#79 Te nem követed szemmel az eseményeket?
Légyszives ird már le melyik SF3.5-ös gamet törték fel.Ez meg 3.6-os. -
#78 Melyik egyikről beszélzs mert őszintén nem tudom? -
#77 majd amikor kijön a játék és már 3 honapja nem tudják feltörn iakkor lehet majd aggodni... bár mondtam én nem aggodom ugyse venném meg..... cod2-vel se aggodom mert megveszem^^ -
#76 Honnan tudod?
Egyiket feltörik másikat meg nem.
Talán ez az egyik :) -
Gabe18 #75 Valószinű akkora sor lesz hogy én már el se indulok... -
#74 te már csak tudod..... gondolom te vagy az alapító a reloaded-nél is ^>^ -
#73 Na hálaistennek akkor mindenki toduljon majd a boltok polcaihoz mert warez nem várható. -
Gabe18 #72 Hát ha jól használtam azt a valamit amit leszedtem,bár fullra nem értek hozzá,akkor ezt találta:
"StarForce 3.6.10.03 detected" -
#71 [21:49:02 du.] StarForce detected -> C:\Program Files\Ubisoft\Demo\Gearbox Software\BrothersInArmsEiB\System\EiB.exe
[21:49:08 du.] StarForce 3.6.10.03 detected -> C:\Program Files\Ubisoft\Demo\Gearbox Software\BrothersInArmsEiB\System\protect.dll
[21:49:13 du.] --- File(s) Scan Finished [8.83s] --- -
#70 :DDDDD -
#69 Valaki megtenné nekem azt a szivességet akinek lentvan a demó hogy innen leszed egy védelem detektálot és megnézi vele melyik SF3 van rajta?? -
#68 általában mindig az ujabb ujabb védelmet rakják rá..... fene tudja leeht az sp-t is fel tudnák törni csak már nem uj játék és egyenlőre hanyagolják. meg nem muszály feltörni, pl a cossacks 2-ből kijött egy másik verzio tegnap előtt, az is megy igaz kell hozzá alcohol ^^ -
Gabe18 #67 Ráadásul ez még Ubisoft-os is,ugyhogy lehet ugyanazzal védik le mint Splinter Cell-t...
Na majd kiderül.