BiA: Earned in Blood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Next PC upgrade: 2022
"StarForce 3.6.10.03 detected"
<21:49:08 du.>21:49:08 du.> StarForce 3.6.10.03 detected -> C:\Program Files\Ubisoft\Demo\Gearbox Software\BrothersInArmsEiB\System\protect.dll
<21:49:13 du.>21:49:13 du.> --- File(s) Scan Finished <8.83s>8.83s> ---
Next PC upgrade: 2022
Na majd kiderül.
Bár ha starforce lesz rajta akkor nem kell ezt elsietni...<#shakehead>#shakehead>
meghóttam, gondoltam dobok egy képet ^^ igaz ez már a kilépés elõtt készült. pofánlõtt egy tank ^.^
http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1448&id=5459
sajna el kell most mennem,majd csak este tudok,toljatok má addig is maj ingame képeket
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
http://www.gamershell.com/news/24958.html
whoaaaa
A letámadós AI látványos nagyon, csak mindig a kerítéses szituációnál indulnak be ...
My Life for Freedom!
4 hsz-el leljebb oda van írva!!!! <#wilting>#wilting>
gyerekek, már hogy ennyit ne tudjunk visszaolvasni, az má röhelyes..
egyebkent elsore kicsit furcsa a game tenyleg fps nek..de teljesen zsir es "realisztikus"...valosag szimulator... de a videoban a legmajerebb a 2 csavo akik teljesen rajta vannak mikor beszelnek rolla es az az igazi zsir..nem ugy mint mohea vagy rajzing szan vagy frontline pl..ott semmi ujat nem lattam..sot egy rakas fos mindegyik...biaval ellentetben..hala istennek<#worship>#worship>
My Life for Freedom!
nekem faj egy kicsit h nem beko:nnel kell tovabb nyomni de igy se rossz..mer nem lehet nonem katonas jatek?kozlegeny kent..jovona..
mellesleg aki fikazta a kulon topikat az nyilvan huje...igen is h edemel a game!
Remélem jó lesz!
My Life for Freedom!
na ha minden igaz, akkor ez fantasztikus lesz!!
tehát ha értetted az egészet, de ha nem is, akkor is:
azé az MI odabasz!!!! be akarták keríteni, nyomott egy fall back-et a fritz gigászi csapat😊, aztán még ezelõtt becserkészte a csórikámékat(az egyik csak azt hajkurászta: good shot, good, good...).. aztán ezeket leszámítva, hogy az MI mekkora jó lesz(ami már most felkeltette érdeklõdésünket), amikor odapörköltek a végén nekik(az egyik, ahogyan-nem tom már hogy hívják a fõszereplõt-eldobta magát), na de a másik amikor a fedékbe belõttek.. tehát bontható terep <#worship>#worship>
<#bohoc>#bohoc>
mondtam hogy nem bírom kivárni.... a francnak kellett megnéznem a videt, most már még úgy sem bírom ki <#vigyor5>#vigyor5>