28
5let
-
#28 A gondot megoldottam!
Tehát:
kivettem a LANkártyát, és eltávoltiottam a drivereit.
ezzel még 1 gond is megoldotott: a ZoneAlarm rohadt gyorsan bejön, nem pöcsöl perceket! -
laliking #27 semmi :) -
#26 34$ 50Cent
mi nem érthető?? -
#25 -
laliking #24 Most 34 vagy 50 cent?? hogyhogy ilyen ócsó?? :D -
#23 :DD
A lényeget megláttad a képben! -
#22 50 cent forever :D -
#21 nekem meg a hangkártyám lejáccásnál érzékeli a line-int de felvételhez nem lehet használni...csak wawe, stereo mix, és mic van a beállításoknál...van vkinek vmi ötlete? (CMI8738 soundcard). Mert szeretnék felvenni zenét keverőről és csak line-innal tok..tudnék -
#20 azt hittem friss szerzemény -
#19 ugy emléxem h oda már betettem
-
#18 LOL, nyomasd be ide is!
Haver mondta tegnap sörölés közbe:
a lomtár, az ikonja szerint tele van (lóg ki a szemét) -pedig nincs semmi benne!
jobbgomb->lomtár üriétese: "Biztosan szeretné a WINDOWS-t törölni"
-ehh -
#17 na EZ a furcsa hiba (leestem a székről a mikor ezt kidobta az xp):
-
#16 elöbb tettem ezt. büntess.... -
#15 Előbb nyitottad a topicot és utána kérdezted meg az általános segítség kérő topicban, vagy fordítva? -
#14 -
#13 1000köszi -
#12 Ezt letöltöd -> Memtest86Plus_v1.55_floppy.zip aztán felmásolod egy floppy disk-re, és be bootolsz vele...
Ezután run teszt, egy ideig el lesz vele, de itt kiderül, hogy a memóriád tényleg rossz-e.
-
#11 nem ismerem, részletesen hogy an kell? -
#10 DOS ->> Memtest futatás próbáltad már, itt kijönnek a memória hibák. -
cyrus #9 windows cdről bootolj, hibakeresést/hibajavítást elindítod,
de takezónak lesz sztem igaza, nekemis ramhiba volt ugyanezen tünetekkel -
#8 Próbáld meg rack fiók nélkül direkt-be kötni vinyót. -
#7 csökkentett mod se jön be, igen két vinyo két keretben
párszor elinditom, néhány reszetlés és akko be lehet imádkozni winfosba (külömben nem tudnék forumozni ugye...
-
#6 Mobil rack-ban van az a HDD amiről bootolsz? -
Takezó #5 nekem most így elsőre ramhiba ugrik be :\ feltételezem csökkentett mód se jön be :/ -
#4 ja, ez a 3ik windoz, két vinyon probáltam, semmilyen uj alkatrész nincs! (még egy egér se) -
Takezó #3 lál
reinstaltt próbáltál már? -
laliking #2 Rakd vissza a vinyót, hagy tölcsön :) -
#1 Furcsa hibával küdzök mostanában: elinditom a gépet, boot-ol jóól meg minden, de amikor tölti az op.rendszert, akkor megáll. A vinyora rá se néz, de a "kukac" ugyan ugy rohangál balrol jobbra. Tudom barbár dolog, de a vinyot (amiröl kéne mennie a vindoznak)kivettem a keretböl (müködés közbe) és semmi. ugyan úgy csinál mintha töltene!
Kinek mi a használható ötlete?