furcsa hiba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gondot megoldottam!
Tehát:
kivettem a LANkártyát, és eltávoltiottam a drivereit.
ezzel még 1 gond is megoldotott: a ZoneAlarm rohadt gyorsan bejön, nem pöcsöl perceket!
Tehát:
kivettem a LANkártyát, és eltávoltiottam a drivereit.
ezzel még 1 gond is megoldotott: a ZoneAlarm rohadt gyorsan bejön, nem pöcsöl perceket!
semmi :)
... got nothin to share with you...
Most 34 vagy 50 cent?? hogyhogy ilyen ócsó?? :D
nekem meg a hangkártyám lejáccásnál érzékeli a line-int de felvételhez nem lehet használni...csak wawe, stereo mix, és mic van a beállításoknál...van vkinek vmi ötlete? (CMI8738 soundcard). Mert szeretnék felvenni zenét keverõrõl és csak line-innal tok..tudnék
LOL, nyomasd be ide is!
Haver mondta tegnap sörölés közbe:
a lomtár, az ikonja szerint tele van (lóg ki a szemét<#smile>#smile>) -pedig nincs semmi benne!
jobbgomb->lomtár üriétese: "Biztosan szeretné a WINDOWS-t törölni"
-ehh<#smile>#smile>
Haver mondta tegnap sörölés közbe:
a lomtár, az ikonja szerint tele van (lóg ki a szemét<#smile>#smile>) -pedig nincs semmi benne!
jobbgomb->lomtár üriétese: "Biztosan szeretné a WINDOWS-t törölni"
-ehh<#smile>#smile>
Elõbb nyitottad a topicot és utána kérdezted meg az általános segítség kérõ topicban, vagy fordítva?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ezt letöltöd -> Memtest86Plus_v1.55_floppy.zip aztán felmásolod egy floppy disk-re, és be bootolsz vele...
Ezután run teszt, egy ideig el lesz vele, de itt kiderül, hogy a memóriád tényleg rossz-e.
Ezután run teszt, egy ideig el lesz vele, de itt kiderül, hogy a memóriád tényleg rossz-e.
windows cdrõl bootolj, hibakeresést/hibajavítást elindítod,
de takezónak lesz sztem igaza, nekemis ramhiba volt ugyanezen tünetekkel
de takezónak lesz sztem igaza, nekemis ramhiba volt ugyanezen tünetekkel
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
csökkentett mod se jön be, igen két vinyo két keretben
párszor elinditom, néhány reszetlés és akko be lehet imádkozni winfosba (külömben nem tudnék forumozni ugye...
párszor elinditom, néhány reszetlés és akko be lehet imádkozni winfosba (külömben nem tudnék forumozni ugye...
nekem most így elsõre ramhiba ugrik be :\ feltételezem csökkentett mód se jön be :/
lál <#hehe>#hehe>
reinstaltt próbáltál már?
reinstaltt próbáltál már?
Rakd vissza a vinyót, hagy tölcsön :)
Furcsa hibával küdzök mostanában: elinditom a gépet, boot-ol jóól meg minden, de amikor tölti az op.rendszert, akkor megáll. A vinyora rá se néz, de a "kukac" ugyan ugy rohangál balrol jobbra. Tudom barbár dolog, de a vinyot (amiröl kéne mennie a vindoznak)kivettem a keretböl (müködés közbe) és semmi. ugyan úgy csinál mintha töltene!
Kinek mi a használható ötlete?
Kinek mi a használható ötlete?